Dokuz Doğuranlar

selam vilücüm nerelerdesin yahu özledik ama heeeeŞenizŞeniz

a...slm cnm nasılsın
poyraz beyefendnin acelesi varmış okuduğuma göre
ona söyle emin olsun içeri dışardan rahat çıkmasın zamanı dolana kadar zemuszemus

şaka biryanada cnm çok geçmiş olsun Allaha emanet olsun bebişler

bu arada özbek gelmiş hoşgeldin özbekcim olumunekankayizsmile

:Saruboceq:
ya sorma canım ya saolasın öle valla bende diyorum annecim biraz daha dur diye bakalım artık hayırlısıyla rabbim sağlıkla kucagıma almayı nasip etsin oğlumu tüm hamile arkadaşlarımıda kurtarsın isteyen tüm arkadaşlarıma rabbim evlat nasip etsin en yakın zamanda inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

slm kızlar nasılsınız
sinem bebeğin acelesi var galiba azcık dişini sık
zamanında doğar inş.

a.s canım saolasın işte elimden geleni yapmaya çalışıyorum rabbim sağlıkla kucagıma almayı nasip etsin oğlumu dualarınızı esirgemeyin kıslar ne olur :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

papatya tebrik ederim canım oğluşun olcakmış ögrendin sonunda cinsiyetini demek..

selam sumoş nasılsın canım nasıl gidiyo hamişlik

slm canım benim çok şükür iiyiz bitanem sanada geçmiş olsun geçmişi biraz okudumda rabbim hepimizin bebişlerini zamanında kucağına verir inş bende çok korkuyorum erken doğumdan herkes kız çocukları erken olur diyo ben daha bi korkuyorum ailem burda olmadığı için hep tedirginim

saolasın canım allah razı olsun ama şunu anladım stres yapmıcaksın hiçbişey rabbim neylerse güzel eyler hayırlısını nasip etsin tüm kullarına inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

neyse canım bende çıktım akşama misafirlerim var hazırlık yaptım yoruldum azıcık dinleneyim bariii öptüm senii kendine ve oğluşuna ii bak dikkat et canım

neyse canım bende çıktım akşama misafirlerim var hazırlık yaptım yoruldum azıcık dinleneyim bariii öptüm senii kendine ve oğluşuna ii bak dikkat et canım

saolasın canım sende allaha emanet ol bebişine sende iiiii bak hemde kendini fazla yorma ŞenizŞenizŞenizŞeniz

selam kızlar

bu arada hoşbulduk meltemcim

ufffffffff gittim geldim ama bura hiç degişmemiş tadı tuzu yok ahhhhhhhhh gecen yaz ne güzeldi buralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…