- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.835
- 698
- Konu Sahibi 54LazKizi61
-
Kötü birşey yok.hamilelikte hormonlardan alınganlık yapmışsınız.şaka yapmışyaa kızlar beni hatırlayanız olur belki geçenlerde konu açmıştım üçüncü süpriz hamileliğme alışamadığıma dair.
Neyse bugün Doktora gittim Doktorun bana ilk sorusu yaşın kaç dedi 26 dedim kaçıncı dedi üçüncü gebeliğim dedim aynen şunu dedi nekadar hızlısın sen bugidişle 5-6 yaparsın. Zaten bu hamilelik süprız oldu daha alışamadım bu yorumdan sonrada çok sinirlendim bende dedimki o sinirle size fikriniz sormadım bakan ben doğuran ben size ne dedim ay ama çok üzüldümmŞuan moralim çok bozuk zaten istemeden oldu bide ilk yorumu doktor yapınca oda böyle negatif olunca hepten üzüldüm
Doktorun benim önceki dogumumla simdikinin arasindaki süre farkini bilmiyorduki doktor tıbbı açıklama yapmadı kişisel özel hayatımı aşaladıHamileliklerin arasinda 2 seneden az sure varsa kadin icin riskli gebelik kategorisindedir. 26 yasinda 3. Gebeligim deseydiniz muhtemelen benim tepkim de boyle olurdu.istenmeyen gebelik olmasi gebelik haberini sindirememenizin doktorla alakasini cozemedim..riskli bir gebelikle doktora gitmissiniz bir de sizi ilgilendirmez demissiniz.. dogumunuzu yaptirirken hayatinizla ilgili riski hekiminizle paylasiyorsunuz.. insallah onay verdiginiz bir hekimden korunma yontemleri ile ilgili bilgi alirsiniz.. sık dogum yapmak hem sizin hem bebeginizin sagligi acisindan riskli.. doktorunuz bunu yumusak bir sekilde dile getirmeye calismis.. ben acikca yaziyorum..
Hayır bağlatmicam daha üçüncü bu altıncıya kadar yolu varİstersem 10 tane doğururum deseydin
Doğumda tüpleri bağlama düşünüyor musunuz?
Bir 4.daha olmasın diye . .
Aman doktor ya kendini bir sey sanıyor. İyi demissin ben olsam daha agır yorum yapardım. İşine baksın o.yaa kızlar beni hatırlayanız olur belki geçenlerde konu açmıştım üçüncü süpriz hamileliğme alışamadığıma dair.
Neyse bugün Doktora gittim Doktorun bana ilk sorusu yaşın kaç dedi 26 dedim kaçıncı dedi üçüncü gebeliğim dedim aynen şunu dedi nekadar hızlısın sen bugidişle 5-6 yaparsın. Zaten bu hamilelik süprız oldu daha alışamadım bu yorumdan sonrada çok sinirlendim bende dedimki o sinirle size fikriniz sormadım bakan ben doğuran ben size ne dedim ay ama çok üzüldümmŞuan moralim çok bozuk zaten istemeden oldu bide ilk yorumu doktor yapınca oda böyle negatif olunca hepten üzüldüm
Amin cnm teşekkür ederimkalabalık aile iyidir severim ben çok kardeşi.rabbim uzun ömürler versin
Hayır bağlatmicam daha üçüncü bu altıncıya kadar yolu var
Onaneki kesin kadındır ve evde kalmıştır.
yaa kızlar beni hatırlayanız olur belki geçenlerde konu açmıştım üçüncü süpriz hamileliğme alışamadığıma dair.
daha neler ne evde kalması bacım ya???Herkesin karşısına eninde sonunda birisi cıkar evde kalmak diye bir kavram yok inan bana espiritle karışık Sadri Alışık'tı o cevap.aşkolsun bende evde kaldım ama kimseye böyle demiyom aa aaa teessüf ederim niye bizi ezikliyosun......
daha neler ne evde kalması bacım ya???Herkesin karşısına eninde sonunda birisi cıkar evde kalmak diye bir kavram yok inan bana espiritle karışık Sadri Alışık'tı o cevap.
daha nelerayyy evde kalmış deyince hep benden bahsediliyo gibi hissediyorum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?