Doktorun Canımı Sıkan gereksiz Yorumu

Ne kadar da seksist bir yorum. Bu yorumu yazan da muhtemelen esinden siddet goren ve evliligi marifet sayan bir kadindir mi demek lazim?
ben ne seksist ne de feminist değilim şekerim.burada benim özel hayatım konuşulmuyor lütfen saygı duy olur mu beni eleştirmek size düşmez.

Doktorun kötü niyetle söylediğini düşünmüyorum.Ama onu ilgilendirmeyen bir konuda yorum yapmış yani verdiğiniz cevapta haklısınız,böyle şeyler kimseyi ilgilendirmez.

Tanımadığımız biri hakkında nasıl böyle bir genelleme yapabiliyoruz ?
Ne kadar kadın düşmanı bir yorum.
Evde kalmak ne demek ya!
Çok hoş bir kafa

Edit: Zaten doktor erkekmiş...
ya tamam da insanları moralmen daha da çöketiyorlar bir hamilenin duygu ve düşünceler benim için çok önemli ben kadın düşmanıu değilim oda işin espirisi.

Doktorun kötü niyetle söylediğini düşünmüyorum.Ama onu ilgilendirmeyen bir konuda yorum yapmış yani verdiğiniz cevapta haklısınız,böyle şeyler kimseyi ilgilendirmez.
Yüz ifadesi ve aşalıyıcı ses tonu kötü niyetle söyledi belliydi ya beni tanımıyor daha neyin neden olduğunu bilmeden bu şekilde yorum yapmasına kızdım

Ne kadar da seksist bir yorum. Bu yorumu yazan da muhtemelen esinden siddet goren ve evliligi marifet sayan bir kadindir mi demek lazim?
şu yorumunuza ne dememi bekliyorsunuz eşimden şiddette görmüyorum marifette sanmıyorum hanfendi.

dr dogru demıs

ya tamam da insanları moralmen daha da çöketiyorlar bir hamilenin duygu ve düşünceler benim için çok önemli ben kadın düşmanıu değilim oda işin espirisi.

Kötü araba kullanımı görenlerin "kesin kadın kullanıyordur" genellemesinden ne farkı var cümlenin?
Gayette kadınları ezici bir cümle. Hatırlatmak isterim; evlenmek&çocuk doğurmak, kadına önce hemcinsleri üstünde, sonra toplum nezdinde statü sınıf atlatmıyor. İnsanların patavatsızlıklarını yada karakterlerinden kaynaklı davranışlarını, bekar herhangi bir kadına yakıştırmanız pek hoş olmadı. Konu dışı olmaması için tekrar alıntılamayacağım...

Bence de doktor doğru demiş haklı. Senin sağlığın açısından sakıncalı bir durum. Daha doğru korunman gerek demek ki

Yüz ifadesi ve aşalıyıcı ses tonu kötü niyetle söyledi belliydi ya beni tanımıyor daha neyin neden olduğunu bilmeden bu şekilde yorum yapmasına kızdım

Anladım,düşünüp de kendinizi üzmeyin boşverin.
Öyle ya da böyle sonuçta bir çocuğunuz daha olacak eminim doğduktan sonra iyiki doğurmuşum diyeceksiniz,bunları düşünüp keyiflenin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…