- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.053
- 398
13 yaşında mı evlendinizEşim 45 ben 38 nasıl anlarım otoporozu girdigini
Kızıma cevabı buraya yazdım evet diyerek akılmı kaldı13 yaşında mı evlendiniz
Ne diyorsun sayın üye?e adam tam hayatını yasayacakken bebek olmuş. Ona sıkılmıştır canı belki.
Amaaaan Ufacık yaştan beri kahrını çekmişsin boşver naparsa yapsın dicem de olmıcak bilemedim ablacım14 yıl olarak 39 oluyorum
13 yasinda mi evlendinizEşim 45 ben 38 nasıl anlarım otoporozu girdigini
1413 yaşında mı evlendiniz
14 yaşında 25 yıl önce normaldi şimdi 25 de düşün 28 evlen diyoruz ozan dogru bu imiş13 yasinda mi evlendiniz
Evet konuştum doktora gitti antideprasan vermiş onu kullanıyor oda uyku yapıyor ve durgunlaştı zaten iletişim sıfır ilaçda tuzu biberi oldubnm esimde 42 yasinda yapsam 4. ye sevinçten bayilir,atropoz ne demekki; biz 10 yillik evliyiz
esin galiba yine hamile kalirsin diye uzak kaliyor
oturup konusmayi denedinizmi
Yahu ne ilginç konubnm esimde 42 yasinda yapsam 4. ye sevinçten bayilir,atropoz ne demekki; biz 10 yillik evliyiz
esin galiba yine hamile kalirsin diye uzak kaliyor
oturup konusmayi denedinizmi
Yanlis anlamayin lutfen amacim sizi yermek , yargilamak yada eleştirimek degil ama sizinle ayni yastayiz , sizin evlendiginiz yasta ben barbie bebeklerimle evcilik oynuyordum, o zamanlarda da normal degildi 13 yada 14 yasinda evlenmek , aileniz cok cok erken evlendirmis sizi14 yaşında 25 yıl önce normaldi şimdi 25 de düşün 28 evlen diyoruz ozan dogru bu imiş
Hayır normal değildi, sizden 2 yaş küçüğüm, 14 yaşında ortaokul bitip liseye gideceğim zamanlardı, Bebek oynuyorduk biz ozamanlar. Neyse konu bu değil de normal demişsiniz diye yazdım14 yaşında 25 yıl önce normaldi şimdi 25 de düşün 28 evlen diyoruz ozaman dogru bu imiş
Ne diyorsun sayın üye?
Nasıl mantıksız yaklaşım.
Polemikse, polemik
Böyle cahil cühela yazanları, okuyup geçemiyorum her zaman
Yaşadığı böle buna musaittiHayır normal değildi, sizden 2 yaş küçüğüm, 14 yaşında ortaokul bitip liseye gideceğim zamanlardı, Bebek oynuyorduk biz ozamanlar. Neyse konu bu değil de normal demişsiniz diye yazdım
Bize kızlar okumazdı şimdi degişti okutuyorlarHayır normal değildi, sizden 2 yaş küçüğüm, 14 yaşında ortaokul bitip liseye gideceğim zamanlardı, Bebek oynuyorduk biz ozamanlar. Neyse konu bu değil de normal demişsiniz diye yazdım
Neyse bence küçük bi operasyon ile tüplerinizi bağlatın, eğer eşinizin sıkıntısı Bebek korkusu ise sorun kalmazYaşadığı böle buna musaitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?