Dokuz Doğuranlar

hayırlı sabahlar,hayırlı cumalar kıslar nerdesiniz.bugün benim evlilik yıl dönümüm
:lepi: :lepi: :lepi:

İNŞ.CNM İNŞ... :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Rabbim tüm isteyenlere versin tez saatte inş. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

hayırlı sabahlar,hayırlı cumalar kıslar nerdesiniz.bugün benim evlilik yıl dönümüm

herkese hayırlı Cumalar...
sanada hayırlı Cumalar cmrm..eşinle ve bebişinle nice mutlu seneler geçiririsin inş. cnm.

evim okulun yanında sabah şarkılarla gözümü açtım 23 oyunları var çok güzel eğleniyolar ya çocuk olasım geldi.müzikler gümbür gümbür çalıyo benimde evde oynayasım geliyo

bebişime kendi elimle battaniye öreceğim çok istiyorum pazar günü bir arkadaşım başlıycak bende yapacağım.hardal sarısı yapacağım top top olan iplerle yapacağım.ben öreceğim için heyecanlanıyorum kuzuma bide yelek ördüm.
:lepi:

şimdiden ellerine sağlık annesi..örneğini bizede göster ama bizde yaparız bebişlerimize :hulya: ..top top olan iplerden derken koza iplerini mi kast ettin cmrmcim??

şimdiden ellerine sağlık annesi..örneğini bizede göster ama bizde yaparız bebişlerimize :hulya: ..top top olan iplerden derken koza iplerini mi kast ettin cmrmcim??

galiba koza ipi canım bilmiyorum.inşallah yaparsam eklerim resmini zaten bir ara meleğime aldıklarımı ekliycem hepsini bir eklerim Şeniz Şeniz Şeniz
ben o ipi aldım ama yapamadım aynı ipten eşimin arkadaşının karısı yapmıs dedi ben başlarım beraber yaparız çok sevindim tabi çok güzel olmustu onunkı

tebrik ederim cnm daha nice mutlu yıllar dilerim eşinle sana

hayırlı cumalar kızlar
birkaç gündür canım çok sıkkın girip paylaşım yapmak hiç içimden gelmiyor
inşallah haftaya kadar kalmaz sıkıntım bende girip adam gibi paylaşım yaparım

bu arada topiğimizin ceninlerinin , fetüslerinin , bebeklerinin 23 nisan bayramıda kutlu olsun
turkbayragi

anlaşıldı... beni listeye almamakta kararlısın.. geçenlerde söyledim ama yine yazmamışsın. neyse bende başka listelere dahil olurum..
bye kızlarr..

hayır lütfen gitme ben eklerim seni listeye beryal ordan devam eder geçmişi okumamıştır yoksa eklerdi

:lepi::lepi::lepi:

22/ 04/ 2010 PERŞEMBE

SAAT: 18:10

DOĞUM YAPAN ÇİÇEĞİ BURNUNDA ANNELERİMİZ

**** İSİM***_________***CİNSİYET***_________ DOĞUM _______ İSMİ ___

1.okyanus84:____________ KIZ ____________ 27 AĞUSTOS ______ İREM SU
2.hakca:________________ KIZ ____________ 11 EYLÜL _________ EYLÜL
3.süpriz_mucize: ________ KIZ ____________ 12 EKİM ___________ELİF YAĞMUR
4.beryal:________________ ERKEK _________ 5 EKİM ___________ SEMİH DORUK
5.bircan:________________ KIZ _____________28 EKİM___________HÜMA
6.tatlibebek: ____________ KIZ_______________________________ BERRA ZEYNEP
7.hlymms:______________ ERKEK ___________ 11 ARALIK ______ FATİH KEMAL
8.sevgii:) _______________ ERKEK ___________
9.sessizdeniz: __________ ERKEK VE KIZ ____ 2 ARALIK ________ EYMEN EFE & ESLEM NUR
10.yaren35:_____________ ERKEK ____________________________ YAĞIZ
11.benbilirim: ___________ ERKEK ___________
12.muhasebe22 : ________ ERKEK __________
13.ESCALES: __________ ERKEK __________ 15 OCAK ________ ATEŞ TAMER
14.serra84: _____________ ERKEK __________
15.chen :_______________ ERKEK __________
16.firdevs2006: __________ ERKEK __________ 11 ŞUBAT __________MEHMET KÜRŞAT
17.yeb2004: ____________ ERKEK __________
18.limonnnnn: ___________ KIZ _____________
19.nilaykisir: ______________________________
20.burcinn: _____________ ERKEK VE KIZ _____ 15 ŞUBAT________ ÇINAR EMİR & AYŞENUR
21.megryann : __________ KIZ ________________ 5 MART _________AYŞENUR
22.elif_ba: _________________________________
23.BEBEGIMIZ: ____________________________
24.k.a.y.r.a. : ___________ KIZ _______________________________ ZEYNEP

:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: CİCİ HAMİLELERİMİZ **** ANNE ADAYLARIMIZ

**** İSİM***____________*** SAT***__________***CİNSİYET***_________ DOĞUM _______ İSMİ ___

1.mutluyum1111 : ________ 8 AĞUSTOS _________ERKEK
2.acrinsu : ______________ 11 AĞUSTOS ________ERKEK ______________________ BULUT
3.dezy : ________________ 12 AĞUSTOS ________
4.sirrinenur : _____________14 AĞUSTOS ________ KIZ __________________________ EMİNE CEYLİN
5.siyahinci1 : ____________ 26 AĞUSTOS ________
6.bebis02 : ______________ 1 EYLÜL ____________
7.huzeyfe:_______________ 7 EYLÜL ___________ ERKEK ______________________ AHMET YASİR
8.abyosun:______________ 10 EYLÜL ___________ERKEK
9.sinemis84:____________ 20 EYLÜL __________ ERKEK________________________ POYRAZ AKIN
10.ozbek83:______________ 22 EYLÜL __________ KIZ ___________________________ EBRU
11.gize:__________________15 EKİM ____________
12.sumos23:_____________ 19EKİM_____________ KIZ ___________________________
13.mavı_gozlü____________ 22 EKİM ____________ ERKEK _______________________ MURAT KAAN
14.elif..timureren _________ 22 EKİM ____________ KIZ ___________________________ AZRA
15.papatya0_____________ 30 KASIM ___________
16:mopsy_______________ 2 ARALIK____________ KIZ___________________________ BELİZ
17.cmrm _______________ 9 OCAK ____________
18.johnnybravo __________ 9 OCAK ____________
19.orays _______________ 25 ŞUBAT ___________
20.olcayelis _____________
21.rufeyde serra _________ 20 ŞUBAT
22.vildan1 _______________ 23 ŞUBAT ___________

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: UMUT LİSTESİ (RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN )

1.divinity vildangel )
2.belenay:
3.iltercakir:
4.neslihan165:
5.PinkRose:
6.dil_nur:
7.sulezehra:
8:&ayla&:
9.bilgen35:
10.dyd
11.marbley
12.bahçem
13.elchin.
14.vale14 (osmaniye 80)
15,bitte
16.mercanayse
17.gelevera
18.asimira
19.xaysex
20.azra2
21.umutlu16
22:isolde
23:eleyna
24:rozalin
25.sekerkiz67
26.zulu
27.haksever
28.emenne
29.Niran77
30. lightlife

KIZLAR BEN GELDİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

LİSTEYİ GÜNCELLEDİM

UZUN SÜRE TOPİĞE GELMEYENLERİ SİLECEĞİM

bu listedekilerin çoğu kayıp artık temizlik zamanı gelmiş beryal

slm kızlarr slm vermek için geldim duramıcam yani çok yorgunum çünkü saat sekizden beri hastanedeyim yarım saat oldu eve geleli kahvaltımıda yeni yaptım yatıp uyumak istiyorum hem koçişimde evde bugun o yüzden duramıcam bugun şeker testi yaptırdık yarın sonucunu alıcaz inş temiz çıkar oğlum 1.10 gr olmuş teyzeleri maşallah deyin tosunumaa haftasından büyük dedi dr teyzesi şimdilik herseyi güzel bende 72 kilo olmuşumm neyse sizdee ne var ne yok şekerlerr

