• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktorum ne yapmaya çalışıyor???

Bana hiç romantik gelmedi resmen kız görmemiş gibi davranmış.
10 dakika hadi bilemedin yarım saat görmeyle aşık olmadığına göre bildiğin asılmak bana göre bu.
Hadi bi'kaç kere gitsen de görse neyse diycem. Sana böyle yaptıysa başka gelenlere de yapıyodur belki?
Bana hiç hoş gözükmedi bilemedim.

herkes hemen aşk, romantizm havalarına girmiş ama benim de aklıma senin gibi ilk bu geldi.
bence adam bildiğin asılıyor. 2 dakikada aşk mı olur. hem olsa bile bu profesyonelce yapmış herşeyi. biraz da seni yoklamış. senden ışık alınca da devam etmiş.
arkadaş diş tedavisi değil de yol yapma işlemiyle meşgul olduğu için işini bile düzgün yapamamış. velhasıl kendini kaptırma derim. :31:

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar

Bugün yaşadığım birşeyi size danışmak istiyorum. Dişim için doktora gittim. Daha önce de hiç gitmemiştim, bilmiyorum doktorları iyi midir kötü müdür. Neyse diş ağrısı çekmektense gideyim bari dedim.

Sıraya girdik, yanımda annem de var, bekliyoruz. Sıra bana geldi. Orada doktorun asistanlığını yapan kız beni çağırdı. Odaya girmemle doktora kitlendim:) Acayip tatlı hoş bir çocuktu:) Şikayetimi sordu filan neyse biraz konuştuk... Ama çok soğuk bir tipti, suratsız kendini birşey zanneden, yüzüme bile doğru düzgün bakmadı. Sonra annemle asistan kız odadan çıktı. Biz başbaşa kaldık. Bunun bi çenesi açıldı. O suratsız gitmiş yerine başka biri geldi sanki.. Espiriler havada uçuşuyo resmen... Konu aşk meşk olaylarına geldi.. Diş acısından aşk acısına getirdi konuyu beyfendi:) Aşk acısı yaşadın mı hiç dedi.. bende evet dedim, ne zaman dedi.. geçen sene olmuştu birşeyler dedim.. Peki şuan var mı dedi.. yoo dedim.. Ne diyeceğimi de bilemedim...Heyecanlandım birden:) Arkasından gene böyle imalı bir laf etti. tam hatırlamıyorum şimdi. Sonra içeri asistanı gelince, bu sustu.. Normal davranmaya başladı...

Ve esas olay şu oldu.. Tedavi bitti, tam odadan çıkıyodum, o da kartına kendi cep numarasını yazdı, bana verdi.. Çok tuhaf geldi bana açıkçası.. Zaten kartında ismi cismi çalıştığı yerin numarasını yazıyor. Niye kendi numarasını da yazma gereği hissetti...Birşey olduğunda beni ara da demedi. Bi bahane bulup yarın arasam mı sizce? hani aradan çok vakit geçmeden.. yada yanına mı gitsem direk... Çok hoşlandım ondan :69::69::69::69:

Bence araya mesafe girmeden ara yada mesaj at derim belliki oda senden hoşlanmış hakkında hayırlısı olur inşallah:16:

benim diş doktorumda aynıydı ,yaklaşık 3 ay aralıklarla sürdü tedavim ve her hafta yanındaydım ,açtığı konuları görseniz ,işlem uzun sürdüğü için adam anasından ,halasına ,siyasetten ,evindeki abajura ,mesleğe ilk başladığı yıllardan eski sevgililerine kadar herşeyi anlatırdı ,ben konuşamadığım için ha ha ,hı hı deyip dururdum ,adamın seceresini biliyordum ,bazen kur yapar bazen ciddi takılırdı ,hiçbirini önemsemedim ,ayrıca sizin doktor gibi acayip yakışıklı ve karizmaydı ..

hastalarını rahatlatmak için genelde konuşur diş hekimleri ,çeneleri pek düşüktür ,gençlere aşk hayatını ,yaşlılara emeklilik günlerini sorar durue bunlar ,bence çok kapılma ,senin gibi kaç kişi geliyordur ona ..:20::20:

Merhaba Arkadaşlar

Bugün yaşadığım birşeyi size danışmak istiyorum. Dişim için doktora gittim. Daha önce de hiç gitmemiştim, bilmiyorum doktorları iyi midir kötü müdür. Neyse diş ağrısı çekmektense gideyim bari dedim.

