Dokuz Doğuranlar

kızlar günaydın nasılsnızı beni sormayın
dün gece başka bi kaynımın oğlu motorlusunda kaza yaptı aaayyyyy allah korudu çocuğu birden önüne bişey çıkmış ne oluduğunu hatırlamıyor allahım korudu ya çocuk gencecik anneyi babayı ablalır bi görseniz kendimi zor tutum valla
allah kimseye yaşatamasın şimdi iyiyimş bilinci yerinde ama yinede kazayı hiç htırlamıyor allahım daha 17 yaşında çok zor kızlar çokkkk şimdi kimseler yok evde yalnızım bi süre giremem bende hele bugün hiç giremem galiba
yarın akşama kadar kıslar dün geceyattığımzda saatler 3 gösteriyordu çocuğu ölmüş demişler çocuk yanlarında ölü çocuk ararlarmış ya aalllahım annesi çok kötü birazdan dolanııp bakıcam
ha kaynım hemen kurban kesecekmiş çocuğum sağsalim atlattı die neyse kızlar bu sefer çok uzun oldu gidim işleime bakayım
hepinizi öptüm bayyyyy

herkese günaydınn...
ayşecim çok geçmiş olsun Allah şifa versin cnm..Rabbim beterinden korusun.çok şükür ki yaralı kurtulmuş kazadan..Allah bir daha yaşatmasın böyle şeyleri inş..

hayırlı sabahlar kıslar
ayşe canım çok geçmiş olsun gencecikmiş rabbim esirgemiş.

ayşe canım inşallah yumurtlamısındır ve inşallahta hamilesindir canım.mide bulantın hamileliktendir inşallah.canım ya senin hayırlı bir şekilde hamile kalmanı okadar çok istiyorum ve dua ediyorum kı

herkese günaydınn...
ayşecim çok geçmiş olsun Allah şifa versin cnm..Rabbim beterinden korusun.çok şükür ki yaralı kurtulmuş kazadan..Allah bir daha yaşatmasın böyle şeyleri inş..

çok sağol elifciğim ya allah razı olsun senden çok korktuk allah düşmanımızn başına bile vermisin çok zorrrr:1no2::1no2:

hayırlı sabahlar kıslar
ayşe canım çok geçmiş olsun gencecikmiş rabbim esirgemiş.

evet canım daha gencecik çok sağol canım ailesi ona kadar düşkünki bilemiyorum allah büyük be tatlım:Saruboceq::Saruboceq:allah korudu vallah:Saruboceq:

ayşe canım inşallah yumurtlamısındır ve inşallahta hamilesindir canım.mide bulantın hamileliktendir inşallah.canım ya senin hayırlı bir şekilde hamile kalmanı okadar çok istiyorum ve dua ediyorum kı

olurmu dersin acep CADIARZUCADIARZUhiç zannetmem valla ben hamile kelem hemde normal yolla ben tüple filan kalsam onada razıyım canım herneyse sağlık olsun canım yaaa ben takmamaya karalıyım :lepi::lepi::lepi:

olurmu dersin acep CADIARZUCADIARZUhiç zannetmem valla ben hamile kelem hemde normal yolla ben tüple filan kalsam onada razıyım canım herneyse sağlık olsun canım yaaa ben takmamaya karalıyım :lepi::lepi::lepi:

olur canım inşallah zamanını bekliyo rabbim istedikten sonra hersey olur.
Şeniz Şeniz Şeniz

slm döndüm ama işim var kimse gelmemiş yokta zati herkez 23 nisanda kalmış hadi hoşçakalın bayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

selammmmmmm iyi geceler herkese bakıp cıkıcam
cok güzel bi hafta sonu gecirdim bu bana bi ay yeterzemuszemus
2 günümde dolu dolu gecti yaaaaaaa süperdikaydirigubbakcemile2:lepi:
hiç bişe düşünmeden yasamak ne güzel bi duyguymuşopuyorumnanaktan
hepinizi seviyorum yarın ögleden sonra görüsürüzmirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…