kızlar nirelerdesiniz yaaaaaaaaaa
uffffffffff kimselerde yok artık topik bi kaç gün daha sessi sessiz kalır neysem
bana gelince pazar günü kaynımın kızınını nişanı var tabi asıl büyük telaş benim evde bildiğiniz gibi bu ev büyük ev gelen giden mubarek yol geçen hanı sanki
yarın eltiler kayınlar çocuklar ses çığlık bağlık ayşenin kafa şişmiş durumda olur
ama çok seviniyom en azından hiç bişeyi kafaya takmam bende onlarla oturur konuşurum ya en son kurban bayramında gördüm çocukları ve eltimleri aslında çokta sık görüşmüyozzzzzz
ya kızlar bişey soracam ya bende bu aralar çok ama çok akıntı varya acaba ben yumurtluyommu ne
sanki midem bulanıyor gibi kafaya takmıyam dedim ya ondan galiba ufffffff uzunmu yazdm ne ohaoldumsmileohaoldumsmile
herkese günaydınn...
ayşecim çok geçmiş olsun Allah şifa versin cnm..Rabbim beterinden korusun.çok şükür ki yaralı kurtulmuş kazadan..Allah bir daha yaşatmasın böyle şeyleri inş..
hayırlı sabahlar kıslar
ayşe canım çok geçmiş olsun gencecikmiş rabbim esirgemiş.
ayşe canım inşallah yumurtlamısındır ve inşallahta hamilesindir canım.mide bulantın hamileliktendir inşallah.canım ya senin hayırlı bir şekilde hamile kalmanı okadar çok istiyorum ve dua ediyorum kı
olurmu dersin acep CADIARZUCADIARZUhiç zannetmem valla ben hamile kelem hemde normal yolla ben tüple filan kalsam onada razıyım canım herneyse sağlık olsun canım yaaa ben takmamaya karalıyım :lepi::lepi::lepi:
ben senin için okurum 3 tane ama şimdi adetliyim bitince ancak okuyabilirim acelesi yoksa
neyi fethedeceksiniz yoksa yumurtayımı :jeyyar:
nasılsın canım ya[:1shok::1shok::1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?