Dokuz Doğuranlar

Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca > Kadın & Çocuk Sağlığı > Doğum ve Sonrası... > Doğum Öyküleri
Nohutum hoşgeldin dünyamıza .annesinin kaymaklısı doğdu

hayırlı kandilleriniz olsun topik sakinleri

sinemis bu mübarek günde doğum yaptı..umarım kolay geçmiştir doğumu
şimdi poyraz kucağındadır belkide :)
Allah bütün hamişlerimize kolay doğumlar versin inşallah

kandiliniz mübarek olsun arkadaslar
sinemis hayırlı olsun canım benim allahım hiç ayırmasın inş

özlemimsin hayırlı olsun inşalllllllllaaaaaaaaaaah kucagına almayı nasip etsinnnnnnnn
darısı diğer kızlara

özlemimsin canım tebrik ederim hayılısıyla kucagına alırsın inşallah melegini
sinemiscim rabbim bi avazda dogum nasip eder işallah sanada tüm hamiş akadaşlarımıza bana da inşallah
şu mübarek günde tüm iseyen arkadaşlarımıza da hayırlısıyla rabbim nasip eder inşallahhhhhhhhhh
rabbim hepimizin dualarını kabul etsin
hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin inşallah
kandiliniz mübarek olsun hepimizin tüm duaları kabul olsunnn
hepinizi çok çok öpüyoum canım arkadaşlarım hepiniz iyiki varsınız
beryalopuyorumnanaktan
divinityopuyorumnanaktan
sumoş23opuyorumnanaktanhakcaopuyorumnanaktanbelenayopuyorumnanaktanözbek83opuyorumnanaktanvale_14opuyorumnanaktanyaren35opuyorumnanaktanjohnnybravoopuyorumnanaktanpapaya0opuyorumnanaktansinemisopuyorumnanaktandilnuropuyorumnanaktan
ve adı şuan aklıma gelmeyen tüm arkadalşarım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

herkesin kandili mübarek dualarınız kabul olsun inşallah rabbim bu mübarek günde kimsenin kucağını boş bırakmasın inş tüm hamileleride sağ salim evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin

iyiyiz canım çok şükür sıcaklarda biraz zor oluyo ama halimize şükür memlekete gidecem doğum için 10gün sonra felan onun için hazırlıklara başladım sen nasılsın seninki nasıl annesi

ne olsun cnm bende senin gibi sıcaklardan yana dertliyim bu ay sonu izine ayrılıyorum kısmetse..evimde olsam rahatlıcam valla.bebişde iyi teyzesi ne yapalım gün sayıyoruz artık :) memlekette doğum yapacaksın demek Allah kurtarsın cnmm..dikkat et kendinede bebişinede

kızlar selam..
hepinizinn kandili mübarek olsun..bu güzel günün yüzü suyu hürmetine tüm kucağının dolmasını bekleyenlerin kucağı dolsun taşsın :)) hepimizin duaları kabul olsun..

Herkesin kandili mübarek olsun arkadaşlar allahım herkesin dualarını kabul eylesin inşallah.
XAYSEX canım inşallah allahım sanada en kısa zamanda nasip eder anneliği...
divinity,vale_14,rufeyda serra canlar sizlerde sağolun inşallah allahım herşeyin hayırlısını nasip eder bizim için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…