• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktorumla olan ilişkim

Alakasız olacak ama benim instagramım yok birisine bakmışsam baktığımı anlar mı?
Hikâye falan bilmiyorum normal fotoğraf?

Alakasız olacak ama benim instagramım yok birisine bakmışsam baktığımı anlar mı?
Hikâye falan bilmiyorum normal fotoğraf?
Yok hesabiniz yoksa anlamaz. Hikaye denen sey profil fotografinin uzerine tiklayinca aciliyor 24 saat boyunca orada kalan video veya fotograflar var orada. Kimin baktigi da profilin sahibi tarafindan goruluyor.

Bu topige hangi yönetici taşıdıysa çok teşekkür ediyorum :) bu arada ben doğuştan çift dilliyim yani annem yabancı babam Türk o yüzden normal hayatta çoğu türkce kelimeyi bilemiyorum ama siz kötü kalpli oldugunuz için bunlada dalga geçmişsiniz sanırım siz ingiltere prensesi falansiniz herkes kendi işine baksın iyi gunler :) He bu arada MUANE MUANE MUANEEEEEEEEEEEE

Bak mesela ben bir ara dis polk de calistim.Beraber calistigim genc dis hekimi hastalarindan biriyle flortlesti gozumun onunde.Kiz da gonulluydu tabi ,gonullu olmasa cesaret edemez.Neyse farkliydi yani anladim durumu.Ve bence disarda da gorustu onla .Ve bunun sehirdisinda yine dis hekimi sevgilisi vardi.Ha tabi isinde gucunde olanlar da oluyor ama onlarin da sevgilileri dis hekimi falan oluyor kendilerinden asagisina ciddi dusunmuyorlar.Ama olabilir tabi guzelsen falan ,hem de iyi bir mesleğin varsa.

Bak mesela ben bir ara dis polk de calistim.Beraber calistigim genc dis hekimi hastalarindan biriyle flortlesti gozumun onunde.Kiz da gonulluydu tabi ,gonullu olmasa cesaret edemez.Neyse farkliydi yani anladim durumu.Ve bence disarda da gorustu onla .Ve bunun sehirdisinda yine dis hekimi sevgilisi vardi.Ha tabi isinde gucunde olanlar da oluyor ama onlarin da sevgilileri dis hekimi falan oluyor kendilerinden asagisina ciddi dusunmuyorlar.Ama olabilir tabi guzelsen falan ,hem de iyi bir mesleğin varsa.
Yorumlariniz için çok teşekkür ederim bu dediklerinizin düşünüp dikkate alacağım bende böyle yapıcı yorumlar bekliyordum bu siteden

Back
X