- 18 Haziran 2010
- 5.580
- 1.680
- 773
Merhaba hanımlar, saçları çok şükür dökülüyor fakat zaten epey dökülmüş açılan yerlerim var. Saçım için, saç çıkarmak için yaptığım bakımları burada paylaşıp daha iyi takip etmeyi amaçlıyorum. Bu kez başarılı olacağımı düşünüyorum
şifa Allah'tan
Yaptığım bakımlara gelince hayli uzun uğraştırıcı şeyler ama kararlıyım.
* 8-10 aydır %3lük minoxil (%5 liği sulandırıp)
* saçımı kimyasallarla boyamak yerine kına yakıyorum (böylece saçlarım daha hızlı uzuyor)
* saw palmetto 500mg besin takviyesi
* demir ve b vitamininden zengin besinlerden tüketiyorum düzenli et, balık, yumurta, ceviz bunlar yoksa mercimek çorbası içiyorum
* sığır iliğiyle haftada iki kez maske yapıyorum
* saç mezoterapi ilacı aldım internetten "hair system " marka bunu dermaroller ile haftada bir uygulayıp üstüne biede b vitamini ampulü sürüp bir gün bekletiyorum (henüz dün 2. Seansı evde uyguladım)
* sarı kantaron çayı içiyorum akşamları cilt içinde çok faydaşıymış. Çayı içip Pamukla şakaklarıma sürüyorum
* saçımı 2 günde bir şampuanla yıkıyorum. 2.. Gün sadece suyla yıkıyorum.(dün şampuanımın içine çan terebentin kattım)

Yaptığım bakımlara gelince hayli uzun uğraştırıcı şeyler ama kararlıyım.
* 8-10 aydır %3lük minoxil (%5 liği sulandırıp)
* saçımı kimyasallarla boyamak yerine kına yakıyorum (böylece saçlarım daha hızlı uzuyor)
* saw palmetto 500mg besin takviyesi
* demir ve b vitamininden zengin besinlerden tüketiyorum düzenli et, balık, yumurta, ceviz bunlar yoksa mercimek çorbası içiyorum
* sığır iliğiyle haftada iki kez maske yapıyorum
* saç mezoterapi ilacı aldım internetten "hair system " marka bunu dermaroller ile haftada bir uygulayıp üstüne biede b vitamini ampulü sürüp bir gün bekletiyorum (henüz dün 2. Seansı evde uyguladım)
* sarı kantaron çayı içiyorum akşamları cilt içinde çok faydaşıymış. Çayı içip Pamukla şakaklarıma sürüyorum
* saçımı 2 günde bir şampuanla yıkıyorum. 2.. Gün sadece suyla yıkıyorum.(dün şampuanımın içine çan terebentin kattım)