Dökün Içinizi...

Sevgilime , aslında kendime , o başlattı sırf bana inat gitti yapma dediğim şeyi yaptı , sonra öğrendiğimde kıyameti kopardım hatta ayrıldım , gittim bende aynısını yaptım , sırf ona inat olsun diye , yaptım gibi anladı , kızdıktan sonra beni affetti , onun çok iyi biri olmasına benimde çok kötü biri olmama herşeye bir kulp bulup kavga etmeme onunda herşeyi alttan alıp ben seni herşeyinle seviyorum demesine kılım , onun iyi niyetli olması benide giderek iyi niyetli biri yapıyorkafamçokkarıştı

iki kuruşluk insanlara altın değeri verip onların kendlerini kaf dağında görmesine sebeb olduğum için, kendime çok kızgınım:mymeka:
bunu diyorumda; bakmayın siz ben adam olmam.

Eşime çok çok çok kızgınımkötükedihüso.......
İçimi dökmeye çooooookkkkk ihtiyacım varda,neyseee.......

herkesi kendim gibi iyi içlerinde kötülük yok sandığım için kendime kızıyorum hep.değer verdiğim insanların dönüp tokatını yediğim zaman anlıyorum ki kimseye haddinden fazla değer verip yükseltmeyecekmişim.insan sanıp konuştuklarım insan çıkmıyor malesef.
bu söze artık daha çok inanıyorum
asla ciddiyetinten taviz verme.herzaman ağır başlı ve seviyeli davran.dostlarını hiçbir zaman küçümseme, haddinden fazla da değerlerini yükseltme.
gerçektende kimseye haddinden fazla değer vermeye gerek yok değeride kaliteside belli bırak kendi değerleriyle kalsınlar.

kendime çok kızgınım,şükretmeyi bilmedigim için sürekli dünyevi işlerle meşgul oldugum için ve bugun allah için ne yaptın sorusuna cevap veremedigim için kendime çok kızgınım çokkkkkkkkkkkkkk...

Kızgın değilim de,kırgınım...Ailemden,birinci dereceden birine...Uzakta olduğum için zaten hassasım.Yalnızım burda.Felaket tellalığı yaptılar mı moralim çok bozuluyor.senağlamaOrtada bir şey yokken kötü senaryolar yazmak taa uzakalrdan beni burda yoruyor.senağlama

eşime kızgınım iş nedeniyle şehir dışınna gitti 1 ay oldu daha gelmedi hep gider ama hafta sonları gelirdi, şimdide kazandığım para hep yola gidiyo dedi sabret dedi gelmedi işi bitmiş yarın geliyo ama ben çok kızgınım beni burda yalnız bıraktı diye kendisinede devamlı söyledim kızgınlığımı haklısın ama mecburen dedikötükedihüso

kzgınım..
kendime...eşime..aileme...
yaptığım bu kocaman hata evililik için...
herkese herşeye kızgınım...
ama faydası yok kızgınlığın...
ben bu hatayla yaşıcam bi ömür..
bitsede bitmesede sabıka gibi benimle kalacak hep..

bir telefon etmeyi bile zahmet etmiyo çok ona göre herşeyi büyütüyorum ama bu sefer gelsin tavrımı koyucam bune ya çocuk oyuncağımı kızıyorum sana aşkım çok kızıyorum hemde ama sana göre büyütüyorum ............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…