Dökün Içinizi...

artık kimseye kızmıyor ve kimseye kırılmıyorum....
duyarsızlaştım çünkü.........
herkesten ve kimseden bir beklentim yok...
herkesin ne hali varsa görsün....
kızgın ve kırgın olunca düzelecekmi herşey....
ancak ve ancak keyfim kaçıp alnım kırışacak.......
artık herşey vız gelir tırs gelir........

Eski nişanlıma kırgınım.. Tek sığınağımdı.. anamdı babamdı... Bitirdi tüketti beni gitti... Kendıme kırgınım.. Hala uslanmadım,, hala aşk dileniorum onun bunun kapisinda... Hepsi yalan.. Herkes yaLan.. çok tükendım sanırım bu sefer düştüm... Bu sefer yenildim...

herkese kızgınmışım görünsemde aslında sadece kendime kızgınım :mymeka:
ama bu son tekrarı olmayacak kimseye hak ettiğinden fazla değer vermeyip, herşeyi dert edinmeyeceğim artık :içelim:
:

dedikoducu karılara,çocuğu ile ilgilenmeyip elinden toz bezi bırakmayan kadınlara,dır dırı ile kocalarının başını şişiren bayanlara ve eşini aldatan adamlara.......KIZIYORUM...........

bende kızgınım kaynanama ve görümceme...
sinir küpü yaptılar beni...
ALLAHIM BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN ONLARIDA...

Kurunun yanında yaşıda yakanlara
Sapla samanı ayıramayanlara
Hepimizi aynı kefeye koyanlara çok kızgınımÇok üzgünüm çoook

Son düzenleme:
sürekli kendimi üzecek bir neden bulduğum için kendime çok kızgınımkötükedihüso
beyninim içinde sürekli saçma sapan konuşan sesi susturamadığım içinde kendime çok kızgınım:mymeka:

eşime kızgın ve kırgınım...

saçmasapan birşey yüzünden bana tavır yaptığı, ona rağmen ben havayı yumşatmak için konuşmaya çalıştığımda beni yine terslediği için eşime kırgınım! insanım boğazına bişey düğümlenir ne yutkunabilir nede nefes alabilir... işte o durumdayım yani... beni çok üzdü çok!... benneyaptımki

Kendime kızgınım kendime
Çok konuşan şu dilimi eşek arısı soksun emikafamçokkarıştı
tövbe tövbeee:Saruboceq:

saf yerine koyanlara,insanları sömürenlere,evladını bile hiçe sayıp kendini düşünen anne babalara kardeşlere,sorumsuz insanlara,kendini bir halt sananlara,insanlara yük olanlara,mecbur bırakanlara,hayır diyemeyenlere,şiddete,öfkeye,adaletsizliklere...
tek tek sayamadım ,kişi de belirtmedim.kendileri pek yakından tanıdıklarım olurlar,öyle öfkeliyim ki öyle ağlıyorum ki.allahım sen bize hepimize yardımcı olur.herkes sorumluluğunu bilsin lütfen yalvarırım.biz de hayatımızı kurduk sonuçta yeter artık ya uffffsenağlamasenağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…