98 le dogum yaptım şü an 78 dogumdan sonra 10 kilo aldım geri verdim eski kilo 65 toplam 22 verdim inş eski kilomu gelirimPeki kaç kilo fazlan var şu an canım? (Konu dışı soruyorum)
çalışıyorum oldumu"Çalışıyom." olmayacak "Çalışıyorum" olacak.
14 yaşında 25 yıl önce normaldi şimdi 25 de düşün 28 evlen diyoruz ozan dogru bu imiş
Hayır, siz beni yanlış anladınız. Ben erken menopoza girilmez diye bir şey demedim. 25 yılllık evli olan biri mutlaka menopoza girmiştir, 4. çocuk nasıl oluyor onu anlamamıştım ama erkem evlenmişsiniz. Misal 25 yaşında evlenseydiniz şu an 50 yaşında olacaktınız ve belki çoktan memopoza girmiştiniz bile. Her neyse konumuz bu değil.14 evlendim 38 yaş iki yıl bebek olmadı. 33 de menopoz olan var annem de erken girdi
Bir de ramazan ramazan biz de kaciyoruz esimle kose bucak. Zaman mi var o ise. Bebek de agliyordur gece ondan sonra uykusuzluksimdilik uzak dur sen ramazan gecince denersin
Hayır tanımıyorum evleneceksin dediler evlendim oyun gibi birşey gelmişti evlenin ce öyle degilmiş eşim den sıkıntı yok kaynanalar 14 yıl altlı üstlük oturduk bilen bilir nekadar zor geçtiğini ozaman gençlik kolay anlatıyordum simdi çok takıyorum hep pozitif bakmaktan yanayım olaylaraCocuk yasta evlenmissiniz esinizi tanimiyor musunuz?hayirdir diyin yani.
Konus acik acik ne oluyor bole de bu ne mesafe sarilacagim kaciyorsun problem nedir ?
İki normal iki sezeryan var 4 sezeryan yok öyle birşey olsada bunun carsi var daraltma ameliyatları ona bileyaptırmayı nüşündüm ama bizim iletişim sorununu çözmeliyiz cinsellik daha sonraki aşamadacanım özür dileyerek soruyorum normal dogummuydu sarkma felan oldumu . bazen erkekler oranın genişlediğini düsünüpte yaklasmıyorlarda tabiki bu bahrne olamaz
Amin canım yaş büyük ama minyon tiplerin genç gösteriyorum kilo alın ca bebegi torunmu dediler e haliyle diyete başladım kiloda sorun oldu sanırım eşime Jim ister yarım dünya gibi kadınıAslında ben seni takdir ettim canim. 25 yıllık evliliğinin var, hala saldim cayıra yapmıyorsun. "4 cocuk yaptım olacak o kadar" demeyip kilo vermeye çalışıyorsun. Esin surat yapsa "yuvamı kurtarmaliyim" diyorsun. Huzurlu bir aile yaşamın olsun dilerim.
Spiral daha saglam varmı olmaması içinYine hamile kalacaksın diye korkuyor olmasın :)
Korunma konusunu sağlama alsanız adam rahatlar belki.
Spiral daha saglam varmı olmaması için
Yaşadıklarım agır şeyler ama pes etmek yok hamileligimi herkesten sakladım 31 haftalıktı ögrendi komşular önce duysalar eşime hayırlı olsun derlerse diye korktum şimdide hayırlı olsuna geliyorlar nazımı geçtiğine eşin aramasın bebek için dedim gelenleri gündüz buyrun diyorum eşli oturmalar kabul etmiyorum eşimle daha fazla tartışmalar içinBence ikinizde çok gençsiniz hala
Çocuklar büyümüş zaten , bi minik var
Duygusallığa da cinselliğe de fırsatınız vardır bana kalırsa
Kullandığı ilaç depresyonuna iyi gelmiyor demekki , en azından neşesi keyfi yerinde olmalı, sevgi ilgi göstermeli
Kafasında başka bişey var gibi
Eşinizi napın edin konuşturun
Korunmak erkeğin görevidir
Hem adam gibi korunmayıp hem ben bu çocuğu istemiyorum aldır diyemez bir adam
O kadının çekeceği sıkıntı , hormonlarının alt üst olmasını, psikolojik durumu kimse düşünmüyor nedense
Bu konuyu açık açık konuştunuz mu neden kaçıyor gibisin diye?
ozamanlar oyleydi dediğiniz 90lı yıllar,90-93 seneleri..
varmıydı o dönem böyle çocuk gelin olayları yada normalmiydi..
hiç hatırlamıyorum benn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?