• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktorum ne yapmaya çalışıyor???

iyi akşamlar herkese. valla işin açıkçası doktor aklımdan tamamen çıktı şu sıralar. 2 gün önce eski sevgilim msj attı. baya bi ayrılık acısı yaşatmıştı saolsun geçen sene. aklım çok karıştı:/ her neyse konu başlığımıza göre cevapa veriyim:) en son doktora gittiğimi biliyorsunuz, dişimde sorun vardı. fakat o günden beri dişime acayip bi ağrı giriyo ara ara. bugün gittim kliniğe, yoktu orda. orda başka bi doktora gösteriyim dedim, adam ben müdahale edemem dedi, yapan doktorun görmesi lazım dedi. yarın ordaymış benimki, gidicem yarın. bela oldu bu dil başıma ya:/ yarın ona sorucam bunun hesabını çok fena:)

Ay acaba yeniden gormek icinmi.isini eksik.yapiyor

ben böyle durumlarda çok temkinliyimdir, yani birden böyle bir şeyle karşılaşıyosun ... adam rahat rahat aşka meşke çekiveriyor lafı, odada biri olmadığında farklı olduğunda farklı. dikkatli ol tatlım bugün sana yapan yarın başkasına da yapabilir. ben olsam aramazdım bi daha o doktora da gitmezdim ama iç güdülerine kulak vermen en iyisi

doktorun ne yapmaya calışıyor bılemıyorum ama kötü bir dişçi olduğu kesin canım...

ankaradaysan çok iyi bir diş hekimi önerebilirim.

ben böyle durumlarda çok temkinliyimdir, yani birden böyle bir şeyle karşılaşıyosun ... adam rahat rahat aşka meşke çekiveriyor lafı, odada biri olmadığında farklı olduğunda farklı. dikkatli ol tatlım bugün sana yapan yarın başkasına da yapabilir. ben olsam aramazdım bi daha o doktora da gitmezdim ama iç güdülerine kulak vermen en iyisi

Bende aynı şeyi düşündüm acaba sana yaptığı gibi başka birine de yapıyor mudur diye.Temkinli olmanda fayda var.Kendini çok kaptırma derim ben.

Ah canım ilk okuduğumda ben de çok heyecanlandım.
"Ara ara ara!"falan yazacaktım hatta..
Fakat daha sonra hem yazılanları okuyunca hemde üzerinde az biraz kafa yorunca bazı şeyler daha da netleşiyor..
Birincisi seni anlıyorum. Ten teni, göz gözü çeker. İnsanız sonuçta.. Arzularımız bolca mevcut.. Enerji uyuşması diye de birşey var.
Hoşlanabilirsin, hayal edebilirsin, arzulayabilirsin.. Bunlar gayet normal.
Fakaatt iş aşk'a gelince, yani ciddileşince dikkatli olmalısİn.
Klasik bir karikatür vardır bilir misin? Kadının kalbi olması gereken yerde fakat yanındaki adamın kalbi orasında.
Belki kaba oldu ama gerçekliğine kimse itiraz edemez.
Yaradan biz kadınları daha hassas daha derin ve daha duygusal yaratmış.
Sen ciddi bir gönül ilişkisi hayal ediyorken belki de o değişik değişik fantaziler kuruyordur kafasında seninle ilgili.
Bilemezsin..
O yüzden bazı arkadaşların da dediği gibi akışına bırak.
Bakalım tepkisi ne olacak zaten kendini ele verir.
Anlamadığım şey madem bukadar hoşlandı senden, bukadar cıvıtacak kadar;
neden en son gidişinde öyle mesafeli davrandİ ve numaranın son rakamlarını söylemeni istedi?
Hoşlanan aşık olan adam senle konuşur konuşmaz kaydederdi bence numaranı..
Fazla umutlanma aman.
Kalbin kırılır, onurun zedelenir..
Ama diyorsan ki ben öylesine takılmak istiyorum..
O zaman durma derim ben..

