• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doktorum puregonu 300 ü, 8 kutu yazmış. bir yanlışlık olabilirmi? acil yardım lütfen!

canbebek

canım oğullarım.........
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2008
806
3
96
51
Tekirdağ
:1shok: arkadaşlar yeni tedaviye başlıyorum. dün doktorum gayet iyi olduğumu söyledi. zaten eşim azosperm... ama reçetede baktım 8 kutu puregon yazmış. eczanede alacaktım, kutusu 240 tl den 1920 tuttu. ben şok oldum. bu sadece bir ilacın parası... bana hep 1000-1500 arası tutar ilaçlar denmişti... lütfen yardımcı olun... sizce bu doğrumudur?????

:1shok: arkadaşlar yeni tedaviye başlıyorum. dün doktorum gayet iyi olduğumu söyledi. zaten eşim azosperm... ama reçetede baktım 8 kutu puregon yazmış. eczanede alacaktım, kutusu 240 tl den 1920 tuttu. ben şok oldum. bu sadece bir ilacın parası... bana hep 1000-1500 arası tutar ilaçlar denmişti... lütfen yardımcı olun... sizce bu doğrumudur?????

canım tedavin hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın.ilaçlar konusunda neden kafan karışmasın günlük alacagın doz 300 ünite dir. yaklaşık olarak 7-8 günde yumurtalar istenilen olgunluga ulaşıyor o yüzden 300 ünite 8 kutu çok normal. dr.lar ilaç fiyatlarını yaklaşık olarak veriyorlar yani dr.un şu kadar tutar dedi diye illaki o kadar tutmuyor ilaç ücretleri. mesala bazen aldığın ilaçlar yetmeyebiliyor yumurtalar gelişmiyor ekstradan ilaç alman gerekebiliyor. ilk görüşmede sana verilen fiyatlar tutmuyor yanii. Rabbim yardıncın olsun ve yüzünü güldürsün canım. güzel haberler alıp vermen dileği ile

canım öncelikle tedavin hayırlı olsun.ilaç masrafı doğrudur.çünki ben hatta daha yüksek doz kullandım.ama tedavide kullanılan en pahalı ilaç puregon diğer ilaçların çok fazla tutmayacaktır.eczaneyle pazarlık yapmaya çalıs.hepsini tek seferde alacağın için indirim yapmasını sağla.umarım tedavinden hayırlı sonuç alırsın

amin canım çok teşekkür ederim. ama ben şok oldum.. ilaçları toplam fiyatının 1500 tl geçmeyeceğini duymuştum. şimdi bunu duyunca şok oldum... bari bir başlık açayımda belki satan falan olur.. ilgin için sağol canım...

tedavin hayırlı olsun canım öncelikle bende gonal-f ile tüp bebek hamilesiyim gonal f mükemmel bir ilaç 5 günde fırlatıyor hem yumurtalarını hem yumurta sayılarını inşallah seninde öyle olur ben 7.ci günde toplatmıştım yumurtalarımı inşallah seninde öyle olur bence o ilaçlar artacak elinde 5 kutu falan alsaydın keşke sonra bittiğinde tekrar yazdırırdın dr una benim az yazmıştı dr bitti 1 kutu daha aldım sonra onunda yrısını bile kullanmadan bitti tedavim sonrada ben onu arkadaşıma vermiştim ama elinde kalırsa burdanda satabilirsin elinde kalmaz meraklanma

sağol canım..... anladımki 8 kutu doğruymuş benneyaptımki artık öyle yapıcaz girdik artık bu yola geri dönüşü yok....
ayrıca seni de çok çok tebrik ederim. bende 3 martta başlıyorum ilaçlarıma... darısı artık benim başıma.....

hayır çok fazla hergün 300 mü vurulacaksın kii üsteliköyle bile olsa bu iğneler tam 8 gün kullanılamaz yumıurta çiftline dönersin bence telefonla sormakta yarar var ayrıca istanbuldaysan eğer taksimde aykut eczanesi 180 tl indirim yapıyor puregona alman hastanesinin yanında

gülencim dr puregon 300 demiş yanınada 8 kutu yazmış reçete şimdi yanımda değil. kullanış dozuna bakmadım. bu ilaç parekende fiyatı 240.63 TL . aykut eczanesini biliyorum. orada tanesini 180 den mi veriyorlar? yoksa 180 TL indirimmi yapıyorlar orasını anlayamadım?

Arkadaşlar puregon 300 ü eşim kurumunun anlaşmalı olduğu eczaneye sormuş. 120 Lira demişler . Bu ilaç işini iyi araştırın derim. Farklılıklar çıkabilir. Eczane eczane dolaşın sonuçta kıt imkanlarla yapılıyor bu iş. Sonuçta parayı veren bizleriz. Kesinlikle araştırın!!!! Tek bir yere mecbur değilsiniz.

Kizlar ben de Aykut eczanesinden aldim.Normalde 240 Tl miş Alaman hastanesine indirim yapıyorlarmış biz 170 TL den aldık canım..Az aşagıda sağlık aczanesinde de 190 TL den satıyorlar..

canbebek ben gonal f 900'u 4 kutu aldim bi tanesi elimde kaldi, bi tanesini de yariya kadar bile kullanamadim. diger ilactan da 2 kutu elimde kaldi. yerinde olsam hepsini birden almazdim. ben cok erken cevap verdim tedaviye, yumurtalarimin ikisi cok hizli gelisti o yuzden tedavinin sadece 9. gununde yumurtalarim toplandi. belki sen de erken cevap verirsin tedaviye. ilaclar elinde kalmasin, hepsini ayni anda alma bence.

banada puregon300 6 kutu yazılmıştı tedavim süresince 4.5 kutu kullandım ve toplama işlemi gerçekleşti canım.bence eğer raporla almıyorsan ilaçlarını tek tek al derim sonra elinde kalmasın.

canbebek ben gonal f 900'u 4 kutu aldim bi tanesi elimde kaldi, bi tanesini de yariya kadar bile kullanamadim. diger ilactan da 2 kutu elimde kaldi. yerinde olsam hepsini birden almazdim. ben cok erken cevap verdim tedaviye, yumurtalarimin ikisi cok hizli gelisti o yuzden tedavinin sadece 9. gununde yumurtalarim toplandi. belki sen de erken cevap verirsin tedaviye. ilaclar elinde kalmasin, hepsini ayni anda alma bence.

arkadaşlar şuan canbebe hamile

Back
X