23 nisan çocuk bayramınız kutlu olsun bu arada
meltemcim vildoşun tahlillerinin güzel çıkmasına çok sevindim demiştik sana biz canını boşa sıkma die inş diğerleride temiz çıkar tatlım bu ara bi sıkıntın var ama ney die sormucam nasılsa sen anlatmak istediğinde anlatırsın canım
ayşecim dr gitmişsin ama hiç bişi yapmadılarmı yani böle şaçmalık mı olur yaa senin yerinde olsam o dr dinlemez kadın doğumada görünürdüm gitmişken
kızlar hepinize tek tek yazmayı inanın çok isterdim ama bugün çok yoruldum gözümden uyku akıyo gidiyim koçişin yanına uzanayım ben kendinize iyi bakın pzt kadar yokum ben öptümm

çok saol canım.ne sıkıntın varsa inşallah hemen geçer

ben tatile çıkıyorum pazartesi görüşürüz bayyyyyyyyy önümüzde ki hafta çok temizlik yapıcammmmmmmmmmmmmmmmmmm planımı yaptım tam bi haftalık kocik 4-12 3 ta çıkıyo işe gidio o gittimi başlıcam işte geceye kadar bi haftada anca biter aklımdaki işler
temizlik sevdesı nerden başladı bilionuzmu dün bi veliye ev ziyaretine gittik aman allahım ben öle temiz birini daha görmemiştim o mutfak fayans araları kar beyazı etrafta bi fazlalık yok çocuk dolabını gösterdi aman allahım oo kıyafetler inci gb dürülü olanlar bi çizgi halinde üstüste hiç yamuk yumukluk yok şok oldum bende istiyorum kadın biraz deli galiba ben hergün mobilyaları çiflerim dio parmak izine alerjisi varmış aboooooooooooooooooooooooooooooo şok oldum ama tertip düzen süperdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

kızlar nirelerdesiniz yaaaaaaaaaa
uffffffffff kimselerde yok artık topik bi kaç gün daha sessi sessiz kalır neysem
bana gelince pazar günü kaynımın kızınını nişanı var tabi asıl büyük telaş benim evde bildiğiniz gibi bu ev büyük ev gelen giden mubarek yol geçen hanı sanki
yarın eltiler kayınlar çocuklar ses çığlık bağlık ayşenin kafa şişmiş durumda olur
ama çok seviniyom en azından hiç bişeyi kafaya takmam bende onlarla oturur konuşurum ya en son kurban bayramında gördüm çocukları ve eltimleri aslında çokta sık görüşmüyozzzzzz
ya kızlar bişey soracam ya bende bu aralar çok ama çok akıntı varya acaba ben yumurtluyommu ne
sanki midem bulanıyor gibi kafaya takmıyam dedim ya ondan galiba ufffffff uzunmu yazdm ne ohaoldumsmileohaoldumsmile

:lepi::lepi::lepi:

