Dökün Içinizi...

ben birşeylere kızgınım ama ne olduğunu bilmiyorum 3 gündür herşeye ağlıyorum,nasılsın diye sorsalar ona bile ağlıyorum ve birde sürekli uyumak istiyorum.sanırım ben hayata kızgınım

Ben esime kizginim kirginim
Ilgisizligine
Beni es olarak yaninda tasimadigina,
Biryere giderken beni cagirmayip oglumla gittigine,
Ben evde yok saymasina,
Benden hicbirsey olmazmis sozlerine,
Cocuguma ilgili anneyim diye deli dedigine,
Beni depresyona soktuguna
daha sayayimmi daha bircok seye kirginim kirginim

bn mi HAKAna kızgınımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok hmde

:içelim: canım aynı dert bendede var..bu erkekler anlamıyolar.. kıskançlar ve benciller.. ama sahiplenmeleri yinede hoşumuza gidiyor.. en iyisini yapıyorlar ama şu iş konusunda çok fazla kaprisliler.. itiraf ediyorum işten çıkış nedenim cantanem:1yes2:
bende kıskınım ama kendimeeeeeeee

kendime kızgınım hemde çokk...güzelim saç rengimi degiştirip simsiyaha boyadığım için:mymeka: diyebilirsiniz gene boyat aç rengini...olmuyo işde boyadığım boya kına boyasıydı...ve kınanın üstüne normal boya yapılmıyo...yoksa kızarmıydım bukadar kendime...:mymeka:

Yeşilim ne mutlu sana :) Belki çok fazla tanımamana rağmen şu sanal ortamda bile insanların dertlerine üzülebiliyosun,kızıyosun. Ama öyle insanlar var ki yakının dahi olsa senin üzüldüğüne, senin kadar üzülmüyorlar biliyomusun. Ne garip dimi.

bu aşkı hep ilk günlerdeki gibi yaşama isteğimiz sende bende aslında ve hatta erkekte de ama nedense birtürlü beceremediğimiz...
bilmiyorum neden ama aşk devam etmıyo hayatın gerçeği....

planlarıma kızgınım buralara geldğim için kendime kızgınım.pazartesi döneceğim için zaman kızgınım.benle gelemeyeceği için ona kızgınım.hep içimde oldugu için AN'lara kızgınım.insanlara kızgınım insanlık bu olmadığı için.:1closedeyes:

Bende Kendime Kizginim....onun Için Herşeyi Göze Aldiğim Ve Yaptiğimm Içinn... Sevgim,aşkim Bu Kadar Ucuz Olmamaliydi...ama Hatayi Yine Ben Yaptim...kiyamadiğim.
,sevdiğim Güvendiğim Için....şimdi Bekliyorum....ödülümü Almayi..az Kaldi.....

kendime cok ama coooooook kizginim.
nedeni mi? hayatta bir amacim olmadigi icin kizginim kendime.simdiye kadar herkesin benim hayatimi yonlendirmesine izin verdigim icin, simdi kendi kararlarimi veremedigim icin, bir hic oldugum icin ve hicbirsey olamayacagim icin kizginim kendime.

kızgınım, kırgınım mücadele etmekten yoruldum bi aşka tutuldum ama elimize yüzüme bulaştı desem yeridir...
beklemekten , kırılmaktan yoruldum aşkı aşk gibi yaşarken araya girenlerden sıkıldım, ne diyeyim başım öne egik gezmekten başka yapabilecegim bişi kalmadı artık

ben öncelikle kendime kızgınım, hakkımı arayamadığım için.kendimi ezdirdiğim için.üç maymunu oynamaktan bıktım artık.anlatılacak daha çok şey var ama buradan anlatamıyorum,birde bu huyuma sinir oluyorum ,yani cesaretsizliğime.

ben en yakın arkadaşıma kızgınım.10 yıl boyunca yediğimiz ayrı gitmedi.çook severdim O nu.sonra evlendik ben ayrı bir şehre yerleştim 4 yıl görüşemedik bu yaz geldi bana sağolsun.Aman Allah ım ..Bir insan bu kadar mı değişir.Nasıl mı...1- Çook pis bir insandı temizliğine hiç önem vermezdi.Şimdi yapmacık titizlik tasladı AAAyyy o kirli AAAAyyy bu kirli vs...
2- Evleri haşerattan geçilmezdi şimdi binanın dış duvarında gördüğü bi kertenkele için AAAy bu ısırmaz mı dedi...
3- Gördüğü her şeyi ( insanları sokaklara binaları mağazaları ) küçümsedi.
Daha önce burada gördüklerini görmemiştir..
4_hatta yaşadığım şehir için buranın kızları çok çirkin erkekleri de çok sıradan gibi laflar etti.daha neler neler de neyse...
5- Parasızlıktan kahvaltıya peynir alamazlardı şimdi brunch yapmayı çok seviyoruz şekerim diyo...
Daha neler neler neler ...ve ben 15 güz boyunca bu saçma sapan şeyleri onu kırmamak için katlandım neden kendisi gibi davranamadı anlamadım belkide kendisi buydu ...ben onu her haliyle çoook seviyorrrdum.beni çook üzdüüü.kırgınııım ve kızzzggggııınııım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…