Sıraya girdik, yanımda annem de var, bekliyoruz. Sıra bana geldi. Orada doktorun asistanlığını yapan kız beni çağırdı. Odaya girmemle doktora kitlendim:) Acayip tatlı hoş bir çocuktu:) Şikayetimi sordu filan neyse biraz konuştuk... Ama çok soğuk bir tipti, suratsız kendini birşey zanneden, yüzüme bile doğru düzgün bakmadı. Sonra annemle asistan kız odadan çıktı. Biz başbaşa kaldık. Bunun bi çenesi açıldı. O suratsız gitmiş yerine başka biri geldi sanki.. Espiriler havada uçuşuyo resmen... Konu aşk meşk olaylarına geldi.. Diş acısından aşk acısına getirdi konuyu beyfendi:) Aşk acısı yaşadın mı hiç dedi.. bende evet dedim, ne zaman dedi.. geçen sene olmuştu birşeyler dedim.. Peki şuan var mı dedi.. yoo dedim.. Ne diyeceğimi de bilemedim...Heyecanlandım birden:) Arkasından gene böyle imalı bir laf etti. tam hatırlamıyorum şimdi. Sonra içeri asistanı gelince, bu sustu.. Normal davranmaya başladı...

Ve esas olay şu oldu.. Tedavi bitti, tam odadan çıkıyodum, o da kartına kendi cep numarasını yazdı, bana verdi.. Çok tuhaf geldi bana açıkçası.. Zaten kartında ismi cismi çalıştığı yerin numarasını yazıyor. Niye kendi numarasını da yazma gereği hissetti...Birşey olduğunda beni ara da demedi. Bi bahane bulup yarın arasam mı sizce? hani aradan çok vakit geçmeden.. yada yanına mı gitsem direk... Çok hoşlandım ondan :69::69::69::69:

Eger ozel muayenehane ıse karta cep tellerini yazıyolar canım doktorlar. Benim doktorumda yazdı emsela ama evli koca bi alyansı var :) niyeti sadece yardımcı olmaktı :)

benim diş doktorumda aynıydı ,yaklaşık 3 ay aralıklarla sürdü tedavim ve her hafta yanındaydım ,açtığı konuları görseniz ,işlem uzun sürdüğü için adam anasından ,halasına ,siyasetten ,evindeki abajura ,mesleğe ilk başladığı yıllardan eski sevgililerine kadar herşeyi anlatırdı ,ben konuşamadığım için ha ha ,hı hı deyip dururdum ,adamın seceresini biliyordum ,bazen kur yapar bazen ciddi takılırdı ,hiçbirini önemsemedim ,ayrıca sizin doktor gibi acayip yakışıklı ve karizmaydı ..

Hastalarını rahatlatmak için genelde konuşur diş hekimleri ,çeneleri pek düşüktür ,gençlere aşk hayatını ,yaşlılara emeklilik günlerini sorar durue bunlar ,bence çok kapılma ,senin gibi kaç kişi geliyordur ona ..:20::20:

çok güzel açıklamışsın:46::46::46: Işte tam olarak durum bu:46::46:
Ama malesef karşıdaki hapşırsa bizim kızlarımız bundan bile birşey çıkarmaya çalışıyor:31:

en yakın kız arkadaşım diş hekimi.
o da verir cep numarasını hastalarına. hatta nişanlıyken annesinin dişlerini bahane edip, günde yüz kez arayan bir hasta oğlu vardı :ssz:
asistanın yanında normal davranması benim de dikkatimi çekti. benim dişçim de orta yaşlı, evli ama yüzük takmaz. ve asistanı falan hep beraber muhabbet ederiz. hatta asistanı varken daha çok takılır.
bence aramayın. nasılsa dişinizdeki sorun için gideceksiniz :20:

Günaydın kızlar

Doktorun hastasına numarasını vermesi tabiki normal birşey. Benimde yıllardır gittiğim bir doktorum var, hatta aile doktorumuz gibi bişey oldu artık. babam, annem hepimiz ona gidiyoruz. Buna da tesadüf gittim yani bayramda kendi doktorum olmadığı için acildi durumum, gitmek zorunda kaldım. Açıkçası bilemiyorum hastanelerde bu tarz şeyler oluyor mu normal mi ? hiçbir fikrim yok. İlk defa hastanede dişçiye gidiyorum çünkü. Benim doktorumun özel muayenesi var mesela...

