sen zaten hemen anlarsın dimi :jeyyar::jeyyar::jeyyar::roflol::roflol:
karnım ağrıyo ya üşütmüşüm okadarda dikkat ediyorum.sakınan göze çöp batarmış ya doğru vallahi
canımn e üşütmesi kıs sizin oralar yanardır şimdi
he valla hatice artık kafaya koydum ben üzülürsem durum dahada zorlaşacak en iyisi ben takmıymıda tedvilere bari cevap verim dimi ama ya a.s
canım buralar sıcak bende sıcağa aldandım galiba birgün pencereyi açık unutmusuz sabah bir kalktım donmuşum üzerimde açılmış.canım takma inşallah vakti zamanı gelince hersey olur.kafaya takınca sitrestende tedaviye yanıt vermezsin
artık heç bişeyi takmıycmammmmmmmmmm tınlamıycam bilem canım
ya öyle unutma canım ayy bende doardım valla hemde titrerdimkaydirigubbakcemile3
alla dün gece sabah 6ya kadar agladı kığırdandı durdu.yıkamıştım ya dün acaba dedim sumu kaçırdım kulagına.bugün bütün günde hep agladı kucaktan inmek istemedi hiç.ilaç falan verdim bugün şimdi inşallah yatar.geceleri çok şükür uyuyan bi çocuk çünkü.(tabi huy değiştirmediyse birgünde inşallahhhh)
aysecim sen nasılsın bu arada
benimki uyuycak heralde.bende kaçtım kızlar.iyi geceler hepinize..
kızlarrrrr hamileyiiiimmm.. ama aramızda kalsın sadece sizler biliyorsunuz.. kese ve kalp atışı duyulunca söylicem etrafıma :)) Darısı isteyen herkeze olsun Allah yokluğunu aratmasın mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?