- 16 Haziran 2015
- 1.609
- 1.055
- 83
- Konu Sahibi Eylulyagmuruuu
-
Ne yani sende mi toktor koca arıyon kızben de çekici bi kızım. 26 yaşındayım.
Ne yani sende mi toktor koca arıyon kız
Yok hesabiniz yoksa anlamaz. Hikaye denen sey profil fotografinin uzerine tiklayinca aciliyor 24 saat boyunca orada kalan video veya fotograflar var orada. Kimin baktigi da profilin sahibi tarafindan goruluyor.Alakasız olacak ama benim instagramım yok birisine bakmışsam baktığımı anlar mı?
Hikâye falan bilmiyorum normal fotoğraf?
Whatsapp gibi?Yok hesabiniz yoksa anlamaz. Hikaye denen sey profil fotografinin uzerine tiklayinca aciliyor 24 saat boyunca orada kalan video veya fotograflar var orada. Kimin baktigi da profilin sahibi tarafindan goruluyor.
Evet ayni oradaki hikaye gibi.Whatsapp gibi?
Çok teşekkür ederimEvet ayni oradaki hikaye gibi.
Diş ameliyatı yaptığı biriyle sevgili olmak .. adam ağzınızın içine girmiş yani :) ağzım kapı gibi açıkken çekici olduğumu düşünmezdim , siz baya baya ileri derecede çekicisiniz o zaman
Dişçi değil diş hekimi hahaDoktor deyince tıp doktoru sandım, bildiğimiz dişçiymiş
Ha ha ha aynenÇekingenlikten değil bence sıra size daha gelmedi.
Yorumlariniz için çok teşekkür ederim bu dediklerinizin düşünüp dikkate alacağım bende böyle yapıcı yorumlar bekliyordum bu sitedenBak mesela ben bir ara dis polk de calistim.Beraber calistigim genc dis hekimi hastalarindan biriyle flortlesti gozumun onunde.Kiz da gonulluydu tabi ,gonullu olmasa cesaret edemez.Neyse farkliydi yani anladim durumu.Ve bence disarda da gorustu onla .Ve bunun sehirdisinda yine dis hekimi sevgilisi vardi.Ha tabi isinde gucunde olanlar da oluyor ama onlarin da sevgilileri dis hekimi falan oluyor kendilerinden asagisina ciddi dusunmuyorlar.Ama olabilir tabi guzelsen falan ,hem de iyi bir mesleğin varsa.
Dişçi değil diş hekimi1) doktor değil dişçi
2) emin ol başka kızları da stalklıyordur
3) resmen ezik gibi ilk mesajı sen atmışsın. Belki adam seninle konuşmayacaktı bile
4) blog için yazım dilini geliştir
5) çekicilik dışında başka hobiler de geliştirsen fena olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?