- 19 Eylül 2009
- 2.461
- 1.188
- 333
- 40
- Konu Sahibi 54LazKizi61
-
aynen 26 yasındasın ustuste dogum ve bebek bu.dr ıyı nıyetınden demiş.Bence de doktor doğru demiş haklı. Senin sağlığın açısından sakıncalı bir durum. Daha doğru korunman gerek demek ki
bende bir bayanım aslında espürtüel bir yaklaşım fakat yanlış anlaşıldımKötü araba kullanımı görenlerin "kesin kadın kullanıyordur" genellemesinden ne farkı var cümlenin?
Gayette kadınları ezici bir cümle. Hatırlatmak isterim; evlenmek&çocuk doğurmak, kadına önce hemcinsleri üstünde, sonra toplum nezdinde statü sınıf atlatmıyor. İnsanların patavatsızlıkları yada karakterlerinden kaynaklı davranışları bekar herhangi bir kadına yakıştırmanız pek hoş olmadı. Konu dışı olmaması için tekrar alıntılamayacağım...
aynen 26 yasındasın ustuste dogum ve bebek bu.dr ıyı nıyetınden demiş.
Yüz ifadesi ve aşalıyıcı ses tonu kötü niyetle söyledi belliydi ya beni tanımıyor daha neyin neden olduğunu bilmeden bu şekilde yorum yapmasına kızdım
Sağlık açısından yapsın yorumunu ozaman. Deseki erken bi gebelik olmuş oğlum 19aylıktı hamile kaldıgımda şuan 21 aylık ozaman OK (hani 24 ayda rahim eski halini alıyor ya) ama direk 5-6 doğurursun lafı hiçte doktorun doğru bi lafi değil bence sağlık acısından yapılmış bi yorumda değilBence de doktor doğru demiş haklı. Senin sağlığın açısından sakıncalı bir durum. Daha doğru korunman gerek demek ki
Evet .devlet hastanesıdır kesın.Devlet hastanesının bır cogunda boyle hastaya burnu havada,senlı benlı ve ınsan olarak gormeme yaklaşımı var.Niyetini farklı şekilde, tıbbi gerekçeleri ile ifade edebilirdi ama
Bir doktora yakışmamış
Espiri gibi söylese gene gam yemicem aşalıyıcı bi şekilde söylediağzı olan konuşur. ne samimiyet var da böyle espri yapıyor ki?
iyi cevap vermişsin. bir daha böyle laçka laçka konuşmaz. tavrını belli etmişsin.
Aynen canım devlete gittim yakınımda özel yok ilk bi sefer devlete gidim dedim hani kalbi atıyormu normal gebelikmi diye baksın diye özele randevu almamıştım bugünde artık gitmem gerektini düşündüm yakınımdada devlet vardı oyüzden yanıEvet .devlet hastanesıdır kesın.Devlet hastanesının bır cogunda boyle hastaya burnu havada,senlı benlı ve ınsan olarak gormeme yaklaşımı var.
Yok canım bişi demediDoktor bi cevap verdi mi bende onu merak ettim:)
İyi demissin
Espiri gibi söylese gene gam yemicem aşalıyıcı bi şekilde söyledi
Hiç bişi demedi kalbi atıyo tek gebelik sağlıklı dedi çıktı odadansen de cevabını vermişşsin işte iyi olmuş... sonra ne dedi
ahahah bozulmuş ahhahaHiç bişi demedi kalbi atıyo tek gebelik sağlıklı dedi çıktı odadan
devlet hastanelerınındakı olayları anlatmaay devlet yetmez:) onlarda haklı belkı de ama.Hastaya ne kotu davranıslar gordum.Mesela annem hamıleyken dr a konteole gıtmıs dogum yapanlara bagırıyorlarmış taş mı doguruyorsun dıye?Aynen canım devlete gittim yakınımda özel yok ilk bi sefer devlete gidim dedim hani kalbi atıyormu normal gebelikmi diye baksın diye özele randevu almamıştım bugünde artık gitmem gerektini düşündüm yakınımdada devlet vardı oyüzden yanı
Bana görede hızlı oldu yani düşünmüyordum bende ama allah nasip etti. Korunuyordumda ama rabbim verecekse illaki birşeyi vesile kılıyor bencede çok erken ama bu yorumu yapmak doktora düşmez sağlığım acısından tıbbı bi yorum olsa neysede sen 5-6 yaparsın ne demektirBana kalırsa da çok ama bakacak durum varsa sıkıntı olmaz. Bence de 26 yaşa göre çok fazla 3 çocuk ama sağlık olsun, size zor olacak kolay değil çocuk büyütmek ama atacak haliniz yok sonuçta :) Ve konu ne olursa olsun densizliklerden nefret ederim. Cevap güzel olmuş.
Üst üste derken bi şimdi aralarında fazla yaş farki olmıycak kızımla oğlumun arasında 3.5 yaş var oğlumlada şimdiki bebegin arasında 2.5yaşa yakın yaş farkı olcakaynen 26 yasındasın ustuste dogum ve bebek bu.dr ıyı nıyetınden demiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?