Dökün Içinizi...

evet kızgındım kırgındım hemde herkeze herşeye 10 gün öncesine kadar.ama artık hiç bişe kızmıyorum.fırtına öncesi sessizlik benim durumum.

sevgilime çok kızgınım çok yoğunmuş ta vakti yokmuşta beni aramıyor bile bi tlf etmesi kaç dk sını alır sizce ne zmn işler aşkın önüne geçiyor yaa

kızgınım hemde çok hatta bugün bu konuda gözyaşı bile döktüm kimemi kızgınım?Doktorlara şöyle söyliyeyim ben 10 -15 yıldır çene problmimdn dolayı doktor doktor gezen birisi olarak bıktım artık doktorların vurdum duymaz tavırlarından hastaya karşı yeteri özeni göstermemelerinden ne olacak bu işin sonu bilmiyorum Allah eksikte etmesin tabii ama lütfen ya lütfen hiç olmazsa birkere ettiğiniz yemini düşünün ve hastanızı ona göre değerlendirin işinizin takipçisi olun hastaya gerekli önemi verir kimse keyfinden hastaneye veyahut doktora gitmiyorrrrrrrrrr:1no2:

bende aşkıma kızgınım işe girdim diye bana kapris yapıyo belli etmiyo ama hiç hoşuna gitmedi işe girmem ama çalışmak zorundayım anlaatım bunu ona sonra tamam dedi tamam dediği için bişey söleyemiyo ama ben anlıyorum konuşmalarından bende bişey belli etmedim ama kızgınım ona yine de çok seviyorum bütün aksi huylarına rağmen biliyorum ki sevdiği için yapıyo

Ya Vallahi Şuan Çok Kizginim Dün Abim Nişanlisinin Işyerine Kocaman Bi Çiçek Yollamiş Ya Kiz Nasil Sevinmiştir Ona Küçük Hediyeler Aliyo Ya Buzamana Kadar Evren Bana Hiçbişey Yapmadi 1kere Çiçek Aldi Onuda Sakli Gizli Verdi
Ya Ufacik Bi Hediye Alsin Oda Yok Ya Beni Hiç Sevmiyor Herhalde
Ya Benim Ne Eksiğim Var O Kizlardan

Evet kızgınım iş yerindeki çalışanlara ve müdürüme benim işim olmadığı halde bana abuk subuk iş yaptırıyolar vede hiç saygı görmüyorum burda emeğe saygı yokkk

pamukcum ya eksik fazla meselesi değil ki yapı meselesi bana da hiç alan olmamıştı ta ki aşkımla karşılaşıncaya kadar 2 ayda 7 kere çiçek aldım ondan çekingen biriydi aslında ilk aldığı çiçeği saklaya saklaya getirmiş sonra yavaş yavaş açıldı yani sen ne kadar istersen iste yapacağı varsa yapıyo bu erkekler üzme kendini boşverrrrr sevsin saygı duysun yeter

Pamukum sana hediye almamaması seni sevmiyo anlamına gelmezki güzelim.Benimkide bana almazdı ama sevgisinden hiç şüphe etmedim.Ha istisna erkekler var insan imreniyo ama kaderimiz canım odunlarla beraber olmak napalım :sm_confused: bunun için kendini üzme canım menimm :teselli:

Bende kendime çok kızgınım bir haftadır her sabah sol dizimde feci bir ağrı ile uyandığım halde, gün içinde sadece merdiven çıkarken yada uzun süre oturup kalkarken ağrı hissettiğim için yani sürekli ağrımadığı için ihmal ediyorum doktora gitmiyorum iğne veya ameliyat filan gibi bir şey duyacağım diye korkuyorum aslında

Huzurumuzun ve mutluluğumuzun bozulması için akla hayale gelmeyen şeyler yapanlara,oyunlar oynayanlara,
Kul hakkı yiyenlere,
Dünya'nın sadece kendi çevresinde döndüğünü sananlara,
Yalan söyleyenlere,
Bencil insanlara,
Para yüzünden huzur bozanlara ve para için 9 takla atanlara
Kumar oynayanlara,
Başka şeyleri ailesinden üstün tutan insanlara
Çevresinde ki herkesin mutsuzluğuna ve umutsuzluğuna neden olanlara,
Bir ailesi olduğu halde, aile kavramını bilmeyen, öğrenmeyen insanlara
Ve sorumsuz ailelere,
ÇOOOK KIZGINIMM

Siz olsanız bütün bunlara kızmazmıydınız?

Bende anneme kızgınım hala hayatıma müdahele ettigi için, bide kendime kızgınım nedne insanlara haketmedigi degerleri veriyorum

:1yes2: doğru söze ne denir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…