Egosuyla ona mutluluklar dilerim..
Yaştan bahsetmişsiniz. Yaşınıza istinaden aceleci davrandı desem ki benim sizin yaşlarınızda evlenip tedaviye başlayan kendi pkolu eşi varikoselden (evlendikten sonra) ameliyat olmuş arkadaşımın da şimdi dünya güzeli bir kızı var, yakında 1 yaşına girecek... Yumurtlayamıyor bile olsan -ki takip etmemiş daha hiçbir döngünü, bunu bilemez sonuçta adet de görüyorsun- ne ilaçlar var benim gibi adet görmeyen birini bile yumurtlattı

rahim filmi çeker, klomen dener, östrojen takviyesi yapar, inofolic verir işe yaramıyorsa bakar femera dener, olmadı iğneli tedavi yapar, arada hormonları toplamak için bir iki ay diane35 doğum kontrol hapı kullandırır, seni dinlendirir, destekleyici olsun diye aşılama yapar tedavi olurken. Ne bileyim işte bunları yaptıktan sonra en son der ki demek olmuyor Limelemon Hanım, daha fazla vakit kaybetmeyelim, son çaremiz tüp bebek demektir şimdi onu deneyelim...
Sadece rahim filmi (hsg) çektirip ertesi ay gebe kalan pkolular var ya da mesela benim doktorum anlatmıştı inofolic içerken ikinci kutusunda (1kutu 10gün sürüyor) kendiliğinden gebe kalan hastası varmış...
Düşündükçe yaklaşımı açısından daha da haksız buluyorum doktorunuzu. Yeterince üzüldünüz.. Bence gideceğiniz yere bi gidin gelin, temiz kafayla sıfırdan yeni bir doktor bulun. Bu sefer hazırlıksız yakalanmayın ama siz bi ölçün tartın bakın size yaklaşımı nasıl? Ona göre devam edip etmeyeceğinize de karar verirsiniz. Bu kötü deneyimin tekrarı yaşanmaması dileğiyle..