- 8 Kasım 2013
- 412
- 119
- 103
- Konu Sahibi 54LazKizi61
-
Bende öyle derdim eskiden böyle kazayla kalanları duyunca ama şimdi anlıyorum hap kullandığım halde hamile kaldımBöyle yorumlarla sürekli karşılaşacaksınız çok tamamak lazım.
Ama istemeden çocuk nasıl oluyor yahu?
Beni öyle bi muayene etiki asistan içeri girmeye vakti olmazdi 10saniye tuttu ultrasonu tek gebelik bebek 7-8haftalık dedi tamam girmemle çıkmam bir olduHarika bir cevap vermişsin.
Gerçekten söylüyorum.
Bir keresinde ben muayene olurken de doktorun asistanı destursuz içeri girip gebelik var mı demişti.
Böyle terbiyesizlikler yapılıyor, göz de yumuluyor.
sen ishal olup gebe kalan arkadaştın di mi?Bende öyle derdim eskiden böyle kazayla kalanları duyunca ama şimdi anlıyorum hap kullandığım halde hamile kaldım
Onaneki kesin kadındır ve evde kalmıştır.
Bende öyle derdim eskiden böyle kazayla kalanları duyunca ama şimdi anlıyorum hap kullandığım halde hamile kaldım
Belkide evet ama bunu bana daha ben dillendirmemişken hiç tanımadığım birinin pat diye söylemesine üzüldümBozulduğun şey içten içe doktorla aynı fikirde olman sende biliyorsun.
Yahu olan oldu. Nasıl korunduğunuz kazası telafisi geçti bitti artık. Takma kafana. Önüne bak.
Bende öyle derdim eskiden böyle kazayla kalanları duyunca ama şimdi anlıyorum hap kullandığım halde hamile kaldım
Onaneki kesin kadındır ve evde kalmıştır.
Hatalı derken o ay ishal olmuştum muhtemelen ondan aklımada hiç gelmedi ozamanlar etkisini kaybeder diye.Hapı hatalı kullanmışsınızdır muhtemelen. Ya da başka ilaçla birlikte kullanmışsınızdır. Ya da %0.001'lik ihtimal size denk gelmiş.
Bebeğiniz analı babalı büyüsün. Başka çocuk istemiyorsanız daha ciddi önlemler alın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?