- Konu Sahibi Eylulyagmuruuu
-
iyi hos gorusun ..
tam olarak derdiniz ne .. ?
E tamam bizim icin sakincasi yok. Derniniz ne ?Hanımlar merhaba☺ size uzun süredir anlatmak istediğim bir konu vardı. Çünkü burda farklı farklı insanlar var ve ben sizin fikirlerinizi almak istiyorum. Doktorumla ilişki diyince öyle 70 yaşında bir adam falan sanmayın 26 yaşında gencecik bir asistan bizim okulda tıp fakültesinde simdiden söyleyim yanlış anlaşılma ve kırıcı yorumlar olmasın. Ben üniversite okuyorum ve Mayıs'ın ilk haftasında 20lik dişim ağrımaya başladı ve bizim okulda ağız ve çene cerrahisi ne gittim üniversite oldugu icin haliyle asistanlar bakıyor. Her neyse ben gittim muane oldum doktorum 20lik diş için ameliyat günü verdi ameliyat oldum falan çok kibardi ve ben çok korkuyordum ameliyata çok kibar davrandı bana. Korkma geçti bitiyor dedi hep sonra dikişlerimi almaya gittigimdede stajerler hekimlere birakmadi kendi aldı 2. Ameliyat günü verdi 2. Ameliyatı da oldum sonra fark ettim ki benim genç doktor benim ınstagramdan hikayelerimi snaplerimi izliyor sürekli. Ama bir snap atıyorum 10 dk içinde hemen izliyor hiç kacirmiyor başta dedim doktorlar çapkın olur etkilenmis olabilir çünkü kendimde çekici bir kızım 22 yaşındayım. Bu olay böyle 2 ay devam etti benim blogum var baktım blog hesabimdanda stalkliyor beni :) aradan 2 ay geçti ve her gün beni böyle izledi durdu ne mesaj atma ne bir şey ben tekrar diş fakultesine gittim orda başka doktor bakmisti benim doktor ameliyattaydi. Sonra aradan 1 hafta geçti sinir oldum ona ınstagramdan mesaj attım çünkü baktım artık onun atacağı yok neden beni siz muane etmediniz diye mesaj atmistim sonra sürekli konuşmaya başladık sabah akşam muhabbet hiç bitmedi tabi iltifatlarda etti ama çok cekingen birisi. aradan 1 buçuk ay geçti hala mesajlasuyoruz tabi whatsaptan suan bayrama memleketine gitti bayramdan sonra gelicek ve görüşmeyi düşünüyorum yüz yüze.
eksik yazmışsınnnKonu özeti: Doktor bana aşık. Ben de çekici bir kızım. Çatlayın da patlayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?