Dokunamıyor korkuyor

14 yaşında 25 yıl önce normaldi şimdi 25 de düşün 28 evlen diyoruz ozan dogru bu imiş

aramızda sadece 3 yaş var,
25 sene önce de normal değildi çocuk evliliği, aslında hiçbir zaman normal olmamıştır da, annanelerimizin zamanında daha yaygındır diyelim... ama bizim kuşakta değildi, ki ben büyükşehirde değildim o zaman, gayet geleneksel bir yapıdaydım.
neyse sorun bu değil zaten olan olmuş, eşiniz yeniden baba olmak istemiyorken kendini böyle bir durumun içinde bulmuş ve bilinçaltı sizi suçluyor muhtemelen.
konuyu kendi kendinize aşabilecekmiş gibi görünmüyorsunuz, mümkünse çift olarak terapiye gidin, en azından o ilaç dışında terapi de alsın, bilinçaltını temizlesin.

Aile terapisti devlet hastanesin de varmı bide psikologa gidelim diyecem beraber evet beni şuçluyor ama yapamadım aldırmadım hem günah hemde 3 ayların içindeydik iki katı günaha giremezdim

Ne diyorsun sayın üye?

Nasıl mantıksız yaklaşım.

Polemikse, polemik

Böyle cahil cühela yazanları, okuyup geçemiyorum her zaman
yahu ne alaka cahil cuhela yazmakla? insanlari boyle yargilama hakkini kim veriyor size?
adam gelmis 45 yasina kimi erken yasta baba olur, buyur cocuklar bu yaslardan sonra da rahatina bakmak ister..
yazan uye de bunu kastetmiştir..

Ayrica sizene milletin yorumlarından.

Kılar ben hertürlü eleştiriye ve yoruma acıdım bana faydası olsunda çünkü kendimi bir çıkmazda hissediyorum

Prospektüsü okumanızı tavsiye ederim.
Okudum uyku problemi yapar demiş uykusuz luk yar diyor uyku yapar demiyor ama bana göre eşim benden uzak kalmak için bünysi uyku yapıyor 7 ye kadar zor dayanırdı erkenden kalkardı şimdi öglen 1 zor uyandırıyorum kendini bana kapatıyor

Ne diyorsun sayın üye?

Nasıl mantıksız yaklaşım.

Polemikse, polemik

Böyle cahil cühela yazanları, okuyup geçemiyorum her zaman

Yahu ne ilginç konu

Biri yapsam sevinir

Biri o korunsaydı

Biri der adam rahat edecek

Alt sınıfla iletişim kurabilecek kadın beyni lazım

Gene sen gene birilerine satasacak birşeyler bulmussun tabikide sasirmadim

Hadi şaşkınlık olayinida geçelim
Uslubuna çeki düzen ver iletisim kurabilecek kadın beyni ne ya neyse çok fazla bişey yazmiycam sana gerek yok zaten

Mune

Baba olmak istemeyen

Anne olmak istemeyen

Aklı balında birey, önlemini alır.

Kıyamam
Kendince öfkelenmiş:)

Önce yazmayı, sonra eleştirmeyi..
Derken ban...

Aile terapisti devlet hastanesin de varmı bide psikologa gidelim diyecem beraber evet beni şuçluyor ama yapamadım aldırmadım hem günah hemde 3 ayların içindeydik iki katı günaha giremezdim
Çocuk sahibi olmak 2 taraflı siz hatayı burada yapmışsınız.Aldirip aldirmama konusuna bişey diyemem ama keşke daha dikkatli olsaydınız.Benim de 4 çocuğum olsa cinsellikten sogurum açıkçası

Baba olmak istemeyen

Anne olmak istemeyen

Aklı balında birey, önlemini alır.
Bilmem duydunuzu ama koridorlarında baglatıp hamile kalanları yinede haklısın daha sıkı önlemler almalıydık spiral hap igneli çözüm bulmalıyım ama olan oldu bundan sonra nağcam ona bakayım 5 olmasın diye allah korusun öyle birşey olsa kadın sığınma evine giderim heralde ayyy alla olmayanlara versin inş

Lustral ↑ Cinsel istek ↓

Evet oda var onuda düzenliyor muş ilaç ama bizde tam tesi oldu olanda bitti

Mesajdan , ilacın düzenlediğini değil azalttığını anladım ben . Eğer öyle ise , isteksizliği kullandığı ilaç kaynaklı olabilir . Doktordan muadili başka bir ilac ile değistirmesini isteyebilirsiniz .
İlaç kullanmadan evvel herşey normaliydi , önce ki doğumlardan sonra bu tarz bir sorun yaşadınız mi ?

Ne?

Ya vallahi anladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…