Dokuz Doğuranlar

slm kızlar nasılsınız inşallah iyisinizdir
kaç gündür yoktum hepinizi çok ösledim

kimse yazmıyo çıkıym bari
kendinize iyi bakın kızlar
görşrz

selam arkadaşlar nasılsınız...bol hamişli bi hafta olması dileğiyle...

benide say cnm bende kısır tavığım işte ...vildan bile ne zorluklarla olmuştu
kafam bozuldu ben 3 'e karar verdim
ya çoğul gebelik olsun yada 2. olursa hayırlısıyla hiç korunmadan 3. için çalışmalara başlıycam

ohaoldumsmile cnm çok üzüldüm yaaa valla zaten ruhum daralıyor canım sıkkındı bu haber daha çok üzdü beni mafoldumben

selam kızlar...
nuroo şimdi okudum mesajı yaasenağlama
çok üzüldüm canım neden böyle oldu ki..çok şaşırdım inanki....
hayırlısı olsun canım eminim ki önümüzdeki 2 ay içinde hamile kalırsın allahın izniyle sen canım.yerini yapıyordur bebişin

:uhm::uhm::uhm:slmmm kısllllaaarrr bişi soracam yaaa gebelikte ilişki kac gün aralıkla olmalı belirli bi aydan sonra kesilmeli mi ya ben korkuyorum bebişime bişi olur diye:uhm::uhm::uhm:

ilk haftalar yasaktı bize canım...3 aydan sonra serbest dedi doktor..şimdi son 3 ayımıza gireceğiz yine yasak varmı bilemiyorum orasını.ama ilk haftalar rahatsız etmeyin ki iyice yerleşsin yerine bebişiniz:ecrin_bebek:

beryoş buarada bizim kızımızın ismi alisa :lepi:canım ciğerim inş değiştirmeyiz artıksırnaşık şey..ama kararımız kesin yanizemuszemus

nasılsınız kızlar varmı bir gelişme güzel haber veren
mopsy canım ne güzel ve ilginç bir isim anlamı ne adıyla yaşar inşallah hele bi gelsin sağ salim annesinin kucağına
yine kimsecikler yok
divicim annen nasıl oldu canım inşallah daha iyicedir 3.ye karar vermişsin maşallah bu ne hız hele bi ikinciyi yap ozamanda isticekmisin bakalım üçüncüyü:))aman yeter dersen hatırlatırım bu yazdıklarını bak ona göre
hamişler ve hamiş kalmak isteyen şekerler hepinize güzel bir gün diliyorum

sağol beloşcum ..ismin anlamı asil soydan gelen demek:lepi:
sağlıkla gelsin inşallahh .amin

beryoş buarada bizim kızımızın ismi alisa :lepi:canım ciğerim inş değiştirmeyiz artıksırnaşık şey..ama kararımız kesin yanizemuszemus

kıssss mopsyyy bizim de oglusumuz olacak artık kızını bize verirsinnnn:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

herkese selam kıslar doktordan geldim çok şükür sancılar kesilmiş herşey çok iyi maaaaaşşşallah cuma yine gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…