Bilerek kalmadım 6 haftalık oldugunda öğrendim yaş dan mıdır nedir hamilelik degilde menopoza girdim diyerek gittim hastaneye baktım hamileyim eşimi earım söyler söylemez aldır dedi doktor ben almam dedi söyleyince başka yede yap ben yapmam dedi eşim zorladı özel hastaneden gün aldı ama ertesi gün berat kandili idi bende günaha girip bir gün sonra tövbesi etmen ben aldırmadım dedim büyü bozuldu
Hayır aksine daha çok istekliy di bana karşı sevgisi çoktu 4 çocukta hamileligimde ilk zamanlar bebek düşsün diye hergün ilişki kurdu anlayın işte baktı olmuyor 5 açımdan itibaren uzaklaştı 40 cıkınca iyi gibiydi kordonlarımı başlatması öğrenince bitti bebegim 7 aylık kordonlarımı niye başlatmayın diyeceksin hamile kaldıktan sonra adam bana para verme konumaz aşerdim sorması birikime yok hiç birsey alamadım bebeginiz kıyafetlerini kızların hatlarıyla aldım bebek dolana kadar sakladım görüşte evde huzursuzluk cıkmısım diye 7 eşim gelir eve ben 8 yatarım beni görüp ta laf canımsın diye hastaneye tehdittir doguma cagırmıcaktım ama o anlık psikoloji aradım o gelene kadar sezeryan oldum kordonlarımı için eşimin imzası gerek ama biz 9 ay hiç konuşmadık bebekle olan mevzuyu onun hariç konuştuk evin eksiğini kotirdonarın balanmadıgını öğrendiğin de bittik
Komşulardan saklamış, eşinden değilHem ilk zamanlar düşsün diye her gün ilişkiye girerdi diyorsunuz hem de bebek 31 haftalık olana kadar sakladım diyorsunuz???
Komşulardan saklamış, eşinden değil
Eşimden degil cevremde sakladım bebegiHem ilk zamanlar düşsün diye her gün ilişkiye girerdi diyorsunuz hem de bebek 31 haftalık olana kadar sakladım diyorsunuz???
Evet güvenmiyor evliyseniz eşiniz korunurken siz demi korunuyorsunuz biz yapmadık sadece eşim korunuyor du ve oldu can sıkıntısından bebek dogurulmaz evet can sıkıntısı oluyordu ama aktif bi insanın şu anda akşam oynuyorum bebeğimle neşeleniyorum onun için iyiki olmuş dedim sıkıntıdan yapmadımeşiniz kesinlikle bu bebeği istememiş.
bu kadar bebek istemeyen biri korunulduğu konusunda mutlaka emindir.
acaba sizin korunduğunuzu mu sandı ? ve bunu neden sandı ?
bence sizin eksik anlattığınız kısımlar var, bu bebeği bilerek yaptığınızı düşünüyorum.
evde sıkıldığınızdan bahsetmişsiniz. evin neşesi yoktu demişsiniz.
suçlu psikolojisindesiniz ve durumu düzeltmeye çalışıyorsunuz.
madem o korunuyordu siz niye bu suçlu psikolojisine girdiniz ?
ve eşiniz size artık kesinlikle güvenmiyor.
Neyi anlamadınızben hiç bir şey anlamadım.
Sordum kabullenemiyorum diyor bu yaşta olmamalıydı diyor oldu yapacak birşey yok dedim adam aramıza mesafe koydu kendini kapadı bana çabam ise evde huzur bulamayanlar dışarda arar ben evdeki huzuru bulmamıza dışarda araması önleyecek istiyorum onun içi yardım istedim sizlerdenPeki eşine açık açık sormayı düşünmüyor musun?
sen elinden geleni yaptın madem bundan sonra sen trip at.Bugün halam vefat etti 7 saatlik yol bebekle gidemedim o da götürmedi bana bebekli olursa istedigin zaman gidemezsin dedi bebegin oldugundan pişman olmamı sağlamaya çalışıyor ama pes etmek yok acımı içimde yaşarım gitmem bende allah büyük bugün bana yarın ona ilahi adalet yarına kalır yanına kalmaz kimsenin
sırf onun evladını doğurdun diye dışarı gidecekse, bence cehenneme kadar yolu var.Sordum kabullenemiyorum diyor bu yaşta olmamalıydı diyor oldu yapacak birşey yok dedim adam aramıza mesafe koydu kendini kapadı bana çabam ise evde huzur bulamayanlar dışarda arar ben evdeki huzuru bulmamıza dışarda araması önleyecek istiyorum onun içi yardım istedim sizlerden
14 yıl olarak 39 oluyorum
14 de evlendim 2 yıl olmadı çocuğum 16 ilk bebegimi dogurdum25 yıllık evlilk
yaş 39
13 yaşında evlendiniz desek 14 te çocuk olmuştur.
Pişman etmek isterim de sonra ben pişman olmayayım dile kolay 25 yıl bunca yılın hatrı var ben uzaklaşsam sorun yok o uzaklaştırılan kadınlık gururu bunca yıl geldigini güzelliğimi harcadım şimdi benden uzaklaşması gururuma dokunuyor sindiremiyorum içimdekini kelimelere yanansıtamıyorum kelimeler yetmiyorsen elinden geleni yaptın madem bundan sonra sen trip at.
beni evlat verdiğim için istemeyeni ben de istemem de, hiç muhatap olma.
beraber yeme içme, aynı odada oturma, kapıda karşılama, uğurlama.
al çocuklarını diğer odada onlarla vakit geçir.
bebeği de sevmesine izin verme bundan sonra.
sen onu pişman et.
eşya değil ki iade edilsin, sorun çözülsün.Pişman etmek isterim de sonra ben pişman olmayayım dile kolay 25 yıl bunca yılın hatrı var ben uzaklaşsam sorun yok o uzaklaştırılan kadınlık gururu bunca yıl geldigini güzelliğimi harcadım şimdi benden uzaklaşması gururuma dokunuyor sindiremiyorum içimdekini kelimelere yanansıtamıyorum kelimeler yetmiyor
Bugün halam vefat etti 7 saatlik yol bebekle gidemedim o da götürmedi bana bebekli olursa istedigin zaman gidemezsin dedi bebegin oldugundan pişman olmamı sağlamaya çalışıyor ama pes etmek yok acımı içimde yaşarım gitmem bende allah büyük bugün bana yarın ona ilahi adalet yarına kalır yanına kalmaz kimsenin
Pişman etmek isterim de sonra ben pişman olmayayım dile kolay 25 yıl bunca yılın hatrı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?