Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizi cok iyi anliyorum. Cok hassas bir konu ve insan daha cok anlayis bekliyor. Bence o dr ile devam etmeyin ukalalik etmis. Klomeni kafaniza gore kullanamazsiniz bu dogru dr kontrolunde olmaniz gerekiyor fakat baska dr durumu bu sekilde anlatirsaniz yardimci olacaktir. Bende pcos ile hamile kaldim ayriyetten iki tane kocaman cikolata kistim de var tiroidlerimde bozuktu. Size tavsiyem bir dahiliye dr gitmeniz gebelik dusunuyorum demeniz devlet hastaneleri bile asiri ilgili oluyor benim tirodler oyle cikmisti ortaya tum testlerinizi yaptirin. Gebelige vucudunuzu hazirlayin ki hamileliginiz rahat gecsin. Guzel bir dr bulun rahat hissediceginiz sonrada strese sokmayin kendinizi ben bile hamile kaldiysam hic mudehalesiz sizde kalabilirsiniz insallah allah yardimciniz olsun.Arkadaşlar 6 aydır çocuk istiyoruz, 34 yaşındaydım, ben bu süreçte iki dr a gittim biri özel diğeri devlette. İkisi de bana bir sorun olmadığını, bir tane miyomum olduğunu ama bunun sakıncası bulunmadığını söyledi. Sonra bazı hormon tahlillerinin yapıldığını okudum forumda ve başka bir dr a başvurdum. Bir özel hastaneye gittim Dr vajinal ultrasonla bakması gerektiğini, tahlillere gerek olup olmadığını ancak o zaman söyleyebileceğini söyledi. Ultrasondan sonra ise yumurta rezervlerimin gayet iyi olduğunu, iki tane miyomum olduğunu (1 cm ve 2 cm) , eğer başka bir dr a göstermek üzere istemiyorsam hormon tahliline hiç gerek olmadığını söyledi. Klomen diye yumurtanın sağlıklı büyümesi için bir ilaç yazdı çünkü polikistik over imişim. Ekranda da ayrıntılı bir şekilde gösterdi bana, nasıl görmemiş o iki doktor dedim ben de aylardır boşa kürek çekiyormuşum bu şekilde hamile kalmam zormuş çünkü yumurtlama olmuyormuş büyük ihtimalle. İlişki önereceği tarihlerde şehir dışında olma ihtimalim olacağını söyledim, ona siz karar verin dışarda hastalarım bekliyor dedi. Ben zaten ağlamak üzereyim pko olduğumu yeni öğrendim.Peki gelemezsem gelecek adet döneminde mi kullanayım ilacı dedim, tedaviyi siz başlatmayacaksınız, ben başlatacağım için ben belirleyeceğim zamanını dedi ben çıkarken. Çıkar çıkmaz gözyaşlarım akmaya başladı, duygusal bir anıma mı denk geldi kızlar yoksa gerçekten kabalık mı etti dr sizce? Ben oldukça naif bir insanımdır, asla ukalalık ettiğimi düşünmüyorum. Yani tedaviye aynı doktorla devam etmeli miyim? Pko teşhisini diğer dr lar koyamamıştı çünkü. (Merak eden olursa dr un cinsiyeti erkek.)
Allah bağışlasın evladını canım :) yaşım 34 olduğu için ne gerekiyorsa yapayım dedim bir an önce. Ovulasyon testi aldım ama daha kullanamadım, gelecek ay kullanmayı düşünüyordum. Ay ortasında çok şiddetli ağrılarım oluyor, devlet hastanesindeki dr yumurtlama ağrısıdır o dedi, yumurtan 8cm demişti o zaman, yumurtlama günüme de az kalmıştı, değerlendirdik, olmadı. Benim de vajinal muayeneydi ama belki adet dönemimde olduğu için bu dr kolay görmüştür bilemiyorum. Adetim normalde 32-33 gündü, son iki aydır 37-38 günde oluyor.
