Doktorumla birbirimize aşığız:(

Bencede onalti yas cok, bu senden cok ailen ve cevre icin sorun olur bence ama cevre ne derse desin ben ailemi de takmam dersen bu iliski hemmen baslamali, sonra zaten doktorun senleyken yaptigi hareketlerinden yas farkinin aranizda sorun acip acmayacagini sen anlarsin.
Bu doktorun kirkbir yasinda bekar olmasinin sebebini ben cok merak ederdim senin yerinde olsaydim , belki evlenip ayrilmistir veya evlenmekten korkan birisi olabilir, bu sebepler varsa bence iyice arastirmalisin,
evlilikte ne sorun olabilir demissin,benim bi arkadasim kendinden yirmi yas buyuk birisyle evlendi mesela adam cok yasliyim diye kesinlikle cocuk yapmaya yanasmiyor, ben evlendigini goremem diyor, hakli da pek bisey denmiyor o da kirkin sonlarinda galiba.
baska bir erkek arkadas da evlilik korkusu var kizlarla cikiyor ama evlenmiyor baski yapan kiz olunca da kaciyor yani terk ediyor, bu tarz erkeklerdense bastan anlayip ona gore davranmani oneririm.Bu da cok can sikici olurdu bence.

Senin bahseetiğin daha çok ilerki aşamalarda olacak bir şey.. Ben daha başlangıç seviyesindeyim şu aşamayı bir geçeyim de diyorum..:)
Ama olmayacak şeyler değil tabiki söylediklerin..

Evlenip boşanmış mı peki ? Yoksa hiç evlenmediğini mi söylüyor ? Hiç evlenmediğine inanmak çok zor çünkü doktor olup da. :26:

Evlenip boşanmış mı peki ? Yoksa hiç evlenmediğini mi söylüyor ? Hiç evlenmediğine inanmak çok zor çünkü doktor olup da. :26:

Hiç evlenmemiş canım. Söylediği o yani..
Bende öyle düşündüm ama demek olmayınca olmamış o yaşa kadar..
Biraz da kısmet işi bu..

bende bu olayı yaşamamış olsaydım 16 yaş mı yok artık falan derdim ama insan bizzat yaşayınca o güzel duyguyu yaşın bi anlamı kalmıyo..ya da bilmiyorum ileride sorun olur mu ne gibi bi sorunla karşılaşırım ya da üstesinden gelebilirmiyim..

cnm şu an belki çok güzel duygularla herşey harika olabilir ama bunun ilerisini de düşünmek zorundasın.. ya ilerde üzülürsem diye hep soru işareti olacak kafanda.. ama ben şu anı yaşamak istiyorum ileride ne olursa kabulum dersen ona da diyecek bişey yokk.. karar senin.. biz ne desek de boş.. çünkü bekara karı boşamak kolay derler yaa bize de öle gelebilir senin bu durumun yaşamadığımız için. herşey gönlünce olsun diyorum :)))

Bence kesin evlidir bir arkadaşım hastanede yönetici ondan biliyorum doktorlar sabah işe gelırken yuzugu cuzdana koyup aksam gerı takıyorlar eve gırerken bu yasına hıc evlenmemıs olması ılgınc??? ıyıce dusun derım hata yapabılırsın

Evli olup olmadığını bence bi araştır, hadi değil diyelim herşey iyi o yaşa kadar evlenmemiş biri fazla seçici ve sorumluluktan korkan biridir muhtemelen

Benim annem ve babamın arasındada 15 yaş fark var bi de gec yasta evlenmisler anneme kac kez babam icin kayinpederin mi diye sormuslar bana ve abime de tanimayan herkes dedeniz mi diyor :(( bu durumlari yasamis biri olarak ben hep kendi yasitim biriyle evlenmek istemisimdir insallahta oyle olur.

Sende iyi dusun derim tabi cok seviyosanizda bisey diyemem hayirlisi olsun.

Uzun süredir düzenli gittiğim doktorla aramızda bir elektrik vardı.Uzun süren çabalardan sonra o adım attı ve görüşmeye başladık.Fakat sorun şu ki aramızda 16 yaş fark var:/ olur mu olmaz mı derken sizinle paylaşıp fikirlerinizi almak istedim.Öneri ve görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar..

16 yaş bayağı fazla ama bende şu anda kendimden büyük biriyle ilgileniyorum inşallah mutlu sonla biter sen doğrusunu daha iyi bilirsin bizim söylediklerimiz sadece bir fikir

Back
X