Dokunamıyor korkuyor

e adam tam hayatını yasayacakken bebek olmuş. Ona sıkılmıştır canı belki.
Ne diyorsun sayın üye?

Nasıl mantıksız yaklaşım.

Polemikse, polemik

Böyle cahil cühela yazanları, okuyup geçemiyorum her zaman

bnm esimde 42 yasinda yapsam 4. ye sevinçten bayilir,atropoz ne demekki; biz 10 yillik evliyiz
esin galiba yine hamile kalirsin diye uzak kaliyor
oturup konusmayi denedinizmi
Evet konuştum doktora gitti antideprasan vermiş onu kullanıyor oda uyku yapıyor ve durgunlaştı zaten iletişim sıfır ilaçda tuzu biberi oldu

Çok erken evlenmişsiniz, çocuk yaşta.
Normalde 45 andropoz için erken ama adam hızlı ve erken başlamış hayata, bilemedim oyüzden.
Çocuk olduktan sonra tekrar bi kaza olmasın diye korkuyordur muhtemelen, keşke tüpleri bağlatsaymışsınız 4ten sonra, adamda korkmazdı

bnm esimde 42 yasinda yapsam 4. ye sevinçten bayilir,atropoz ne demekki; biz 10 yillik evliyiz
esin galiba yine hamile kalirsin diye uzak kaliyor
oturup konusmayi denedinizmi
Yahu ne ilginç konu

Biri yapsam sevinir

Biri o korunsaydı

Biri der adam rahat edecek

Alt sınıfla iletişim kurabilecek kadın beyni lazım

14 yaşında 25 yıl önce normaldi şimdi 25 de düşün 28 evlen diyoruz ozan dogru bu imiş
Yanlis anlamayin lutfen amacim sizi yermek , yargilamak yada eleştirimek degil ama sizinle ayni yastayiz , sizin evlendiginiz yasta ben barbie bebeklerimle evcilik oynuyordum, o zamanlarda da normal degildi 13 yada 14 yasinda evlenmek , aileniz cok cok erken evlendirmis sizi
Umarim mutlu bir hayat gecirmissinizdir , dilerim kocaniz da biran once toparlar , bunca senedir berabersiniz karsiniza alip konusum bence , sorunun ne oldugunu sorun belli ki bir problemi var

14 yaşında 25 yıl önce normaldi şimdi 25 de düşün 28 evlen diyoruz ozaman dogru bu imiş
Hayır normal değildi, sizden 2 yaş küçüğüm, 14 yaşında ortaokul bitip liseye gideceğim zamanlardı, Bebek oynuyorduk biz ozamanlar. Neyse konu bu değil de normal demişsiniz diye yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…