biraz tavır sert gelmiş olabilir ama doğruyu söylemiş ilişki olacağı dönemleri o söyleyecek size. siz uygun olacağınız zamanı belirleyip tekrar gidin. o zaman başlatacaktır tedaviyi. bende 6 yıldır uğraşıyorum... hiçbirşey yok demelerini çok duydum... gitmediğim doktor kalmadı... kendimi deneme tahtası gibi hissediyordum artık... sürekli kayıplar sürekli dene dene tekrar dene demeleri damızlıkmışım gibi hissettiriyordu bana... size tavsiyem başlamadan önce lütfen gerekli tüm testleri yaptırın... hormon testleri,genetik pıhtılaşma testi,eşinizin sperm fiş paneli vb... bu testlerin hepsini ben kendim gidip tek tek gezerek yaptırdım ben bu testi yaptırıcam şunu yaptırıcam diyerek... özel tüp bebek merkezlerinde yaptırabiliyordum. kendi teşhisimizi kendimiz bulduk neredeyse.... şimdiye kadar neden yapmadılar ki diye çok kızmıştım... o kadar kayıp yaşadım... şuan 5. gebeliğim ilk kez bu kadar ilerleyebildim ve inş.. sonunda kucağımıza alabilir... Allah sizede en kısa zamanda benim yaşadığım kayıpları yaşatmadan bir bebek nasip etsin.Arkadaşlar 6 aydır çocuk istiyoruz, 34 yaşındaydım, ben bu süreçte iki dr a gittim biri özel diğeri devlette. İkisi de bana bir sorun olmadığını, bir tane miyomum olduğunu ama bunun sakıncası bulunmadığını söyledi. Sonra bazı hormon tahlillerinin yapıldığını okudum forumda ve başka bir dr a başvurdum. Bir özel hastaneye gittim Dr vajinal ultrasonla bakması gerektiğini, tahlillere gerek olup olmadığını ancak o zaman söyleyebileceğini söyledi. Ultrasondan sonra ise yumurta rezervlerimin gayet iyi olduğunu, iki tane miyomum olduğunu (1 cm ve 2 cm) , eğer başka bir dr a göstermek üzere istemiyorsam hormon tahliline hiç gerek olmadığını söyledi. Klomen diye yumurtanın sağlıklı büyümesi için bir ilaç yazdı çünkü polikistik over imişim. Ekranda da ayrıntılı bir şekilde gösterdi bana, nasıl görmemiş o iki doktor dedim ben de aylardır boşa kürek çekiyormuşum bu şekilde hamile kalmam zormuş çünkü yumurtlama olmuyormuş büyük ihtimalle. İlişki önereceği tarihlerde şehir dışında olma ihtimalim olacağını söyledim, ona siz karar verin dışarda hastalarım bekliyor dedi. Ben zaten ağlamak üzereyim pko olduğumu yeni öğrendim.Peki gelemezsem gelecek adet döneminde mi kullanayım ilacı dedim, tedaviyi siz başlatmayacaksınız, ben başlatacağım için ben belirleyeceğim zamanını dedi ben çıkarken. Çıkar çıkmaz gözyaşlarım akmaya başladı, duygusal bir anıma mı denk geldi kızlar yoksa gerçekten kabalık mı etti dr sizce? Ben oldukça naif bir insanımdır, asla ukalalık ettiğimi düşünmüyorum. Yani tedaviye aynı doktorla devam etmeli miyim? Pko teşhisini diğer dr lar koyamamıştı çünkü. (Merak eden olursa dr un cinsiyeti erkek.)
