Dokunamıyor korkuyor

Zerdayz

Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2017
176
197
18
Kızlar ben 4 CÜ çocuktan sonra evinde huzuru kaybetmiş biriyim eşim bebegi istemedi ilk başlarda. Oglum 5 aylık olunca sevmeye başladı hergün arıyor oglum nasıl dıye benim sıkıntım ise biz bittik eve sohbet yok yatakta iki yabancı sabrediyorum düzelir diye bu gittikçe benden uzaklaşıyor iyi gecer için öpeyim dedim ertesi gün ben oda gelmeden uyuyor sabah işe giderken sarılayım diyorum ayakkabıyı merdiveni inip giyiyor benim dokunmamış istemiyor dün tedaviden cıkınca gel erken yatalım dedim 2 buçukta geldi yedi niyetlendi yattı demem oki adam ona dokunmayayım dıye napacagı bilemiyor öyle bakımsız paspal degilim kilo almıştım hamileyken onlarda gidiyor 22 kilo verdim sizden istedigim nağcam gerek nasıl bir yol izlemeliyim 25 yıllık evliyim bun ca sene yoktu hamile oldugumu öğrenince mutluluk huzur balon misali puuuuf

Dikkat edecekti ozaman olmuş artık ben aldırma tarafı degilim oda aldırmadım diye yapmadığı kalmadı şimdi seviyor ama benle iletişimi koptu ben napayım tam rahat gez toz zamanı bebek sallıyorum iyisine doğurmuştur tosynumu

canım özür dileyerek soruyorum normal dogummuydu sarkma felan oldumu . bazen erkekler oranın genişlediğini düsünüpte yaklasmıyorlarda tabiki bu bahrne olamaz

Çocuk çoğaldıkça kadına ilgi azalıyor nedense şaşırmadım başka buna benzer örnekler var artık çocukların büyümesine bekleyeceksin yada bir dadı tutacaksın eşinle gezmek için ,her istediğin olmaz ki

Olum kizimin var kaynana yanında bebek sevemedik ayıp dediler ayrılınca kaynanalar 3 yaptık aradan 15 yıl sonra süpriz 4 geldi tabi şok ben cıktım da benim koca şoktan cıkamadı
25 yıllık evliyseniz muhtemelen 45-50 yaşlarında enişte.
Antropoza girmiş olmasın

Korunma sorumluluğu da bebek kararı da iki kişiye aittir bence, dikkat edecekti derken kendini edilgenleştiriyosun
Şöle soyleyeyim 4 yıl önce dogum K hapı kullanıyordum başa tedevigörürken haktan hamile kaldım Dr.99 özürlü olur dedi kullandığım ilaçtan dolayı yatan 11 haftalık düştü araştırma hastanesi cenini araştıralım ilaç firmasına dava açabilirsin dedi ben ise kimse duymasın istedimeşim bana güvenmeyip kendi korunuyor bu oldu ben şikayet etmiyorum da online yapıyor

Yaşınız kaç, eşiniz kaç yaşında? Erkeklerde bazen orta yaş bunalımı oluyor, en çok aldatmaya meyil de bu dönemde oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…