canım benim doruk paşa ve ben çok iyyiz allaha şükür.özbek canım hiç korkma Allah hayırlısını versin..
takibimde ve dualarımdasın..sağlıklı ve vakitli doğum haberlerini bekliyoruz..
beryalcim görüşemedik..bu akideler bütün vaktimi alır oldu tahmin edersin..süt de bitti ek gıdaya başladık..her ay yeni macera yeni bişiler çıkıyor..çok şükür sağlıkları iyi ya başka bişey istemiyorum..
doruk paşam nasıllar?
kızlar görüşmeyeli nevar neyok...ben buarala müthiş yoğunum düğünlerimiz falan var 26sıdan sonra bol bol görüşürüz....
valecim hamile galiba tebrikler canım çok sevindim...
sinemiste doğurmuş negüzel darısı başımıza.....benide bi korku sarıyor bazende bi cesaret geliyor ki allahım hayırlısını versin yardım etsin inş hepimize..öptüm sizi
günaydın canlarımmmmmmmmmmmmmmm
günaydın arkadaşlar nasılsınız...
ay bende normal doğumdan çok korkuyorum ama sezeryanda istemiyorum sağlık açısından en iyisi normal doğum.sezeryanla göbek kalıyomus galiba epidural normal doğum düşünüyorum ben. hayırlısıyla bizde son günlerimize gelseydik
cnm gözün aydın hamilemişsin rabbim kucagına almayı nasip etsin:Saruboceq::Saruboceq:
valla öyle canım ya.sürekli ilgi istiyo.annem yanımda o bakıyo sağolsunda bende sizlere bakıyorum arada.çok iyiyiz bu arada.haftaya nasipse izmire gidiyorum annemle.1-2ay belki daha fazla izmirde kalıcam.kuzenimin düğünü falanda var.kardeşimin bilgisayarından fırsat buldukça girerim artık...
canım benim tabi normal oluyosa en sağlıklısı ama sezeryanda göbek kalma konusu tamamen kişiyle alakalı bence arkadaşlarımda sezeryan olan birçok kişi var ve inan şuan okadar zayıflar ve göbek falan yok benimde aynı ben 7 aylık doğum yaptım hadi çok şişmedim oyüzden kalmamış olabilir ama arkadaşlarım inan eski hallerinden daha zayıflar...
ay inşallah bendede ne göbek nede kilo kalır.boyum fazla uzun olmadığı için biraz kilo alsam çok kötü duruyo bende
canım allahım sağlıklı sıhhatli şekilde tamamına erdirip kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah kilo verilir orası kolay allahım acılar yaşatmasın kimselere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?