14 yaşında 25 yıl önce normaldi şimdi 25 de düşün 28 evlen diyoruz ozan dogru bu imiş
Kızlar konu benim birbirimizle degil benimle ilgilenin zaten kocam ilgisiz siz bari yapmayınne gircem polemige be,Mune ilgilensin yeterli.
Aile terapisti devlet hastanesin de varmı bide psikologa gidelim diyecem beraber evet beni şuçluyor ama yapamadım aldırmadım hem günah hemde 3 ayların içindeydik iki katı günaha giremezdimaramızda sadece 3 yaş var,
25 sene önce de normal değildi çocuk evliliği, aslında hiçbir zaman normal olmamıştır da, annanelerimizin zamanında daha yaygındır diyelim... ama bizim kuşakta değildi, ki ben büyükşehirde değildim o zaman, gayet geleneksel bir yapıdaydım.
neyse sorun bu değil zaten olan olmuş, eşiniz yeniden baba olmak istemiyorken kendini böyle bir durumun içinde bulmuş ve bilinçaltı sizi suçluyor muhtemelen.
konuyu kendi kendinize aşabilecekmiş gibi görünmüyorsunuz, mümkünse çift olarak terapiye gidin, en azından o ilaç dışında terapi de alsın, bilinçaltını temizlesin.
yahu ne alaka cahil cuhela yazmakla? insanlari boyle yargilama hakkini kim veriyor size?Ne diyorsun sayın üye?
Nasıl mantıksız yaklaşım.
Polemikse, polemik
Böyle cahil cühela yazanları, okuyup geçemiyorum her zaman
Lustral diye bi ilaç kullanıyorKullandığı ilaç da yapabilir.
Kılar ben hertürlü eleştiriye ve yoruma acıdım bana faydası olsunda çünkü kendimi bir çıkmazda hissediyorumyahu ne alaka cahil cuhela yazmakla? insanlari boyle yargilama hakkini kim veriyor size?
adam gelmis 45 yasina kimi erken yasta baba olur, buyur cocuklar bu yaslardan sonra da rahatina bakmak ister..
yazan uye de bunu kastetmiştir..
Ayrica sizene milletin yorumlarından.
Lustral diye bi ilaç kullanıyor
Lustral diye bi ilaç kullanıyor
Okudum uyku problemi yapar demiş uykusuz luk yar diyor uyku yapar demiyor ama bana göre eşim benden uzak kalmak için bünysi uyku yapıyor 7 ye kadar zor dayanırdı erkenden kalkardı şimdi öglen 1 zor uyandırıyorum kendini bana kapatıyorProspektüsü okumanızı tavsiye ederim.
Ne diyorsun sayın üye?
Nasıl mantıksız yaklaşım.
Polemikse, polemik
Böyle cahil cühela yazanları, okuyup geçemiyorum her zaman
Yahu ne ilginç konu
Biri yapsam sevinir
Biri o korunsaydı
Biri der adam rahat edecek
Alt sınıfla iletişim kurabilecek kadın beyni lazım
Evet oda var onuda düzenliyor muş ilaç ama bizde tam tesi oldu olanda bittiLustral ↑ Cinsel istek ↓
Baba olmak istemeyenyahu ne alaka cahil cuhela yazmakla? insanlari boyle yargilama hakkini kim veriyor size?
adam gelmis 45 yasina kimi erken yasta baba olur, buyur cocuklar bu yaslardan sonra da rahatina bakmak ister..
yazan uye de bunu kastetmiştir..
Ayrica sizene milletin yorumlarından.
yasi çok geç deil demek istedim yanlis biseymi soyledim anlamadimki beni niye alintiladinizYahu ne ilginç konu
Biri yapsam sevinir
Biri o korunsaydı
Biri der adam rahat edecek
Alt sınıfla iletişim kurabilecek kadın beyni lazım
KıyamamGene sen gene birilerine satasacak birşeyler bulmussun tabikide sasirmadim
Hadi şaşkınlık olayinida geçelim
Uslubuna çeki düzen ver iletisim kurabilecek kadın beyni ne ya neyse çok fazla bişey yazmiycam sana gerek yok zaten
Mune
Çocuk sahibi olmak 2 taraflı siz hatayı burada yapmışsınız.Aldirip aldirmama konusuna bişey diyemem ama keşke daha dikkatli olsaydınız.Benim de 4 çocuğum olsa cinsellikten sogurum açıkçasıAile terapisti devlet hastanesin de varmı bide psikologa gidelim diyecem beraber evet beni şuçluyor ama yapamadım aldırmadım hem günah hemde 3 ayların içindeydik iki katı günaha giremezdim
Maral arada sen de varsın dayasi çok geç deil demek istedim yanlis biseymi soyledim anlamadimki beni niye alintiladiniz
Bilmem duydunuzu ama koridorlarında baglatıp hamile kalanları yinede haklısın daha sıkı önlemler almalıydık spiral hap igneli çözüm bulmalıyım ama olan oldu bundan sonra nağcam ona bakayım 5 olmasın diye allah korusun öyle birşey olsa kadın sığınma evine giderim heralde ayyy alla olmayanlara versin inşBaba olmak istemeyen
Anne olmak istemeyen
Aklı balında birey, önlemini alır.
Lustral ↑ Cinsel istek ↓
Evet oda var onuda düzenliyor muş ilaç ama bizde tam tesi oldu olanda bitti
Ne?Bilmem duydunuzu ama koridorlarında baglatıp hamile kalanları yinede haklısın daha sıkı önlemler almalıydık spiral hap igneli çözüm bulmalıyım ama olan oldu bundan sonra nağcam ona bakayım 5 olmasın diye allah korusun öyle birşey olsa kadın sığınma evine giderim heralde ayyy alla olmayanlara versin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?