Dokuz Doğuranlar

günaydın kızlar...
anneler günü dündü ama olsun ben yinede bütün annelerin anne adaylarımızın herkesinnnnn bütün bayanların anneler gününü kutluyorum..kucakları boş olan arkadaşlarımızın önümüzdeki sene anneler günü hediyesi inş.bebişleri olur :Saruboceq:

mutluyum doğum yapmış çok mutlu oldum çok şükür oğluda kendide iyiymiş.bunu bize haber verdiğin için sibelcim sana çok teşekkür ederim.darısı tüm hamile arkadaşlarımızın başına...

herkes nerye gitti allah aşkına..terkedildi yine buralar...

selam kıslar geçmiş anneler gününüz kutlu olsun.dün ilk defa anneler gününü kutladım herkes aradı ya çok güzeldi meleğimde babasıyla birlikte bana melek kolyesi ve çiçek almışlar.çok kötü oldum ya hatta ağladım annem ablamlar arkadaşlar aradı ağlamaktan konusamadım.rabbim herkese en güzel şekilde anneliği tatdırır inşallah mafoldumben mafoldumben

kızlarr herkese slmm sezenden haberi olan var mı çok merak ediyorumm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

slm kızlar evet şimdide kimse yok ama bende yazcam rüyamı bende rüyamda erken doğum yapıyodum kaç aylık olduğunu hatırlamıyorum ama beklemediğimiz bi anda doğurmuşum hemde hiç ağrı çekmeden çooooooooooooooooooooook tatlı vede yakışıklı bi oğlum olmuştu bembeyaz yüzlü yeşil gözlü tatlımı tatlı hemen kucağıma alıp oğlumu göğsümü veriyorum bi yandanda acaba alıcakmı sütüm olucakmı diyede düşünürken bakıyorum lakır lakır sütümü içiyo sonradanda aman nazar olucak hemnde sütüm gelmiş bebeğimde göğsümü aldı diye içimden geçiyo sonra babasına haber veriyolar merdivenleri 3 er 5 eer atlayarak çıkıyo ve o an yüzyüze geldiklerindeki an içim i tuhaf oluyo hemen kollarının arasına alıp göğsünün içine sokarcasına bastırıyo gerçekten rüyamda o güzel duyguları yaşadım rabbim inşallah gerçektede olmayanlarada yaşatır en hayırlı zamanda
üfffff yine kimse yok.... boshayallersmile

burdayım ya canım sen nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar tam olarak 5 haftam kalmış oğlumu kucaklamama allahım hayırlısıyla kolaylık ve sağlıkla inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh

huzeyfe canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin rabbim az kalmış meleğinin gelmesine.bende deseydim beş haftam kaldı diye daha çok var benim meleğimin gelmesine

:lepi::lepi::lepi:

10/ 05/ 2010 PAZARTESı

SAAT: 22:00

DOĞUM YAPAN ÇıÇEĞı BURNUNDA ANNELERıMıZ

**** ıSıM***_________***CıNSıYET***_________ DOĞUM _______ ıSMı ___

1.okyanus84:____________ KIZ ____________ 27 AĞUSTOS ______ ıREM SU
2.hakca:________________ KIZ ____________ 11 EYLÜL _________ EYLÜL
3.süpriz_mucize: ________ KIZ ____________ 12 EKıM ___________ELıF YAĞMUR
4.beryal:________________ ERKEK _________ 5 EKıM ___________ SEMıH DORUK
5.bircan:________________ KIZ _____________28 EKıM___________HÜMA
6.tatlibebek: ____________ KIZ_______________________________ BERRA ZEYNEP
7.hlymms:______________ ERKEK ___________ 11 ARALIK ______ FATıH KEMAL
8.sevgii:) _______________ ERKEK ___________
9.sessizdeniz: __________ ERKEK VE KIZ ____ 2 ARALIK ________ EYMEN EFE & ESLEM NUR
10.yaren35:_____________ ERKEK ____________________________ YAĞIZ
11.benbilirim: ___________ ERKEK ___________
12.muhasebe22 : ________ ERKEK __________
13.ESCALES: __________ ERKEK __________ 15 OCAK ________ ATEŞ TAMER
14.serra84: _____________ ERKEK __________
15.chen :_______________ ERKEK __________
16.firdevs2006: __________ ERKEK __________ 11 ŞUBAT ________ MEHMET KÜRŞAT
17.yeb2004: ____________ ERKEK _________
18.limonnnnn: ___________ KIZ _____________
19.nilaykisir: ____________ ERKEK __________ 26 ŞUBAT ________ ALı TOPRAK
20.burcinn: _____________ ERKEK VE KIZ ____15 ŞUBAT________ ÇINAR EMıR & AYŞENUR
21.megryann : __________ KIZ ________________ 5 MART _________AYŞENUR
22.elif_ba: _________________________________
23.BEBEGIMIZ: ____________________________
24.k.a.y.r.a. : ___________ KIZ ______________ 28 NıSAN _________ ZEYNEP
25.mutluyum1111 : ______ ERKEK ___________ 03 MAYIS _________ UĞUR
26.acrinsu : ____________ ERKEK _____________________________ BULUT
27.dezy : ______________
28.sirrinenur : __________ KIZ _________________________________ EMıNE CEYLıN

:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: CıCı HAMıLELERıMıZ **** ANNE ADAYLARIMIZ

**** ıSıM***____________*** SAT***__________***CıNSıYET***_________ DOĞUM _______ ıSMı ___

1.siyahinci1 : ____________ 26 AĞUSTOS ________
2.bebis02 : ______________ 1 EYLÜL ____________
3.huzeyfe:_______________ 7 EYLÜL ___________ ERKEK ______________________ AHMET YASıR
4.abyosun:______________ 10 EYLÜL ___________ERKEK
5.sinemis84:____________ 20 EYLÜL __________ ERKEK________________________ POYRAZ AKIN
6.ozbek83:______________ 22 EYLÜL __________ KIZ ___________________________ EBRU
7.gize:__________________15 EKıM ____________
8.sumos23:_____________ 19EKıM_____________ KIZ ___________________________
9.mavı_gozlü____________ 22 EKıM ____________ ERKEK _______________________ MURAT KAAN
10.elif..timureren _________ 22 EKıM ____________ KIZ ___________________________ AZRA
11.papatya0_____________ 30 KASIM ___________
12:mopsy_______________ 2 ARALIK____________ KIZ___________________________
13.cmrm _______________ 9 OCAK ____________
14.johnnybravo __________ 9 OCAK ____________
15.orays _______________ 25 ŞUBAT ___________
16.olcayelis _____________
17.rufeyde serra _________ 20 ŞUBAT
18.vildan1 _______________ 23 ŞUBAT ___________

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: UMUT LıSTESı (RABBıM ıSTEYEN HERKESE NASıP ETSıN )

1.divinity vildangel )
2.belenay:
3.neslihan165:
4.dil_nur:
5.sulezehra:
6:&ayla&:
7.bilgen35:
8.dyd
9.vale14 (osmaniye 80)
10,bitte
11.mercanayse
12.gelevera
13.xaysex
14.azra2
15:eleyna
16:rozalin
17.sekerkiz67
18.haksever
19.Niran77
20. lightlife

LıSTEYı GÜNCELLEDıM

UZUN SÜRE TOPıĞE GELMEYENLERı SıLECEĞıM

Son düzenleme:
huzeyfe canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin rabbim az kalmış meleğinin gelmesine.bende deseydim beş haftam kaldı diye daha çok var benim meleğimin gelmesine
amin canım inşallah cümlemiz evet benimde ilk haftalarda öyle geçiyodu içimden ama inan sonradan daha çabuk geçmeye başladı zaman rabbim nasip ettikten sonra sayılı günler tez geçiyo canım bu günlerimize binlerce şükürler olsun
ayyyy ne güzel ya.
Daha da az olabilir canım herşeyi hazırla bekle tatlım

evet canım çok güzel vede bi o kadar heyecanlı günler en sonki 15 günlük kontrolum 10 gün sonra ondan sonra her hafta gidicem kontrole 5 gün önce oğlum 2.300 gramdı sence kaç kiloyla doğar beryal abla bi fikrin varmı?

şimdilik çıkıyorum ama sayfam açık yine uğrıcam malum annemlerdeyim fazla kalmak istemiyorum pc başında başka odada zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…