Dokuz Doğuranlar

ayse bi sen bi ben kaldık heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

vildaş seni saymıyorum senin en azından bi kızın var tabiki isteyen herkeze nasip etsin allah ta ne bileyim bu kadar bekledim ya çocuğum olsa ikinci olmasa dert etmem en azından etrafa istemiyorum derim kapatırım çenelerini şimdi çok ağrıma gidiyo dayanamıyorum bakışlardan bile mana çıkarıyorum çok dayanıcamı ssanmıyorum bikaç yıla tımaranelik olurum allah kimsenin evini huzursuz ve çocuksuz bırakmasın dualarınızı bekliyorum ben hep sizlere ediyorum bebişlerinizede sizde edin nolurrr dualar başkasına yapılınca daha güzel .................

bende kaldım bende hala bekliyorum gelecek diye üstelik yolun yarısına geldim yaş 35 yolun yarısı eder dante gibi ortasındayım hayatınlaelaelaelaelae

canım rabbim sana ve isteyen bütün arkadaşlara en kısa zamanda meleklerine kavuşmayı nasip eylesin.rabbim kımseyide bebekleriyle imtihan etmesin

canım rabbim sana ve isteyen bütün arkadaşlara en kısa zamanda meleklerine kavuşmayı nasip eylesin.rabbim kımseyide bebekleriyle imtihan etmesin

aminnnnnnnn cnm aminnn. :Saruboceq:
haksevercim dualarımız her zaman sizlerle yeterki umudunuzu yitirmeyin..

kızlar günaydın bugün adet oldum. akşamda eşime söylemiştim bugün gidecektik kan testine sizi de ümitlendirdim özür dilerim hamile değilmişim. mafoldumben hayırlısı artık... bir daha kan testi ile kesinleşmeden kimseye söylemicem.

selam kıslar kontrolde yine sancım çıktı yarın yine gidicem bakalım artık hayırlısı

üzülme sinemcim takma kafana sakın.bundada vardır bir hayır.Allah yardım eder cnm merak etme.sen içini ferah tut yeter annesi.oğluşunda sitres yapmasın sonra.bizleri habersiz bırakma..Allah'a emanet olun cnm..

üzülme cnm bizde yaşadık bunları.ben kanda pozitif çıkmışken bile adet olmuştum geçen yıl..Allah bir daha kısmet etsin inş. tez saatte..

üzülme cnm bizde yaşadık bunları.ben kanda pozitif çıkmışken bile adet olmuştum geçen yıl..Allah bir daha kısmet etsin inş. tez saatte..

hiçbişeyin garantisi yok yani üzülmüyorum bu ilk denememizdi ama günlerce bu konu üzerine konuştuğum için insanları sanki kandırmışım hissine kapıldığım için üzüldüm.

herkese selam kıslar ben yine doktora gidiyorum nstye giricem inşallah yoktur sancım dualarınızı esirgemeyin

canım üzme kendini demekki hayırlısı böyleymiş.hakkında hayırlısı olsun

merhaba hanımlar ben geldim
çok şükür hiç bir sorunumuz yokmuş herşey normalmiş
kan hapı ve vitamin verdi folik asidi içme artık dedi
ense kalınlığına baktı normal dedi
ikili üçlü test yapmıycam dedi
ultrasyon renkli resmini verdi resmen oturmuş poz vermiş bebişim
cinsiyetiyle ilgili bişey demedi galiba kız

cnm benim ya bak ümit ini hiç kesme olur mu onun bi zamanı vardır zamanı gelince rabbim senin de melegini gönderecektır kendi kendine adapte ol bak ben oluruna bıraktıgım zaman rabbim melegimi yolladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…