Bu arada cebinden aramaktan vazgeçtim. Direk hastaneyi arayıp, orada olduğu saatleri öğrenicem. Bugün ordaysa gidicem. Dişim çok rahatsız etmeye başladı... Gidiyimde bi fırçalayım şunu :)

Günaydın kızlar

Doktorun hastasına numarasını vermesi tabiki normal birşey. Benimde yıllardır gittiğim bir doktorum var, hatta aile doktorumuz gibi bişey oldu artık. babam, annem hepimiz ona gidiyoruz. Buna da tesadüf gittim yani bayramda kendi doktorum olmadığı için acildi durumum, gitmek zorunda kaldım. Açıkçası bilemiyorum hastanelerde bu tarz şeyler oluyor mu normal mi ? hiçbir fikrim yok. İlk defa hastanede dişçiye gidiyorum çünkü. Benim doktorumun özel muayenesi var mesela...

Bu arada cebinden aramaktan vazgeçtim. Direk hastaneyi arayıp, orada olduğu saatleri öğrenicem. Bugün ordaysa gidicem. Dişim çok rahatsız etmeye başladı... Gidiyimde bi fırçalayım şunu :)
aramamakla ıyı bı karar verdıgını dusunuyorum zaten gıdısınde davranıslarına bakarsın aramanı beklemısse ımada bulunacaktır daha sonrasında olcer tartarsın belkıde ıyı bırı dr bey bılemeyız belkıde gercekten hoslanmıstır degılse bıle yol verırsın ama hemen aramaman ıyı oldu

açıkçası ben etik bulmadım, her gelene böyle yapmadığını nerden bileceksin bizim toplumda doktorluk çok gözde ve itibarı olan bi meslek bazı tiplerde bunun meyvesini yemek istiyolar, diş ağrısından aşk acısına gelmek falan sevmem ben gevşek erkekleri

Benim pek hoşuma gitmedi tavırları . Sana böyle pat diye kartını verip imalı konuşan pat diye konuyu aşka getirenden ne beklenir ? İnsan az çekingen olur bodoslama dalmş olaya bence . Başkasına da aynılarını yapmadığı ne malum ?

Ayy bu olay benim başıma gelse 1000 kere düşünürüm '' Acaba her gördüğü güzel kıza numarasını mı veriyor,şıp sevdi mi,dalga mı geçiyor? '' diye. Ben çok şüpheciyimdir :18: Mesaj atın bir şey kaybetmezsiniz ama sonra iyice araştırın bence.
Dikkatli olun derim ben neler görüyoruz ...

Son düzenleme:
önce bi evli olup olmadığını araştır
ne desem bilemedim ama acaba her kıza böyle yapıyo olabilir mi diye de aklıma gelmedi değil doğrusu
hemen asılması da pek hoş olmamış bence tekrar randevu verebilirdi seni görmek tanımak istese
ama görüşmeden bilemezsin tabi bi ya ara ya da bi bahaneyle dişim ağrıyo filan diyip tekrar git bence bakalım napıcak

Son düzenleme:
ayyy çok heyecanlı..
okurken bile böyle bi hoş oldum...
ara bence..
bul bi bahane...

bence sen soyle guzel bakimli bir arkadasindan rica et. bir de o randevu alsin ve gidip doktoru denesin bakalim her gordugune ayni taktigi mi uyguluyor. yoksa seninle olan diyalogu dogal mi gelismis..
ondan sonra bakarsin duruma gore..

Olta atmis gibi geldi bana. Bi dr arkaasim soylemisti "begendigim hasta olursa numarami veriyorum numarasini da almak icin ucuk bisey bile olsa arayin diyorum" demisti. Gunu birlik iliskiler.. Sunu yap bunu yapma diyemeyiz ama dikkat et. Buradaki kadinlar iliski durumlarinda yaniLmazlar ;)

pazartesi arıcam.. son kararım artık:) salıda kontrole gidicem. fazla kasmaya gerek yok. ak mı kara mı cıksın ortaya:)

Acaba bu adam doktor olmasaydı mesela kafede otururken geldi zarf attı ne düşünürdünüz benden hoşlandı mı yoksa "aa densiz, sapık" mı? Zira aynı durum benim gözümde daha bi'kere görmüş sizi.

Ara diyenlere de şaştım kaldım argo bi'tabir ama kendini ağırdan satmak diye bi'tabir vardır. Adam düzgün olsa işi başındayken çapkınlık yapmaz. Bu olaydan güzel bi'ilişki çıkarsa ben de bi'şey bilmiyorum.

Yaşınızı da küçük sanmıştım ama değilmişsiniz de
:44:

Back
X