Dokuz Doğuranlar

karnım ağrıyo ya üşütmüşüm okadarda dikkat ediyorum.sakınan göze çöp batarmış ya doğru vallahi

karnım ağrıyo ya üşütmüşüm okadarda dikkat ediyorum.sakınan göze çöp batarmış ya doğru vallahi

canımn e üşütmesi kıs sizin oralar yanardır şimdi
he valla hatice artık kafaya koydum ben üzülürsem durum dahada zorlaşacak en iyisi ben takmıymıda tedvilere bari cevap verim dimi ama ya a.s

canımn e üşütmesi kıs sizin oralar yanardır şimdi
he valla hatice artık kafaya koydum ben üzülürsem durum dahada zorlaşacak en iyisi ben takmıymıda tedvilere bari cevap verim dimi ama ya a.s

canım buralar sıcak bende sıcağa aldandım galiba birgün pencereyi açık unutmusuz sabah bir kalktım donmuşum üzerimde açılmış.canım takma inşallah vakti zamanı gelince hersey olur.kafaya takınca sitrestende tedaviye yanıt vermezsin

artık heç bişeyi takmıycmammmmmmmmmm tınlamıycam bilem canım
ya öyle unutma canım ayy bende doardım valla hemde titrerdimkaydirigubbakcemile3

artık heç bişeyi takmıycmammmmmmmmmm tınlamıycam bilem canım
ya öyle unutma canım ayy bende doardım valla hemde titrerdimkaydirigubbakcemile3

canım ben düşünüyorumda çok sitres yapardım heray.boşuna kendimi yiyip bitirmişim tedaviye başlarken doktorum sitres yasak tedavi süresince bişeyi kafaya takmıycaksın bebek konusunu dahi açmıycaksın demişti.çok haklıymıs ya

lm arkadaşlar nasılsınız oğlumu uyuttum inşallah uyanmaz da bende yatarım yaaa.12de karnını doyurmam lazım onu bekliyorum.sizler napıyonuz...

alla dün gece sabah 6ya kadar agladı kığırdandı durdu.yıkamıştım ya dün acaba dedim sumu kaçırdım kulagına.bugün bütün günde hep agladı kucaktan inmek istemedi hiç.ilaç falan verdim bugün şimdi inşallah yatar.geceleri çok şükür uyuyan bi çocuk çünkü.(tabi huy değiştirmediyse birgünde inşallahhhh)

ay canım inşallahta su kaçmamıştır kulağına.aman uyusun uyusun yoksa sabaha kadar oturursunuz beraber sositososito

benimki uyuycak heralde.bende kaçtım kızlar.iyi geceler hepinize..

iyi geceler fıstıklar bende yatım yarın ev temisleğine başlarız herhaldeeeeeeeeeee

nabıyosunuz bakalım bn dün doktora gittim çok şükür kistim gitmiş doktor şaşırdı gitmiş dedi seviniyo bide çok iyi bi doktor:)
bende hayıt içtiğimi söyledim ne diyosunuz dedim doktorda kist gitmiş yumurtalıklarda normal adet ilaçsız ve gününde gelmiş dedi ve güldü ben bişi demiyorum dedi yani hayıt iyi bişi:)
alıcam da içicem bu aayda klomen verdi bu ayda denicaz bidahaki adetime aşılama olucam zaten ama inşallah gerek kalmazda bu ay geliverir meleğim

klomenle hayıt kullanılır mııııııııııııııı

kızlarrrrr hamileyiiiimmm.. ama aramızda kalsın sadece sizler biliyorsunuz.. kese ve kalp atışı duyulunca söylicem etrafıma :)) Darısı isteyen herkeze olsun Allah yokluğunu aratmasın mafoldumben

çok tebrik ederim canım benim allah tamamına erdirsin allah hayırlı sağlıklı salih evlat olmasını nasip etsin yavrunu kucana aldığın günleride görürüz inşallah

kimleri gördük papatya bile 7 aylık olmuş daha dün gb yeni evliydi olmuyo bebeğim diodu bizde kızıyoduk ona daha ne kadar oldu niye üzülüyosun die kız hamöile kaldıda doğurdu allahımmmm burasıda hamileler topiği oldu ben kötü olmaya başladım hep bebek doğum yani nasıl desem muhabbetlerde ona göre tabi....

ben sanırım bi süre gelmicam topiğe belkide gelirim bilmiyorum zaten sık giremiyorum yılsonu gösterilerimizin hazırlıkları var çok yoğun bi programım var neysem hepinizi öpüyorum bebişlerinizide kokluıyorum

aysemmmmmmmmmmmmm eşin kapamış dükkanı ohhhhhhhhhhhhhhhh bbe ben bile rahatladım bide şu kaynanan eceliyle gitse:))))

i. gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:a015:boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…