bende kaldım bende hala bekliyorum gelecek diye üstelik yolun yarısına geldim yaş 35 yolun yarısı eder dante gibi ortasındayım hayatınlaelaelaelaelaeayse bi sen bi ben kaldık heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
vildaş seni saymıyorum senin en azından bi kızın var tabiki isteyen herkeze nasip etsin allah ta ne bileyim bu kadar bekledim ya çocuğum olsa ikinci olmasa dert etmem en azından etrafa istemiyorum derim kapatırım çenelerini şimdi çok ağrıma gidiyo dayanamıyorum bakışlardan bile mana çıkarıyorum çok dayanıcamı ssanmıyorum bikaç yıla tımaranelik olurum allah kimsenin evini huzursuz ve çocuksuz bırakmasın dualarınızı bekliyorum ben hep sizlere ediyorum bebişlerinizede sizde edin nolurrr dualar başkasına yapılınca daha güzel .................
ayse bi sen bi ben kaldık heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
vildaş seni saymıyorum senin en azından bi kızın var tabiki isteyen herkeze nasip etsin allah ta ne bileyim bu kadar bekledim ya çocuğum olsa ikinci olmasa dert etmem en azından etrafa istemiyorum derim kapatırım çenelerini şimdi çok ağrıma gidiyo dayanamıyorum bakışlardan bile mana çıkarıyorum çok dayanıcamı ssanmıyorum bikaç yıla tımaranelik olurum allah kimsenin evini huzursuz ve çocuksuz bırakmasın dualarınızı bekliyorum ben hep sizlere ediyorum bebişlerinizede sizde edin nolurrr dualar başkasına yapılınca daha güzel .................
canım rabbim sana ve isteyen bütün arkadaşlara en kısa zamanda meleklerine kavuşmayı nasip eylesin.rabbim kımseyide bebekleriyle imtihan etmesin
selam kıslar kontrolde yine sancım çıktı yarın yine gidicem bakalım artık hayırlısı
kızlar günaydın bugün adet oldum. akşamda eşime söylemiştimbugün gidecektik kan testine sizi de ümitlendirdim özür dilerim hamile değilmişim. mafoldumben hayırlısı artık... bir daha kan testi ile kesinleşmeden kimseye söylemicem.
üzülme cnm bizde yaşadık bunları.ben kanda pozitif çıkmışken bile adet olmuştum geçen yıl..Allah bir daha kısmet etsin inş. tez saatte..
kızlar günaydın bugün adet oldum. akşamda eşime söylemiştimbugün gidecektik kan testine sizi de ümitlendirdim özür dilerim hamile değilmişim. mafoldumben hayırlısı artık... bir daha kan testi ile kesinleşmeden kimseye söylemicem.
ben varım şimdilik oğlum uyanana kadar tabi
ayse bi sen bi ben kaldık heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?