Doktorumla olan ilişkim

çekici kendine göre doktoru kapmış bilenen bi blogger var karsimizda uslubumuza dikkat edelim lütfen .

Hayırlı olsun bayan çekici mutluluklar doktor civaninla

Bu çekicilikte başa bela yahu. Doktora gidip agzi germe germe acip çürük dişlerini bile cektiremiyorsun. Hemen stalkliyorlar. Adamı yanlız hayal ettim. Insanlar dış kontrolü için gitmis. Adam elinde telefonla bekliyor. Çekici hanım birsey paylaşsada 10 dk geçmeden izlesem diye

E tamam bizim icin sakincasi yok. Derniniz ne ?

Bir derdim var değilde duyuru falan yazabilirdin. Bim bam bom çatlasın düşmanlar artık benimde bir doktorum var
Doktor sonuçta sevincini paylaştık bitti

Aman kızlar siz de. Sanki kızın hergün dişçi sevgilisi oluyor. Bu da bi dert ama sizin hiç dişçi sevgiliniz olmadıysa nerden bileceksiniz bakınız bilmiyorsunuz

Yeni bir aşk başlıyor :) Mutluluklar diliyorum.
Yüzünüze bir görüşün bakalım, aynı etki olacak mı?

Desenize bundan sonraki hayatınızda dişleriniz hiç masraf çıkarmayacak :)

ben dert olup olmamasından çok imla hatalarına takıldım bir de üniversite öğrencisi..
bitişik yazılması gereken -de -da ayrı, ayrı yazılması gerekenler bitişik yazılmış.
bir çok kelime yanlış yazılmış. okurken tırnaklarımı kemirmemek için zor tuttum kendimi.

neyse, konu için de; hakkınızda hayırlısı olsun.

Konuşmaya başlamissiniz ama sana açilmasini istiyorsun sanirim buradan ne desek boş zamanla açilir yakinlaştikça çözülür merak etme

Konu özeti: Doktor bana aşık. Ben de çekici bir kızım. Çatlayın da patlayın
eksik yazmışsınnn
okadar çekiciyim ki doktorlar mühendisler bloglarımı stalklıyo facelerden macelerden ekliyo,
instirimimdin hikiyilirimi izliyi....
doktor peşimden koşuyo dili tutuldu açılamıyo bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…