bir de ne sıklıkla yapmak gerekiyor bunu?sengözlerimebaksanab
ben bir sürü mesaj yazdım ama hiç cevap almadım cevaplarıma bakıcağım başka yer mi var acaba
yaa canım 150 gr demişsin o cok diil mi yahu 1 kullanımlık mı 150 gr ilik lazım??
yani o ortalama bi rakam aslında.göz kararıda olur.yetip yetmeyeceğini keşfettikten sonra gramajlara takılmıyorum bende...
bu birazda yaşla alakalı bişey.estetisyenlerde aynı şeyi söyler hep.eğer saç diplerindeki ücreler tamamen ölmemişse saçı çıkartır.ama hücre ölüyse çıkmaz.bu öldüren hücreyi canlandıran bir formül değil.babamda yaptı ustelık ben onerdım yalnız onunkınde camterebentın yoktu...ama hıcbır faydasını gorenedı malesefçonerım kuru mayayı ılık suyla karıstırıp 5dk kadar sac dıplerıne surmenız ama devamlı yapılırsa etkısını gorursunuz ben gordum..
cnm ya biraz daha anlatırmısın ya ben ilik nası bişi bilmiyomki :çok üzgünüm:
ikoş canım ben de duydum verdiğin tarifi.yengem kendisi denemişti.hiç abartmaz gerçekten fışkırıyormuş.burada o kadar çok tarif var ki hangisini kullanacağını şaşırıyor insankafamçokkarıştı.hepsini denemek de zor.gözümü kapatıp seçicem birini inşallah iyi gelir.yerimseniben
bence bunu yap.yani çok mantıklı çünkü.hayvansal herşey protein deposu ki ilik tam merkezi.sampuan reklamlarındada zaten bahsedilen tek şey protein.kimyasal bir katkı olmadan saçlarını forma sokmak en iyisi bence.ama yinede sen bilirsin...
ben denemedim ama çok yakın çevremden deneyen arkadaşlarım oldu.bu suna dumankayanın önerisidir zaten.kokusun gelince normal kemik suyu gibi yani böle et gibi kokuyo.çam terebenti koymak faydalı ama kokusu biraz keskindir.hassassan kokuya karşı koymayabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?