Merhabalar. Ben de tip 1 diyabetim. Öncelikle sülalem de yok. Ne kadar kötü doktorlara denk gelmişsin ve ne kadar moralini bozmuşlar. Bu hastalıkta biliyorsun ki kendine dikkat ettiğin sürece sorun yaşamazsın. Benim 10 yıl oldu ve değerlerim çok iyi, hatta en son ilaç raporu yeniletmek için gittiğim doktor diyabet olduğuma inanmadı , nasıl bir tedavi uyguluyorsan aynen devam et dedi. Kontrollü diyabetli'nin kendisi de sağlıklı olur, bebeği de. Benim çocuğum yok, bir ara tüp bebek denemem oldu, diyabetle ya da benimle bir ilgisi yok bu arada. O sıra kadın doğum doktoru hba1c değerim 6 olmasına ve benim değerim zaten yıllardır 6,5 geçmemesine rağmen , aşağı çek diyordu!! diyabet doktorum Allahtan bu konuda çok tecrübeli olduğu için beni rahatlatıyordu. Sana türk diyabet vakfını tavsiye ederim .İstersen özelden doktor adı da verebilirim. Bu arada hem benim tanıdığım hem de o hastaneye gelen birsürüü sağlıklı doğum yapmış arkadaşlar var. Öncelikle moralini bozma , sakin ol ve strese girme boş yere