Canlarım benİm doruk paŞanın yen
İ fotoĞraflŞarını ekledİm profİlİmde.
slm kızlar evet şimdide kimse yok ama bende yazcam rüyamı bende rüyamda erken doğum yapıyodum kaç aylık olduğunu hatırlamıyorum ama beklemediğimiz bi anda doğurmuşum hemde hiç ağrı çekmeden çooooooooooooooooooooook tatlı vede yakışıklı bi oğlum olmuştu bembeyaz yüzlü yeşil gözlü tatlımı tatlı hemen kucağıma alıp oğlumu göğsümü veriyorum bi yandanda acaba alıcakmı sütüm olucakmı diyede düşünürken bakıyorum lakır lakır sütümü içiyo sonradanda aman nazar olucak hemnde sütüm gelmiş bebeğimde göğsümü aldı diye içimden geçiyo sonra babasına haber veriyolar merdivenleri 3 er 5 eer atlayarak çıkıyo ve o an yüzyüze geldiklerindeki an içim i tuhaf oluyo hemen kollarının arasına alıp göğsünün içine sokarcasına bastırıyo gerçekten rüyamda o güzel duyguları yaşadım rabbim inşallah gerçektede olmayanlarada yaşatır en hayırlı zamandagünaydın kızlarrrrr....
kimse yok ama olsun ben yinede yazıcam.kızlar bu sabaha karşı rüyamda doğum yaptığımı gördüm.ama erken doğumdu 7 aylık doğum yapıyordum.bebeğimin kilosuda çok iyi hatırlıyorum 2500 gr dı.bana öyle söylüyorlardı.birde kızım değil oğlum oluyordu rüyamda.hayır olsun ama çok tatlıydı kızlar yaaaaa...öptüm kokladım bebeğimi.pamuk gibi beyazdı.çok etkisinde kaldım hayır olsun inş.korktum da hani erken doğum vs...Allah korusun.
üfffff yine kimse yok.... boshayallersmile
mutluyum1111 arkadaşımız 03.05 tarihinde oğlu uğuru sezeryanla sağlıklı bi şekilde dünyaya getirdi hihoyyyt
rabbim sağlıklı ömürler versin :saruboceq:
kızlar tam olarak 5 haftam kalmış oğlumu kucaklamama allahım hayırlısıyla kolaylık ve sağlıkla inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
amin canım inşallah cümlemiz evet benimde ilk haftalarda öyle geçiyodu içimden ama inan sonradan daha çabuk geçmeye başladı zaman rabbim nasip ettikten sonra sayılı günler tez geçiyo canım bu günlerimize binlerce şükürler olsunhuzeyfe canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin rabbim az kalmış meleğinin gelmesine.bende deseydim beş haftam kaldı diye daha çok var benim meleğimin gelmesine
ayyyy ne güzel ya.
Daha da az olabilir canım herşeyi hazırla bekle tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?