- 20 Temmuz 2015
- 1.391
- 2.000
- 133
- 46
- Konu Sahibi 54LazKizi61
-
bu uyarma degil ,şakada degil ,komikte degilDoktorun benim önceki dogumumla simdikinin arasindaki süre farkini bilmiyorduki doktor tıbbı açıklama yapmadı kişisel özel hayatımı aşaladı
biri kucaginda biri karninda biri de sirtinda olunca goruntu pek hos olmuyor allah kolaylik versin insaallah hayirli birrr insan olurlarüç çocuk fazla diyenler olmuş üç çocukta yaşınızda gayet ideal bence ,Allah kolaylık versin hamileliginiz hayırlu olsun
bu güne odaklanmamak gerek bundan 5, 10 yıl sonra çok güzel bir aile tablosu olacak en son gittigim tatilde 4 çoçuklu bir doktorla tanıştım kızlar genç kız olmak üzereydi ve ailecek çok egleniyor gibi bir halleri vardı çok heveslendim benimde iki çoçugum var çalışmasam ve genç olsam birkaç tane daha düşünürüm çoçuktan büyük servetmi var bu dünyadabiri kucaginda biri karninda biri de sirtinda olunca goruntu pek hos olmuyor allah kolaylik versin insaallah hayirli birrr insan olurlar
Sizin söylediniz eşleştirme bana uymuyor yani peşpeşe derken bebek doğunca kızım 5.5yaşınıda geçmiş olcak oglum allah nasip ederse 2.5 yakın olcak yani öyle aralarında ay hesabı varmış gibi algılamayın lütfen ve benide selsefilmiş gibi göstermeyinbiri kucaginda biri karninda biri de sirtinda olunca goruntu pek hos olmuyor allah kolaylik versin insaallah hayirli birrr insan olurlar
yaa kızlar beni hatırlayanız olur belki geçenlerde konu açmıştım üçüncü süpriz hamileliğme alışamadığıma dair.
Neyse bugün Doktora gittim Doktorun bana ilk sorusu yaşın kaç dedi 26 dedim kaçıncı dedi üçüncü gebeliğim dedim aynen şunu dedi nekadar hızlısın sen bugidişle 5-6 yaparsın. Zaten bu hamilelik süprız oldu daha alışamadım bu yorumdan sonrada çok sinirlendim bende dedimki o sinirle size fikriniz sormadım bakan ben doğuran ben size ne dedim ay ama çok üzüldümmŞuan moralim çok bozuk zaten istemeden oldu bide ilk yorumu doktor yapınca oda böyle negatif olunca hepten üzüldüm
evetbu güne odaklanmamak gerek bundan 5, 10 yıl sonra çok güzel bir aile tablosu olacak en son gittigim tatilde 4 çoçuklu bir doktorla tanıştım kızlar genç kız olmak üzereydi ve ailecek çok egleniyor gibi bir halleri vardı çok heveslendim benimde iki çoçugum var çalışmasam ve genç olsam birkaç tane daha düşünürüm çoçuktan büyük servetmi var bu dünyada
Hayır bağlatmicam daha üçüncü bu altıncıya kadar yolu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?