Bencede onalti yas cok, bu senden cok ailen ve cevre icin sorun olur bence ama cevre ne derse desin ben ailemi de takmam dersen bu iliski hemmen baslamali, sonra zaten doktorun senleyken yaptigi hareketlerinden yas farkinin aranizda sorun acip acmayacagini sen anlarsin.
Bu doktorun kirkbir yasinda bekar olmasinin sebebini ben cok merak ederdim senin yerinde olsaydim , belki evlenip ayrilmistir veya evlenmekten korkan birisi olabilir, bu sebepler varsa bence iyice arastirmalisin,
evlilikte ne sorun olabilir demissin,benim bi arkadasim kendinden yirmi yas buyuk birisyle evlendi mesela adam cok yasliyim diye kesinlikle cocuk yapmaya yanasmiyor, ben evlendigini goremem diyor, hakli da pek bisey denmiyor o da kirkin sonlarinda galiba.
baska bir erkek arkadas da evlilik korkusu var kizlarla cikiyor ama evlenmiyor baski yapan kiz olunca da kaciyor yani terk ediyor, bu tarz erkeklerdense bastan anlayip ona gore davranmani oneririm.Bu da cok can sikici olurdu bence.
Senin bahseetiğin daha çok ilerki aşamalarda olacak bir şey.. Ben daha başlangıç seviyesindeyim şu aşamayı bir geçeyim de diyorum..:)
Ama olmayacak şeyler değil tabiki söylediklerin..