• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktorumla olan ilişkim

Kolayı var bizde o zaman yolumuza bakarız AHAHHHAHA burda sizi samimi görüp bir şey yazıyoruz dalga gecicek bir konu göremiyorum ?
Dalga geçmedim ki konu sonu belli, ben de "ben demiştim." demek için not düştüm. Öylece yolunuza bakabileceğiniz kadar değersiz biri ise konu niçin açtınız?

Anlaşılan sohbet havasında olmayacak bu konu. Yanlış yapmışım konu açıp herkese iyi akşamlar diyorum Allah herkesin gönlüne göre versin tabi bu mesajimdan sonrada dalga gecmezseniz☺ iyi geceler

Kim ne diyecek ayol görüş tabi ağzınızın tadı kaçmasın
Görüş görüşlede olmaz arada evliliğide dillendir hadi bakem önümüzdeki üç aya seni evli görmek dileğiyle:halay::halay::halay:

Açılmak istese sizden bu kadar işaret gördüğü zaman açılırdı doktor hastasına bakmaz olayını geçeli baya olmuş.erkeklerin işine gelmeyince adım atmıyorlar genelde çekingenlikten değil

Ya bu olay da cidden benim aklıma takiliyor. Bir erkek bir şey hissediyorsa kesin açılır mı? Internette bile bir sürü seviyorum ama söyleyemiyorum yazan erkek var ki kendi cevremde de arkadaşlarım var yani açılmayan. Ben de düşünüyorum erkek olsam karşı tarafın hissi yok gibi duruyorsa niye aciliyim? Erkeklerin de gururu vardır herhalde. Benim de benden hoşlandığını düşündüğüm bir erkek var davranışlarından bakışlarından baya eminim ama açılmıyor bir türlü cidden anlayamiyorum. Konuyu bölmüş gibi oldum ama doktorun hastaya açılmaya çekinmesi normal bence. Hasta rahatsız olursa bu durumdan şikayet edebilir sonuçta bana asıldı falan diye.

Hanımlar merhaba☺ size uzun süredir anlatmak istediğim bir konu vardı. Çünkü burda farklı farklı insanlar var ve ben sizin fikirlerinizi almak istiyorum. Doktorumla ilişki diyince öyle 70 yaşında bir adam falan sanmayın 26 yaşında gencecik bir asistan bizim okulda tıp fakültesinde simdiden söyleyim yanlış anlaşılma ve kırıcı yorumlar olmasın. Ben üniversite okuyorum ve Mayıs'ın ilk haftasında 20lik dişim ağrımaya başladı ve bizim okulda ağız ve çene cerrahisi ne gittim üniversite oldugu icin haliyle asistanlar bakıyor. Her neyse ben gittim muane oldum doktorum 20lik diş için ameliyat günü verdi ameliyat oldum falan çok kibardi ve ben çok korkuyordum ameliyata çok kibar davrandı bana. Korkma geçti bitiyor dedi hep sonra dikişlerimi almaya gittigimdede stajerler hekimlere birakmadi kendi aldı 2. Ameliyat günü verdi 2. Ameliyatı da oldum sonra fark ettim ki benim genç doktor benim ınstagramdan hikayelerimi snaplerimi izliyor sürekli. Ama bir snap atıyorum 10 dk içinde hemen izliyor hiç kacirmiyor başta dedim doktorlar çapkın olur etkilenmis olabilir çünkü kendimde çekici bir kızım 22 yaşındayım. Bu olay böyle 2 ay devam etti benim blogum var baktım blog hesabimdanda stalkliyor beni :) aradan 2 ay geçti ve her gün beni böyle izledi durdu ne mesaj atma ne bir şey ben tekrar diş fakultesine gittim orda başka doktor bakmisti benim doktor ameliyattaydi. Sonra aradan 1 hafta geçti sinir oldum ona ınstagramdan mesaj attım çünkü baktım artık onun atacağı yok neden beni siz muane etmediniz diye mesaj atmistim sonra sürekli konuşmaya başladık sabah akşam muhabbet hiç bitmedi tabi iltifatlarda etti ama çok cekingen birisi. aradan 1 buçuk ay geçti hala mesajlasuyoruz tabi whatsaptan suan bayrama memleketine gitti bayramdan sonra gelicek ve görüşmeyi düşünüyorum yüz yüze.
Biz ne yapacauk
Yetmiş yaşında değil
Çekiciyim ben eee bizlerde güzeliz bizimkilerde orda burda gördüler bizi pesimize düştüler :) ne olucuğğğ şimdi :)

Ya bu olay da cidden benim aklıma takiliyor. Bir erkek bir şey hissediyorsa kesin açılır mı? Internette bile bir sürü seviyorum ama söyleyemiyorum yazan erkek var ki kendi cevremde de arkadaşlarım var yani açılmayan. Ben de düşünüyorum erkek olsam karşı tarafın hissi yok gibi duruyorsa niye aciliyim? Erkeklerin de gururu vardır herhalde. Benim de benden hoşlandığını düşündüğüm bir erkek var davranışlarından bakışlarından baya eminim ama açılmıyor bir türlü cidden anlayamiyorum. Konuyu bölmüş gibi oldum ama doktorun hastaya açılmaya çekinmesi normal bence. Hasta rahatsız olursa bu durumdan şikayet edebilir sonuçta bana asıldı falan diye.

o açılamıyorum yazanlar gerçekten karşı taraftan en ufak sinyal alamayanlardır
eğer sen bir erkeğin davranışlarından bakışlarından gayet eminsen o da senin ilginden gayet emindir merak etme

Back
X