23/ 04/ 2010 CUMA

SAAT: 22:50

DOĞUM YAPAN ÇıÇEĞı BURNUNDA ANNELERıMıZ

**** ıSıM***_________***CıNSıYET***_________ DOĞUM _______ ıSMı ___

1.okyanus84:____________ KIZ ____________ 27 AĞUSTOS ______ ıREM SU
2.hakca:________________ KIZ ____________ 11 EYLÜL _________ EYLÜL
3.süpriz_mucize: ________ KIZ ____________ 12 EKıM ___________ELıF YAĞMUR
4.beryal:________________ ERKEK _________ 5 EKıM ___________ SEMıH DORUK
5.bircan:________________ KIZ _____________28 EKıM___________HÜMA
6.tatlibebek: ____________ KIZ_______________________________ BERRA ZEYNEP
7.hlymms:______________ ERKEK ___________ 11 ARALIK ______ FATıH KEMAL
8.sevgii:) _______________ ERKEK ___________
9.sessizdeniz: __________ ERKEK VE KIZ ____ 2 ARALIK ________ EYMEN EFE & ESLEM NUR
10.yaren35:_____________ ERKEK ____________________________ YAĞIZ
11.benbilirim: ___________ ERKEK ___________
12.muhasebe22 : ________ ERKEK __________
13.ESCALES: __________ ERKEK __________ 15 OCAK ________ ATEŞ TAMER
14.serra84: _____________ ERKEK __________
15.chen :_______________ ERKEK __________
16.firdevs2006: __________ ERKEK __________ 11 ŞUBAT ________ MEHMET KÜRŞAT
17.yeb2004: ____________ ERKEK _________
18.limonnnnn: ___________ KIZ _____________
19.nilaykisir: ____________ ERKEK __________ 26 ŞUBAT ________ ALı TOPRAK
20.burcinn: _____________ ERKEK VE KIZ ____15 ŞUBAT________ ÇINAR EMıR & AYŞENUR
21.megryann : __________ KIZ ________________ 5 MART _________AYŞENUR
22.elif_ba: _________________________________
23.BEBEGIMIZ: ____________________________
24.k.a.y.r.a. : ___________ KIZ _______________________________ ZEYNEP

:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: CıCı HAMıLELERıMıZ **** ANNE ADAYLARIMIZ

**** ıSıM***____________*** SAT***__________***CıNSıYET***_________ DOĞUM _______ ıSMı ___

1.mutluyum1111 : ________ 8 AĞUSTOS _________ERKEK
2.acrinsu : ______________ 11 AĞUSTOS ________ERKEK ______________________ BULUT
3.dezy : ________________ 12 AĞUSTOS ________
4.sirrinenur : _____________14 AĞUSTOS ________ KIZ __________________________ EMıNE CEYLıN
5.siyahinci1 : ____________ 26 AĞUSTOS ________
6.bebis02 : ______________ 1 EYLÜL ____________
7.huzeyfe:_______________ 7 EYLÜL ___________ ERKEK ______________________ AHMET YASıR
8.abyosun:______________ 10 EYLÜL ___________ERKEK
9.sinemis84:____________ 20 EYLÜL __________ ERKEK________________________ POYRAZ AKIN
10.ozbek83:______________ 22 EYLÜL __________ KIZ ___________________________ EBRU
11.gize:__________________15 EKıM ____________
12.sumos23:_____________ 19EKıM_____________ KIZ ___________________________
13.mavı_gozlü____________ 22 EKıM ____________ ERKEK _______________________ MURAT KAAN
14.elif..timureren _________ 22 EKıM ____________ KIZ ___________________________ AZRA
15.papatya0_____________ 30 KASIM ___________
16:mopsy_______________ 2 ARALIK____________ KIZ___________________________ BELıZ
17.cmrm _______________ 9 OCAK ____________
18.johnnybravo __________ 9 OCAK ____________
19.orays _______________ 25 ŞUBAT ___________
20.olcayelis _____________
21.rufeyde serra _________ 20 ŞUBAT
22.vildan1 _______________ 23 ŞUBAT ___________

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: UMUT LıSTESı (RABBıM ıSTEYEN HERKESE NASıP ETSıN )

1.divinity vildangel )
2.belenay:
3.neslihan165:
4.dil_nur:
5.sulezehra:
6:&ayla&:
7.bilgen35:
8.dyd
9.vale14 (osmaniye 80)
10,bitte
11.mercanayse
12.gelevera
13.xaysex
14.azra2
15:eleyna
16:rozalin
17.sekerkiz67
18.haksever
19.Niran77
20. lightlife

LıSTEYı GÜNCELLEDıM

UZUN SÜRE TOPıĞE GELMEYENLERı SıLECEĞıM

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…