- Konu Sahibi DENIZDEDIMOLMADIMI
-
:içelim: canım aynı dert bendede var..bu erkekler anlamıyolar.. kıskançlar ve benciller.. ama sahiplenmeleri yinede hoşumuza gidiyor.. en iyisini yapıyorlar ama şu iş konusunda çok fazla kaprisliler.. itiraf ediyorum işten çıkış nedenim cantanem:1yes2:bende aşkıma kızgınım işe girdim diye bana kapris yapıyo belli etmiyo ama hiç hoşuna gitmedi işe girmem ama çalışmak zorundayım anlaatım bunu ona sonra tamam dedi tamam dediği için bişey söleyemiyo ama ben anlıyorum konuşmalarından bende bişey belli etmedim ama kızgınım ona yine de çok seviyorum bütün aksi huylarına rağmen biliyorum ki sevdiği için yapıyo
bu aşkı hep ilk günlerdeki gibi yaşama isteğimiz sende bende aslında ve hatta erkekte de ama nedense birtürlü beceremediğimiz...bir erkege kızgınım, çogu kadın gibi.. sen, hayatımın tümü oldun, gecelerime gün gibi dogdun, cümlelerinin mazide kaldıgı günleri yaşıyoruz artık.. aynı otelde, yan yana odalarda, birbirimizi tanıyan, iki yabancıyız sadece, baska bir şey degil.. sen beni tanıdıgını düsünüyorsun. bense seni her kotulugune ragmen sevdigimi. benim içimde kırıklık ve gurur incinmeleri, senin içindeyse neler oldugu belli degil.. ben sana kendimden yakın, sense herhangi birine benden daha yakın. neden? bu kaçmalar neden? senin icin herseyi yapacak kadar manyaktım biliyorsun. ama. degmezsin. belki de degmiş olsaydın herseye ragmen senin için devam ederdim. artık senin bir beklentin yok, benimse umudum.. bittigini biliyorum bircok seyin.. ama hala bitmesin diye içimi curutuyorum.. neden? korku mu bu? inat mı bendeki?acı cekme istegi mi? aşk mı? nedir arkadaslar sizce? ben bir turlu cozemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?