Doktorun Canımı Sıkan gereksiz Yorumu

bende bir bayanım aslında espürtüel bir yaklaşım fakat yanlış anlaşıldım

Yüz ifadesi ve aşalıyıcı ses tonu kötü niyetle söyledi belliydi ya beni tanımıyor daha neyin neden olduğunu bilmeden bu şekilde yorum yapmasına kızdım

Allah bağışlasın evlatlarınızı, benim de üç tane yavrum var,bu sözleri duymaya alışkın olun çünkü daha çok duyacaksınız.Üç tane çocuğum var dediğimde samimiyetim olmayan biri bile "korunmuyor muydunuz" diye sorabiliyor mesela.Korunsam sanane korunmasam sana ne?Her seferinde "Eşim de ben de çok severiz çocukları" diyorum geçiyorum siz de öyle yapın

e haksız da degıl ama..... ona dusmez laf soylemek. ama dr ların var boyle densız cumlelerı.. takmaya gerek yok, salla.

ağzı olan konuşur. ne samimiyet var da böyle espri yapıyor ki?
iyi cevap vermişsin. bir daha böyle laçka laçka konuşmaz. tavrını belli etmişsin.

Bence de doktor doğru demiş haklı. Senin sağlığın açısından sakıncalı bir durum. Daha doğru korunman gerek demek ki
Sağlık açısından yapsın yorumunu ozaman. Deseki erken bi gebelik olmuş oğlum 19aylıktı hamile kaldıgımda şuan 21 aylık ozaman OK (hani 24 ayda rahim eski halini alıyor ya) ama direk 5-6 doğurursun lafı hiçte doktorun doğru bi lafi değil bence sağlık acısından yapılmış bi yorumda değil

Bana kalırsa da çok ama bakacak durum varsa sıkıntı olmaz. Bence de 26 yaşa göre çok fazla 3 çocuk ama sağlık olsun, size zor olacak kolay değil çocuk büyütmek ama atacak haliniz yok sonuçta :) Ve konu ne olursa olsun densizliklerden nefret ederim. Cevap güzel olmuş.

Evet .devlet hastanesıdır kesın.Devlet hastanesının bır cogunda boyle hastaya burnu havada,senlı benlı ve ınsan olarak gormeme yaklaşımı var.
Aynen canım devlete gittim yakınımda özel yok ilk bi sefer devlete gidim dedim hani kalbi atıyormu normal gebelikmi diye baksın diye özele randevu almamıştım bugünde artık gitmem gerektini düşündüm yakınımdada devlet vardı oyüzden yanı

siz biraz hassassınız ya ondan alınmışsınız ama gerçekten maşallah 26 yaşta 3. annelik normale göre biraz erken ya ondan şeyetmiştir.

devlet hastanelerınındakı olayları anlatmaay devlet yetmez:) onlarda haklı belkı de ama.Hastaya ne kotu davranıslar gordum.Mesela annem hamıleyken dr a konteole gıtmıs dogum yapanlara bagırıyorlarmış taş mı doguruyorsun dıye?

Bana görede hızlı oldu yani düşünmüyordum bende ama allah nasip etti. Korunuyordumda ama rabbim verecekse illaki birşeyi vesile kılıyor bencede çok erken ama bu yorumu yapmak doktora düşmez sağlığım acısından tıbbı bi yorum olsa neysede sen 5-6 yaparsın ne demektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…