Dokuz Doğuranlar

Canlarım benım doruk paŞanın yen
ı fotoĞraflŞarını ekledım profılımde.

Bütün ''ANNELERıN'',''ANNE'' adaylarının ve ''ANNE'' olmak için bekleyen arkadaşlarımın ''ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN''....!

anneler gününüz kutlu olsun annelerin anne adaylarının ve anne olmak isteyen bütün arkadaşlarımın anneler günü kutlu olsun

MUTLUYUM1111 arkadaşımız 03.05 tarihinde oğlu uğuru sezeryanla sağlıklı bi şekilde dünyaya getirdi hihoyyyt
rabbim sağlıklı ömürler versin :Saruboceq:

Anneler gÜnÜnz kutlu olsun ne acı bı gÜn benım ıÇın ne acı bı gÜn bugÜn adet oldum bılıodum olmucanı kocaman bı kıstım vardı geÇen aydan atamamıŞtım ama olsun ınsan genede Ümıtlenıyo ya ne acı of allahım off sen acı bıze bu acız kullarına cı ısyan etmıyoruz dua edıyoruz senden ıstıyoruz kabul et artık allahım nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

MUTLUYUM1111 arkadaşımız 03.05 tarihinde oğlu uğuru sezeryanla sağlıklı bi şekilde dünyaya getirdi hihoyyyt
rabbim sağlıklı ömürler versin :Saruboceq:

johnnybravo canım günaydın nasılsın? bebeişin nasıl? teşekkürler bu güzel haber için...güle güle sağlıkla ,Allah analı babalı büyütsün inşallah. Allahım diğer arkadaşlarımızada en yakın zamanda bu duyguyu yaşatsın.

günaydın kızlar nasılsınız? umarım herkes iyidir. güzel bir hafta diliyorum...görüşmek üzere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…