Doktorumla olan ilişkim

Hayırlısı olsun o zaman filmimizin devamı bayramdan sonraya heyecanla bekliyorum :)

o açılamıyorum yazanlar gerçekten karşı taraftan en ufak sinyal alamayanlardır
eğer sen bir erkeğin davranışlarından bakışlarından gayet eminsen o da senin ilginden gayet emindir merak etme

Ben genel olarak cidden ilgimi belli edebilen bir insan değilim. Aksine bir şey hissettiğim kişiye karşı daha mesafeli olurum. O daha yakın olmaya çalıştıkça panikle daha soğuk davranırım. Zaten supheci biraz da korkak bir insanim kalbim kirilmasin diye kacarim resmen.Sonuçta davranışlarından o kadar belli ki ilgisi gözlerimin içine bakmaya çalışıyor en basiti devamlı ve yakın olduğu arkadaşlarına da ilgisi olduğu söylediğini farkettim kaldı ki 29 yaşında insanlarız. Ama bilemiyorum tabi.

Sizin gibi 22 yasinda cekici bir kiz nasil MUANE yazar ? Muane nedir yahu? Universiteye nasil kazanir boyleleri bilmiyorum. En azindan blogunuzu okuyanlarin gozu kanamasin biraz dilbilgisi dersi alin. Blog onemli cunku.
Belki de bunların hepsi üyenin hayalidir belki üniversite bile okumuyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…