- 24 Ocak 2016
- 174
- 75
- 48
- 28
- Konu Sahibi Eylulyagmuruuu
Hayır burda çok insan olduğu için hanimlarin goruslerini bilmek istiyorumKonuyu da öyle aktivite olsun diye açtınız öyleyse?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır burda çok insan olduğu için hanimlarin goruslerini bilmek istiyorumKonuyu da öyle aktivite olsun diye açtınız öyleyse?
Görüşlerinizi bilmek için açtım yoruma ihtiyacım var çünkü hiç bir arkadaşıma anlatmadimHersey gayet guzel ve normal sorun ne?
Çünkü o bir doktor ve bende onun hastasiyim o bana mesaj attığın da ya ben onu şikayet etseydim sapkin diye nerden bilsin ki benimde ona hoş gözle baktigimi
ya doktor diyip duruyinda aranizda pek yas yok ikinizde ogrencisiniz ..Çünkü o bir doktor ve bende onun hastasiyim o bana mesaj attığın da ya ben onu şikayet etseydim sapkin diye nerden bilsin ki benimde ona hoş gözle baktigimi
Hangi konuda görüşlere ihtiyacınız olduğunu daha net ifade ederseniz daha net yardımı olunabilir sanki.Hayır burda çok insan olduğu için hanimlarin goruslerini bilmek istiyorum
+Ben bir blogger'ım, onu unutmuşsun.Konudan anladigim: ben cok guzel ve cekiciyim dis hekimini kaptim
Diş hekimi mezunu ağız ve çene cerrahisiDoktor değil diş hekimi ayrıca. Onlar 6 yıl okumuyor bizim gibi, o ünvan onlara uygun değil.
Evet, diş hekimi o, tıp fakültesi mezunu değil çünkü.Diş hekimi mezunu ağız ve çene cerrahisi
Yada günlükKonuyu da öyle aktivite olsun diye açtınız öyleyse?