Doktorun Canımı Sıkan gereksiz Yorumu

54LazKizi61

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2013
412
119
103
yaa kızlar beni hatırlayanız olur belki geçenlerde konu açmıştım üçüncü süpriz hamileliğme alışamadığıma dair.
Neyse bugün Doktora gittim Doktorun bana ilk sorusu yaşın kaç dedi 26 dedim kaçıncı dedi üçüncü gebeliğim dedim aynen şunu dedi nekadar hızlısın sen bugidişle 5-6 yaparsın. Zaten bu hamilelik süprız oldu daha alışamadım bu yorumdan sonrada çok sinirlendim bende dedimki o sinirle size fikriniz sormadım bakan ben doğuran ben size ne dedim ay ama çok üzüldümm Şuan moralim çok bozuk zaten istemeden oldu bide ilk yorumu doktor yapınca oda böyle negatif olunca hepten üzüldüm

herkes her konuda yorum yapmayı ne çok seviyor
bıraz sertte olsa cevap vermısısnız bence ıyı yapmıssınız,herkesın her konuda fıkrı sorulmadan konuşmasına gıcık oluyorum bende..
bide süpriz bile olsa zamnla alışıp sabırsızlıkla bekleyeceksınız bence bebegınızı,güle güle büyütün:)

Harika bir cevap vermişsin.
Gerçekten söylüyorum.
Bir keresinde ben muayene olurken de doktorun asistanı destursuz içeri girip gebelik var mı demişti.
Böyle terbiyesizlikler yapılıyor, göz de yumuluyor.

Harika bir cevap vermişsin.
Gerçekten söylüyorum.
Bir keresinde ben muayene olurken de doktorun asistanı destursuz içeri girip gebelik var mı demişti.
Böyle terbiyesizlikler yapılıyor, göz de yumuluyor.
Beni öyle bi muayene etiki asistan içeri girmeye vakti olmazdi 10saniye tuttu ultrasonu tek gebelik bebek 7-8haftalık dedi tamam girmemle çıkmam bir oldu

Ben kalabalık aileleri çok seviyorum bence çocuk yaptıktan sonra arka arkaya en mantıklısı hayalimdi arka arkaya 3 çocuk tabi ben daha 1 taneye cesaret edemedim o ayrı
Cevabınızı vermişsiniz zaten içinizde kalmamış büyüdükleri zamanı düşünün aynı yaşlarda 3 çocuk zaten çocuk bakımı zor ilk ikiyle beraber üçüncüyüde büyütürsünüz gider

Bende öyle derdim eskiden böyle kazayla kalanları duyunca ama şimdi anlıyorum hap kullandığım halde hamile kaldım

Hapı hatalı kullanmışsınızdır muhtemelen. Ya da başka ilaçla birlikte kullanmışsınızdır. Ya da %0.001'lik ihtimal size denk gelmiş.
Bebeğiniz analı babalı büyüsün. Başka çocuk istemiyorsanız daha ciddi önlemler alın.

Bende öyle derdim eskiden böyle kazayla kalanları duyunca ama şimdi anlıyorum hap kullandığım halde hamile kaldım

Hapi hep ayni saatte ictiniz mi? Hic icmeyi unuttunuz mu? Ara verdiginiz sureyi dogru hesapladiniz mi?

Bunlar hep onemli ayrintilar.

Doktor da size kotu bir yorum yapmamis bana gore.

Hatalı derken o ay ishal olmuştum muhtemelen ondan aklımada hiç gelmedi ozamanlar etkisini kaybeder diye.
ben ilk ve ikinci gebeliğimin arasında kullandım 2.5 sene bi sorun yaşamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…