Doktorun Canımı Sıkan gereksiz Yorumu

İstersem 10 tane doğururum deseydin
Doğumda tüpleri bağlama düşünüyor musunuz?
Bir 4.daha olmasın diye . .

Kötü birşey yok.hamilelikte hormonlardan alınganlık yapmışsınız.şaka yapmış

Hadsiz.
Guzelce agzinun payini vermissin ohh.
Ondali bu papuc gibi dille daha cok hasta kacirir o.
Bence doktoru degistir.

Hadsiz.
Guzelce agzinun payini vermissin ohh.
Ondaki bu papuc gibi dille daha cok hasta kacirir o.
Bence doktoru degistir.

Doktorun benim önceki dogumumla simdikinin arasindaki süre farkini bilmiyorduki doktor tıbbı açıklama yapmadı kişisel özel hayatımı aşaladı

Aman doktor ya kendini bir sey sanıyor. İyi demissin ben olsam daha agır yorum yapardım. İşine baksın o.

ayy 26 yaşında ben daha çocuktum yaa. aslında çok şanslısın devrimize göre genç yaşta 3 yavrunun annesi olacaksın ilerde onlar büyüyünce birbirlerine nasıl kenetlenecekler kardeş gibisi yok bence.

26 yaşında 3 çoçuk bana da fazla geldi açıkçası.Kesinlikle istemiyor olsaydın cok daha ciddi şekilde korunabilirdin.
Bebeğin hayırlı olsun,ama doktor da haksız değil.

Sadece yanlış bir üslup kullanmış.

Embesil Dr çeşidi.
1. Doğumunda üçüz evlat sahibi olan var ona ne yorum yapıyor acaba küstah. Bence takma Dr u değiştir. Cevabını oturtmuşsn zaten

aşkolsun bende evde kaldım ama kimseye böyle demiyom aa aaa teessüf ederim niye bizi ezikliyosun......
daha neler ne evde kalması bacım ya???Herkesin karşısına eninde sonunda birisi cıkar evde kalmak diye bir kavram yok inan bana espiritle karışık Sadri Alışık'tı o cevap.

daha neler ne evde kalması bacım ya???Herkesin karşısına eninde sonunda birisi cıkar evde kalmak diye bir kavram yok inan bana espiritle karışık Sadri Alışık'tı o cevap.

ayyy evde kalmış deyince hep benden bahsediliyo gibi hissediyorum :)))

Tebrik ederim, en güzelini yapmışsın. Enerjin varken 3 ünü bir arada çıkarırsın. 40 ında rahat edersin. Doktor da yalnızca saçmalamış. Geri zekalı, jükendi hayatı dışında ihtimaller olabileceğini düşünemeyen bir malmış.

Kafaya takacak bişi aramissin iz doktor kimbilir neler goruyo dur şaka yapmis gereksiz sinirlenip huzursuzluk yapmayin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…