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, sanırım 3 kayıptan önce o genetik testi yapmıyorlar. Benim de amacım hormon testi yaptırmaktı ama gerek yok dedi dr, bakalım bir ay sonra yeniden başlayacağım. Hayırlısı her şeyin.biraz tavır sert gelmiş olabilir ama doğruyu söylemiş ilişki olacağı dönemleri o söyleyecek size. siz uygun olacağınız zamanı belirleyip tekrar gidin. o zaman başlatacaktır tedaviyi. bende 6 yıldır uğraşıyorum... hiçbirşey yok demelerini çok duydum... gitmediğim doktor kalmadı... kendimi deneme tahtası gibi hissediyordum artık... sürekli kayıplar sürekli dene dene tekrar dene demeleri damızlıkmışım gibi hissettiriyordu bana... size tavsiyem başlamadan önce lütfen gerekli tüm testleri yaptırın... hormon testleri,genetik pıhtılaşma testi,eşinizin sperm fiş paneli vb... bu testlerin hepsini ben kendim gidip tek tek gezerek yaptırdım ben bu testi yaptırıcam şunu yaptırıcam diyerek... özel tüp bebek merkezlerinde yaptırabiliyordum. kendi teşhisimizi kendimiz bulduk neredeyse.... şimdiye kadar neden yapmadılar ki diye çok kızmıştım... o kadar kayıp yaşadım... şuan 5. gebeliğim ilk kez bu kadar ilerleyebildim ve inş.. sonunda kucağımıza alabilir... Allah sizede en kısa zamanda benim yaşadığım kayıpları yaşatmadan bir bebek nasip etsin.
Adetim normalde 30-33 günde olurdu, son 7 ay içerisinde 10 kilo aldım, geçen ay dört kilosunu verdim ve devam ediyorum diyetime. Ancak son iki aydır adetim 37-38 günde oluyor, ve önceki bir kaç ay da 35 günden önce olmadı.
Hıc kabalik etmemiş bence..sizin duygusalliginizi cok anlamamis..Ayrica klomenle cozulmuyor her sey oyle bir bakisla da rezerv anlasilmiyor...bence yanlis tedaviler vakit kaybi oluyor adamakilli bir doktor bulun uzman..Arkadaşlar 6 aydır çocuk istiyoruz, 34 yaşındaydım, ben bu süreçte iki dr a gittim biri özel diğeri devlette. İkisi de bana bir sorun olmadığını, bir tane miyomum olduğunu ama bunun sakıncası bulunmadığını söyledi. Sonra bazı hormon tahlillerinin yapıldığını okudum forumda ve başka bir dr a başvurdum. Bir özel hastaneye gittim Dr vajinal ultrasonla bakması gerektiğini, tahlillere gerek olup olmadığını ancak o zaman söyleyebileceğini söyledi. Ultrasondan sonra ise yumurta rezervlerimin gayet iyi olduğunu, iki tane miyomum olduğunu (1 cm ve 2 cm) , eğer başka bir dr a göstermek üzere istemiyorsam hormon tahliline hiç gerek olmadığını söyledi. Klomen diye yumurtanın sağlıklı büyümesi için bir ilaç yazdı çünkü polikistik over imişim. Ekranda da ayrıntılı bir şekilde gösterdi bana, nasıl görmemiş o iki doktor dedim ben de aylardır boşa kürek çekiyormuşum bu şekilde hamile kalmam zormuş çünkü yumurtlama olmuyormuş büyük ihtimalle. İlişki önereceği tarihlerde şehir dışında olma ihtimalim olacağını söyledim, ona siz karar verin dışarda hastalarım bekliyor dedi. Ben zaten ağlamak üzereyim pko olduğumu yeni öğrendim.Peki gelemezsem gelecek adet döneminde mi kullanayım ilacı dedim, tedaviyi siz başlatmayacaksınız, ben başlatacağım için ben belirleyeceğim zamanını dedi ben çıkarken. Çıkar çıkmaz gözyaşlarım akmaya başladı, duygusal bir anıma mı denk geldi kızlar yoksa gerçekten kabalık mı etti dr sizce? Ben oldukça naif bir insanımdır, asla ukalalık ettiğimi düşünmüyorum. Yani tedaviye aynı doktorla devam etmeli miyim? Pko teşhisini diğer dr lar koyamamıştı çünkü. (Merak eden olursa dr un cinsiyeti erkek.)
