Dokuz Doğuranlar

kızlarrrrr hamileyiiiimmm.. ama aramızda kalsın sadece sizler biliyorsunuz.. kese ve kalp atışı duyulunca söylicem etrafıma :)) Darısı isteyen herkeze olsun Allah yokluğunu aratmasın mafoldumben

canım çok tebrik ederim rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ayy bi hamilemiz varmışş tebrik ederim arkadaşım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

saolasın sumoşum sen nasılsın
evet bugün hamilemiz var çok şükür rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin

soema canım yaaaa sıcaklar şimdiden zorlamaya başladı rabbim yardımcımız olsun senin ne kadar var daha doktor ne diyo bebiş nasıl

canım benim 2 ay kaldı hayırlısıyla herşey çok şükür normal ama ben çok korkuyorum diye sezeryan istiyorum öyle olacak heralde bebişte maşşallah iyi uzun boylu bişey:) bende eşimde uzun olduğumuz için bizimki birz uzun olcak :)

kızlarrrrr hamileyiiiimmm.. ama aramızda kalsın sadece sizler biliyorsunuz.. kese ve kalp atışı duyulunca söylicem etrafıma :)) Darısı isteyen herkeze olsun Allah yokluğunu aratmasın mafoldumben

oyyyy maşallah size .gözün aydın tatlım.hayırlı olsun .çok sevindim.
oğluma kardeş geliyor.

Son düzenleme:
:dance::dance::dance::dance::dance::dance:beryalcim listeyi sen düzenliyosun herhalde benim oglum olacak adını da yahya yiğit koymayı düsünüyoz rabbim nasip ederse cnm onu listeye ekler misina.s.a.s.a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…