- 12 Haziran 2016
- 838
- 3.235
- 28
- 40
- Konu Sahibi 54LazKizi61
-
Onaneki kesin kadındır ve evde kalmıştır.
Evet ama o an aklıma hiç gelmedi etkisini kaybeder diye biyerden nasip olacak yasen ishal olup gebe kalan arkadaştın di mi?
bu haplarda yazar ama bu gibi durumlarda koruyuculuk azalacağı için ek yöntem kullanın diye.
Böyle yorumlarla sürekli karşılaşacaksınız çok tamamak lazım.
Ama istemeden çocuk nasıl oluyor yahu?
ben ne seksist ne de feminist değilim şekerim.burada benim özel hayatım konuşulmuyor lütfen saygı duy olur mu beni eleştirmek size düşmez.Ne kadar da seksist bir yorum. Bu yorumu yazan da muhtemelen esinden siddet goren ve evliligi marifet sayan bir kadindir mi demek lazim?
Kadın ve evde kalmış derken?Onaneki kesin kadındır ve evde kalmıştır.
ben ne seksist ne de feminist değilim şekerim.burada benim özel hayatım konuşulmuyor lütfen saygı duy olur mu beni eleştirmek size düşmez.
ya tamam da insanları moralmen daha da çöketiyorlar bir hamilenin duygu ve düşünceler benim için çok önemli ben kadın düşmanıu değilim oda işin espirisi.Tanımadığımız biri hakkında nasıl böyle bir genelleme yapabiliyoruz ?
Ne kadar kadın düşmanı bir yorum.
Evde kalmak ne demek ya!
Çok hoş bir kafa
Edit: Zaten doktor erkekmiş...
Yüz ifadesi ve aşalıyıcı ses tonu kötü niyetle söyledi belliydi ya beni tanımıyor daha neyin neden olduğunu bilmeden bu şekilde yorum yapmasına kızdımDoktorun kötü niyetle söylediğini düşünmüyorum.Ama onu ilgilendirmeyen bir konuda yorum yapmış yani verdiğiniz cevapta haklısınız,böyle şeyler kimseyi ilgilendirmez.
şu yorumunuza ne dememi bekliyorsunuz eşimden şiddette görmüyorum marifette sanmıyorum hanfendi.Ne kadar da seksist bir yorum. Bu yorumu yazan da muhtemelen esinden siddet goren ve evliligi marifet sayan bir kadindir mi demek lazim?
Onaneki kesin kadındır ve evde kalmıştır.
yaa yapmayın allah aşkına o işin espirisi dedim kimin ne haddine evde kalmış demek flan.çok çirkin bi yorum.
şu yorumunuza ne dememi bekliyorsunuz eşimden şiddette görmüyorum marifette sanmıyorum hanfendi.
dr dogru demısyaa kızlar beni hatırlayanız olur belki geçenlerde konu açmıştım üçüncü süpriz hamileliğme alışamadığıma dair.
Neyse bugün Doktora gittim Doktorun bana ilk sorusu yaşın kaç dedi 26 dedim kaçıncı dedi üçüncü gebeliğim dedim aynen şunu dedi nekadar hızlısın sen bugidişle 5-6 yaparsın. Zaten bu hamilelik süprız oldu daha alışamadım bu yorumdan sonrada çok sinirlendim bende dedimki o sinirle size fikriniz sormadım bakan ben doğuran ben size ne dedim ay ama çok üzüldümmŞuan moralim çok bozuk zaten istemeden oldu bide ilk yorumu doktor yapınca oda böyle negatif olunca hepten üzüldüm
insanların özelini her yerde kullanmak size yakışıyormu.banlanıcaz konuyu saptırıyoruz lütfenPekala, soz ucar yazi kalir diyelim.
ya tamam da insanları moralmen daha da çöketiyorlar bir hamilenin duygu ve düşünceler benim için çok önemli ben kadın düşmanıu değilim oda işin espirisi.
Bence çok güzel cevap vermişsiniz. Dert etmeyin kendinize.Yüz ifadesi ve aşalıyıcı ses tonu kötü niyetle söyledi belliydi ya beni tanımıyor daha neyin neden olduğunu bilmeden bu şekilde yorum yapmasına kızdım
Yüz ifadesi ve aşalıyıcı ses tonu kötü niyetle söyledi belliydi ya beni tanımıyor daha neyin neden olduğunu bilmeden bu şekilde yorum yapmasına kızdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?