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Dahiliyede testlerim yapılmıştı diyetisyen için, tsh 3,56 çıktı, açlık şekerim 91. Peki fsh lh amh prolaktin gibi hormon testlerini de isteyebilir miyim dahiliyeden? Siz klomen kullanmadan mı hamile kaldınız?Sizi cok iyi anliyorum. Cok hassas bir konu ve insan daha cok anlayis bekliyor. Bence o dr ile devam etmeyin ukalalik etmis. Klomeni kafaniza gore kullanamazsiniz bu dogru dr kontrolunde olmaniz gerekiyor fakat baska dr durumu bu sekilde anlatirsaniz yardimci olacaktir. Bende pcos ile hamile kaldim ayriyetten iki tane kocaman cikolata kistim de var tiroidlerimde bozuktu. Size tavsiyem bir dahiliye dr gitmeniz gebelik dusunuyorum demeniz devlet hastaneleri bile asiri ilgili oluyor benim tirodler oyle cikmisti ortaya tum testlerinizi yaptirin. Gebelige vucudunuzu hazirlayin ki hamileliginiz rahat gecsin. Guzel bir dr bulun rahat hissediceginiz sonrada strese sokmayin kendinizi ben bile hamile kaldiysam hic mudehalesiz sizde kalabilirsiniz insallah allah yardimciniz olsun.
Hamilelik için klomen başlayalım dedi, isterseniz direkt aşılama da olabilir, klomenle iki ayda gebelik olmazsa rahim filmi çekeriz dedi, isterseniz rahim filmini en başta da çekebiliriz dedi. Pko için spor yapın dedi.Eee pko dedi de tedavi önermedi mi
35 günden fazlaysa dr a başvurulmalı diye bir ibare gördüm bir kaç yerde, ve başvurdum. Sonuç da böyle oldu.Yani aslında benim duyduğum şudur yanlış isem düzeltin lütfen bir bayan 40 günde bir adet olur onun normali odur biri 25 günde bir olur onun normali odur tabi bunun en az 3 ay böyle gitmesi gerekir bazen benim de adetim şaşar
Hamilelik için klomen başlayalım dedi, isterseniz direkt aşılama da olabilir, klomenle iki ayda gebelik olmazsa rahim filmi çekeriz dedi, isterseniz rahim filmini en başta da çekebiliriz dedi. Pko için spor yapın dedi.![]()
Diğer ay gelin demesini bekledim sadece. Teşekkür ederim güzel dileğiniz için.siz alınganlık yapmışsınız. doktorun sizinle ilgilendiğini,ekrandakileri açık açık anlattığını vs siz kendiniz söylemişsiniz zaten.
ayrıca dışarıda hastalar varken oturup sizin hangi tarihte şehir dışında olacağınızı vs konuşamazdı o diğer hastaların hakkını da gözetmek zorunda. duygusal bir anınıza denk gelmiş doktorda hiçbir sorun yok. umarım yakın zamanda kavuşursunuz bebeğinize.
Pko kistleri dışında kistim yok, iki tane miyomum var 23 mm ve 10 mm. Aslan pençesini nasıl ve ne sıklıkla kullandınız?Acaba mevcut kistiniz var mı?ben pkoyu yaklaşık 15 yıldır çeken biri olarak(eski konularıma bakabilirsiniz) aslan pençesi çayı ve hafif sporla hamile kaldım.Aklınızda bulunsun pko çok baş belası pis bi hastalıktır.İnşallah kısa zamanda kucağınıza alırsınız.
35 günden fazlaysa dr a başvurulmalı diye bir ibare gördüm bir kaç yerde, ve başvurdum. Sonuç da böyle oldu.![]()
Canım benim biraz kilom da vardı, çocukluk döneminde çok zayıftım ama o zaman bile tüylenme vardı yani 11-12 yaşlarımda. Liseden sonra da kilo aldım, evlenince de üzerine daha da aldım. Dr a kilodan mıdır dedim bu pko, hayır 13-14 yaşlarında olan bi şey, yumurtalığının yapısı bu dedi, kiloya meyilli bir bünye yaratır ve spor ve diyetle etkilerini azaltabilirsin dedi. Spor yaşam tarzım olmalıymış. Diyetisyene gidiyordum zaten 4 kilo verdim bir ayda, devam ediyorum.Ben öyle bilmiyorum canım ben de bir kaç kez 36 37. Günde olmuştum doktoruma sorduğumda mevsimsel değişiklikler stres herşey etkiliyor demişti