- Konu Sahibi Bademli_Magnum
Demek sorun olacagini bildigi icin vermis tlf nunu :)))) kotu bir dişçi anlayacagin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Demek sorun olacagini bildigi icin vermis tlf nunu :)))) kotu bir dişçi anlayacagin
iyi akşamlar herkese. valla işin açıkçası doktor aklımdan tamamen çıktı şu sıralar. 2 gün önce eski sevgilim msj attı. baya bi ayrılık acısı yaşatmıştı saolsun geçen sene. aklım çok karıştı:/ her neyse konu başlığımıza göre cevapa veriyim:) en son doktora gittiğimi biliyorsunuz, dişimde sorun vardı. fakat o günden beri dişime acayip bi ağrı giriyo ara ara. bugün gittim kliniğe, yoktu orda. orda başka bi doktora gösteriyim dedim, adam ben müdahale edemem dedi, yapan doktorun görmesi lazım dedi. yarın ordaymış benimki, gidicem yarın. bela oldu bu dil başıma ya:/ yarın ona sorucam bunun hesabını çok fena:)
Ay acaba yeniden gormek icinmi.isini eksik.yapiyor
ben böyle durumlarda çok temkinliyimdir, yani birden böyle bir şeyle karşılaşıyosun ... adam rahat rahat aşka meşke çekiveriyor lafı, odada biri olmadığında farklı olduğunda farklı. dikkatli ol tatlım bugün sana yapan yarın başkasına da yapabilir. ben olsam aramazdım bi daha o doktora da gitmezdim ama iç güdülerine kulak vermen en iyisi
ben böyle durumlarda çok temkinliyimdir, yani birden böyle bir şeyle karşılaşıyosun ... adam rahat rahat aşka meşke çekiveriyor lafı, odada biri olmadığında farklı olduğunda farklı. dikkatli ol tatlım bugün sana yapan yarın başkasına da yapabilir. ben olsam aramazdım bi daha o doktora da gitmezdim ama iç güdülerine kulak vermen en iyisi
kendine çok güveniyo çünkü. rahatlığı ondan kaynaklanıyor. odada başbaşa kalınca farklı davranıyor çünkü kimse anlasın istemiyor:) ayrıca o gün annemde odaya teftişe geldi baktı filan noluyo diye. bu gene sus pus oldu benle normal konuşuyo filan:) annem cıkınca dediki korktum annenden dedi:) gitmek zorundayım cnm dün başka drye gittim adam bakmak istemedi. bu seferde olmazsa başka bi yere gidicem artık napalım
kendine çok güveniyo çünkü. rahatlığı ondan kaynaklanıyor. odada başbaşa kalınca farklı davranıyor çünkü kimse anlasın istemiyor:) ayrıca o gün annemde odaya teftişe geldi baktı filan noluyo diye. bu gene sus pus oldu benle normal konuşuyo filan:) annem cıkınca dediki korktum annenden dedi:) gitmek zorundayım cnm dün başka drye gittim adam bakmak istemedi. bu seferde olmazsa başka bi yere gidicem artık napalım
Merhaba Arkadaşlar
Bugün yaşadığım birşeyi size danışmak istiyorum. Dişim için doktora gittim. Daha önce de hiç gitmemiştim, bilmiyorum doktorları iyi midir kötü müdür. Neyse diş ağrısı çekmektense gideyim bari dedim.
Sıraya girdik, yanımda annem de var, bekliyoruz. Sıra bana geldi. Orada doktorun asistanlığını yapan kız beni çağırdı. Odaya girmemle doktora kitlendim:) Acayip tatlı hoş bir çocuktu:) Şikayetimi sordu filan neyse biraz konuştuk... Ama çok soğuk bir tipti, suratsız kendini birşey zanneden, yüzüme bile doğru düzgün bakmadı. Sonra annemle asistan kız odadan çıktı. Biz başbaşa kaldık. Bunun bi çenesi açıldı. O suratsız gitmiş yerine başka biri geldi sanki.. Espiriler havada uçuşuyo resmen... Konu aşk meşk olaylarına geldi.. Diş acısından aşk acısına getirdi konuyu beyfendi:) Aşk acısı yaşadın mı hiç dedi.. bende evet dedim, ne zaman dedi.. geçen sene olmuştu birşeyler dedim.. Peki şuan var mı dedi.. yoo dedim.. Ne diyeceğimi de bilemedim...Heyecanlandım birden:) Arkasından gene böyle imalı bir laf etti. tam hatırlamıyorum şimdi. Sonra içeri asistanı gelince, bu sustu.. Normal davranmaya başladı...
Ve esas olay şu oldu.. Tedavi bitti, tam odadan çıkıyodum, o da kartına kendi cep numarasını yazdı, bana verdi.. Çok tuhaf geldi bana açıkçası.. Zaten kartında ismi cismi çalıştığı yerin numarasını yazıyor. Niye kendi numarasını da yazma gereği hissetti...Birşey olduğunda beni ara da demedi. Bi bahane bulup yarın arasam mı sizce? hani aradan çok vakit geçmeden.. yada yanına mı gitsem direk... Çok hoşlandım ondan![]()