• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktorumun ilgisi var mı?

Kızlar şimdi ben normal davranmaya devam edeyim o zaman çizgimi bozmadan.Görünce hoş sohbetimi yaparım artık gerisi onda.Tek şu kafama takıldı oda benim eşim yada sevgilim var mı bilmiyor.Yeri gelirse sohbet arasında bundan bahsetsem mi?

Sohbet arasında mutlaka sıkıştır. Akşamları hanım arkadaşlarınla buluştuğundan ya da ailenle yaşıyorsan şapkalı şekilde ailenden falan bahset mutlaka.
Ben pek konularınıza hakim değilim. O yüzden yalnız yaşayıp yaşamadığını bilemiyorum

Sohbet arasında mutlaka sıkıştır. Akşamları hanım arkadaşlarınla buluştuğundan ya da ailenle yaşıyorsan şapkalı şekilde ailenden falan bahset mutlaka.
Ben pek konularınıza hakim değilim. O yüzden yalnız yaşayıp yaşamadığını bilemiyorum
Yalnız yaşıyorum.Şöyle desem evde yalnız olduğum için bu hastalık durumu beni çok tedirgin ediyor.

Yalnız yaşıyorum.Şöyle desem evde yalnız olduğum için bu hastalık durumu beni çok tedirgin ediyor.

"hocam, yalnız da yaşadığım için sanırım bazı şeyleri fazla kolaya kaçarak yapıp kendimi ihmal etmiş oluyorum. keşke nerede yanlış yaptığımı bir bulabilsem. sizi de bu kadar yormazdım."
sonra diyecek ki "ben seni iyi ederim bakarım, maralım. gel hocanın kaslı kollarına!"

"hocam, yalnız da yaşadığım için sanırım bazı şeyleri fazla kolaya kaçarak yapıp kendimi ihmal etmiş oluyorum. keşke nerede yanlış yaptığımı bir bulabilsem. sizi de bu kadar yormazdım."
sonra diyecek ki "ben seni iyi ederim bakarım, maralım. gel hocanın kaslı kollarına!"
Kaslı olduğunu bile bildin helal sana.Tek kusuru boyu benden kısa ama doktor olduğu için görmezden gelebilirim bunu🤓

Sosyal medya taraması yaptım bekar görüyor.Takip ettikleri filan hep iş arkadaşı.akrabaları normal insanlar seksi kızlar bile yok.
Doktorcum kalbimde sebepsiz bir sızı var, rica etsem kontrol eder misiniz yaz 🤣

İşte geliyorrrr özel harekattttt 🫡

Yine on numara akıllar verilmiş ah 20lerimde olacaktınız hanımlar 😂 konu sahibi bu triklerle tavlayamazsan tavlayasın yok platonik hoşlanmaya okeysin demektir. 😄

Ben 42 yaşında,bir evlilik yapmış çocuksuz bir sağlıkçıyım.Bir senedir devam eden bir sağlık sorunumla ilgili sürekli takip ediliyorum.Teşhis bir türlü konulamadığı için sürekli ek tahlilller isteniyor.Her gidişimde farklı bir doktorla karşılaştım ama ekip halinde durumdan haberdarlar ve iletişim halindeler.
Bir kontrole gittiğimde bu doktorla karşılaştım inanılmaz bir ilgi gösterdi nerde çalıştığımı sordu.Aradan zaman geçti yemekhanede karşılaştık geldi izin istedi masama oturdu gayet keyifli sohbet etti.İzin isterken masaya oturmadan ismimle hitap etti.Süreçle ilgili konuştuk saat verdi odama gel arkadaşım bakmış ama bende bakmak istiyorum sonuçlarına dedi.Gittim baktı değerlere sonra artık hep bana gel sadece ben ilgileneceğim seninle dedi.
Geçen koridorda gördüm hiç görüşmedik son zamanlarda gelmiyorsun dedi.Vitaminlere mi baksak dedim 😉güldük ikimizde.Bu durum bana ilgi gibi geliyor güzel bakıyor bana.Arayı ısıtmak için ne yapmalıyım sizce?
Doktorlar bir garip ya evli olup gevşek olan çok var

Back
X