Hepinize hayırlı olsun, ben artık 3 hafta sonraki kontrolümde öğrenirim sanırım, bir problem olmazsa 1,5 ay sonra gel birdahakine demişti doktorum, biraz daha beklemem gerekiyor, çok sabırsızlanıyorum.
benimde arkadasım tedaviyle hamiş kaldı hep kız dediler sonunda bir tosuncukgeldi sok olmusardı hastaneyi ayaga kaldırdılar cocugumuz değişti diyeeeeeeeeeee
merhaba bende yeni katıldım aranıza benimde prensesime 11 haftalıkken erkek demişlerdi iyice emin olmak için 3 ayrı doktora gittim hepside kızz dedi yani 1 doktorla kalmayın yanlışş çıkabiliyoo
Benim 21. hafta oldu artık, tahmin değil yani doktor kesin dedi. Ama tabi doğduktan sonra da sürprizlerle karşılaşanlar nadir de olsa var, ona da kısmet deriz artık ne yapalım. sositososito Başka doktora gitmeyi hiç düşünmüyorum doktorumdan çok memnunum çünkü.