• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktorumun ilgisi var mı?

Hiç duymadım o filmi merak ettim şimdi
Dizi yav ilk bölümünü görmüştüm.
Adam çok başarılı doktor sevgilisi var mutlular. Sonra babası hasta diye köyüne gidiyor aslında dönecekti ama sonra ağa falan oldu doktorluğu bıraktı ve beşik kertmesi ile dini nikahlıydı en son 😂😂

Dizi yav ilk bölümünü görmüştüm.
Adam çok başarılı doktor sevgilisi var mutlular. Sonra babası hasta diye köyüne gidiyor aslında dönecekti ama sonra ağa falan oldu doktorluğu bıraktı ve beşik kertmesi ile dini nikahlıydı en son 😂😂
Memlekete gidince şivesi de degisti adamin hatta
:KK53:

Mühendisti o adam ama. Bu arada üniversite okumuş her kadın doktorla evlenebilir . Eski yıllarda okuması da şart değildi 🙈🙈
evet konu sahibi bir kelimeyi mi ne yanlış yazmış ondan dolayı doktor olduğunu sanmışım

bu konuda konu sahibi de sağlıkçıymış. gayet uyumlular bence

Ya bir kere de temizlikçi benden hoşlanıyor olabilir mi diye başlık açın. Nerede yüksek statülü meslek var, g.tünü kaldırıyorsunuz
Erkekler güzel kadın arayınca hemcinslerinin hiç böyle tepkiler verdiğini sanmıyorum. Kadınlar da kendilerini rahat yaşatacak olanı ister tabii gayet normal.

forumda yeni de değilsiniz ki, niye böyle dediniz anlam veremedim. ben bir aydır burdayım gayet işsiz güçsüz adamlara ayılan bayılan kadınların konularını görüyorum sürekli. hele uzman çavuşları kapan kapana
Sen de bir aylık üye değilsin. Kimse yemiyo bu işleri.

40 yaşında bir birey olarak yaşıtlarımın flört hayatının olduğunu görmek beni çok eğlendiriyor. Umarım bu konunun devamı gelir, go girl :eğlence:
Ya gerçekten... ben de 38 yaşındayım evli çocukluyum. Eskiden ne muhabbetlerimiz vardı, kim sevgilisiyle neden ayrıldı neden barıştı, kim yeni sevgili yaptı... heyecanlı tatlı günlerdi 😁💜

Back
X