Dokunamıyor korkuyor

14 yaşında 25 yıl önce normaldi şimdi 25 de düşün 28 evlen diyoruz ozan dogru bu imiş

ozamanlar oyleydi dediğiniz 90lı yıllar,90-93 seneleri..
varmıydı o dönem böyle çocuk gelin olayları yada normalmiydi..
hiç hatırlamıyorum benn

Cocuk yasta evlenmissiniz esinizi tanimiyor musunuz?hayirdir diyin yani.
Konus acik acik ne oluyor bole de bu ne mesafe sarilacagim kaciyorsun problem nedir ?

14 evlendim 38 yaş iki yıl bebek olmadı. 33 de menopoz olan var annem de erken girdi
Hayır, siz beni yanlış anladınız. Ben erken menopoza girilmez diye bir şey demedim. 25 yılllık evli olan biri mutlaka menopoza girmiştir, 4. çocuk nasıl oluyor onu anlamamıştım ama erkem evlenmişsiniz. Misal 25 yaşında evlenseydiniz şu an 50 yaşında olacaktınız ve belki çoktan memopoza girmiştiniz bile. Her neyse konumuz bu değil.

Cocuk yasta evlenmissiniz esinizi tanimiyor musunuz?hayirdir diyin yani.
Konus acik acik ne oluyor bole de bu ne mesafe sarilacagim kaciyorsun problem nedir ?
Hayır tanımıyorum evleneceksin dediler evlendim oyun gibi birşey gelmişti evlenin ce öyle degilmiş eşim den sıkıntı yok kaynanalar 14 yıl altlı üstlük oturduk bilen bilir nekadar zor geçtiğini ozaman gençlik kolay anlatıyordum simdi çok takıyorum hep pozitif bakmaktan yanayım olaylara

Aslında ben seni takdir ettim canim. 25 yıllık evliliğinin var, hala saldim cayıra yapmıyorsun. "4 cocuk yaptım olacak o kadar" demeyip kilo vermeye çalışıyorsun. Esin surat yapsa "yuvamı kurtarmaliyim" diyorsun. Huzurlu bir aile yaşamın olsun dilerim.

canım özür dileyerek soruyorum normal dogummuydu sarkma felan oldumu . bazen erkekler oranın genişlediğini düsünüpte yaklasmıyorlarda tabiki bu bahrne olamaz
İki normal iki sezeryan var 4 sezeryan yok öyle birşey olsada bunun carsi var daraltma ameliyatları ona bileyaptırmayı nüşündüm ama bizim iletişim sorununu çözmeliyiz cinsellik daha sonraki aşamada

Amin canım yaş büyük ama minyon tiplerin genç gösteriyorum kilo alın ca bebegi torunmu dediler e haliyle diyete başladım kiloda sorun oldu sanırım eşime Jim ister yarım dünya gibi kadını

Yine hamile kalacaksın diye korkuyor olmasın :)
Korunma konusunu sağlama alsanız adam rahatlar belki.

Bence ikinizde çok gençsiniz hala
Çocuklar büyümüş zaten , bi minik var
Duygusallığa da cinselliğe de fırsatınız vardır bana kalırsa

Kullandığı ilaç depresyonuna iyi gelmiyor demekki , en azından neşesi keyfi yerinde olmalı, sevgi ilgi göstermeli
Kafasında başka bişey var gibi
Eşinizi napın edin konuşturun

Korunmak erkeğin görevidir
Hem adam gibi korunmayıp hem ben bu çocuğu istemiyorum aldır diyemez bir adam
O kadının çekeceği sıkıntı , hormonlarının alt üst olmasını, psikolojik durumu kimse düşünmüyor nedense

Yaşadıklarım agır şeyler ama pes etmek yok hamileligimi herkesten sakladım 31 haftalıktı ögrendi komşular önce duysalar eşime hayırlı olsun derlerse diye korktum şimdide hayırlı olsuna geliyorlar nazımı geçtiğine eşin aramasın bebek için dedim gelenleri gündüz buyrun diyorum eşli oturmalar kabul etmiyorum eşimle daha fazla tartışmalar için

ozamanlar oyleydi dediğiniz 90lı yıllar,90-93 seneleri..
varmıydı o dönem böyle çocuk gelin olayları yada normalmiydi..
hiç hatırlamıyorum benn

Tabi konu bu değildi ama bana da dediğiniz kısım tuhaf geldi. 25 sene önce de 14 yaşında evlenmek normal değildi belki şimdiki gibi değildir ama illa ki yaygın da değildir.
Konu hakkında bilgim yok çocuk denecek yaşta hayatin yükünü omzunuza almışsınız. Yaşınız şimdi bile çok genç. Allah bağışlasın evlatlarınızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…