Oncelikle gecmis olsun.
Ben sanmiyorum bilerek kotu yaptigini isini seni gormek icin fln. Cocuk degil sonucta bu adam.
Ama 2 gundur unuttuguna gore asik degilsin ve burdakilerinde dedikleri gibi dikkat etmelisin :) bakalim bugun gittiginde nasil davranicak.

kendine çok güveniyo çünkü. rahatlığı ondan kaynaklanıyor. odada başbaşa kalınca farklı davranıyor çünkü kimse anlasın istemiyor:) ayrıca o gün annemde odaya teftişe geldi baktı filan noluyo diye. bu gene sus pus oldu benle normal konuşuyo filan:) annem cıkınca dediki korktum annenden dedi:) gitmek zorundayım cnm dün başka drye gittim adam bakmak istemedi. bu seferde olmazsa başka bi yere gidicem artık napalım

kendine çok güveniyo çünkü. rahatlığı ondan kaynaklanıyor. odada başbaşa kalınca farklı davranıyor çünkü kimse anlasın istemiyor:) ayrıca o gün annemde odaya teftişe geldi baktı filan noluyo diye. bu gene sus pus oldu benle normal konuşuyo filan:) annem cıkınca dediki korktum annenden dedi:) gitmek zorundayım cnm dün başka drye gittim adam bakmak istemedi. bu seferde olmazsa başka bi yere gidicem artık napalım

piştt naber kızz az once başka bı konuda msjını görünce naptı bizim acemi aşık :16::16: dedim merak ettim bugun gittinmi bakalım :))

adam utandı annenden heralde :)ya tabikide başka insanların yanında rahat konuşamaz insan asistanların yanında hiç bir doktor öle konuşmaz zaten ...

ayrıca belkide hoşlanmıştır bellide olmaz . ben temkinli olman için yazdım .. böle tanışan çıkan evlenen çok var aslında .. etkileşim meselesi ...

Merhaba Arkadaşlar

Bugün yaşadığım birşeyi size danışmak istiyorum. Dişim için doktora gittim. Daha önce de hiç gitmemiştim, bilmiyorum doktorları iyi midir kötü müdür. Neyse diş ağrısı çekmektense gideyim bari dedim.

Sıraya girdik, yanımda annem de var, bekliyoruz. Sıra bana geldi. Orada doktorun asistanlığını yapan kız beni çağırdı. Odaya girmemle doktora kitlendim:) Acayip tatlı hoş bir çocuktu:) Şikayetimi sordu filan neyse biraz konuştuk... Ama çok soğuk bir tipti, suratsız kendini birşey zanneden, yüzüme bile doğru düzgün bakmadı. Sonra annemle asistan kız odadan çıktı. Biz başbaşa kaldık. Bunun bi çenesi açıldı. O suratsız gitmiş yerine başka biri geldi sanki.. Espiriler havada uçuşuyo resmen... Konu aşk meşk olaylarına geldi.. Diş acısından aşk acısına getirdi konuyu beyfendi:) Aşk acısı yaşadın mı hiç dedi.. bende evet dedim, ne zaman dedi.. geçen sene olmuştu birşeyler dedim.. Peki şuan var mı dedi.. yoo dedim.. Ne diyeceğimi de bilemedim...Heyecanlandım birden:) Arkasından gene böyle imalı bir laf etti. tam hatırlamıyorum şimdi. Sonra içeri asistanı gelince, bu sustu.. Normal davranmaya başladı...

Ve esas olay şu oldu.. Tedavi bitti, tam odadan çıkıyodum, o da kartına kendi cep numarasını yazdı, bana verdi.. Çok tuhaf geldi bana açıkçası.. Zaten kartında ismi cismi çalıştığı yerin numarasını yazıyor. Niye kendi numarasını da yazma gereği hissetti...Birşey olduğunda beni ara da demedi. Bi bahane bulup yarın arasam mı sizce? hani aradan çok vakit geçmeden.. yada yanına mı gitsem direk... Çok hoşlandım ondan :KK69::KK69::KK69::KK69:

Back
X