teşekkür ederim cnm Allah razı olsun Şenizhoşbuldum canım nasılsın yeni evine taşınmışın sanırım hayırlı uğurlu olsun güle güle oturŞeniz
dilnur hamileymişsin çok sevindim canım inşallah kucağınada almak nasip olura.s.
bende hala bişey yok pek gelmiyorum buraya zaten bebek fikrinide bıraktım olucağı varsa oluyor zaten hayırlısı benneyaptımki
teşekkürler cnm Allah razı olsundilnur cum hayırlı ugurlu olsun allahım tamamına erdirsin
beryelcim damadımın dişide hayırlı olsun yerim onu ben
vildancım sende evinde güle güle agız tadıyla oturmak nasip etsin allahım
geldim miniş ,kaynanam telefon etti beni pikniğe götürdüler aniden çıkmam gerekti kusura bakma şutarafagittiBu topicin sahibi nerde........klava: klava: klava:
geçmiş olsun cnmmrhb arkadaşlar nasılsınız biz çok kötüyüz kızım ağlıyo katılıyo ve morarıyo durduk yere bugün dr agidicez bakalım ne dicekkk...
oğlumun yeni fotolarını ekledim hemide 1 tanesi ne foto ama maşallah deyin kızlar :roflol:
selam kızlar
kandiliniz mübarek olsun
dualarınız kabul olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
rüfüş bebişin cinsiyeti bellimi
içimden kız geçiyor senin için:ecrin_bebek:
valla ultrasonda görene kadar kimseye birşey demedim
keseyi falan görmeden hamileyim demek bana göre zor çok endişeliydim eyvahedigeldismile
ogün gördükten sonra kocişi kim tutar önüne gelene söylemişkaydirigubbakcemile3
bende kardeşime söyledim oda annemlere söylemiş
herkes sevinçten havalara uçtu
beklenmeyen bir anda sürpriz yaptı valla
geç yumurtlama olmuş biliyonmu
normalde son adet tarihim 21 mayıs
ama pazartesi gittiğimde 5+5 günlük gözüktü
şimdide tam 6 haftalık olduk galiba dimi
ben acemiyim karıştırdım böyle oluncasempatiksalakcinni
sende bir an önce randevuyu ayarla canım ya niye öyle olduki demekki o doktora çok talep varki okadar dolu
buarada ben soğanada çok inanıyorum 3 ay yaptım 3. ayda adetim gelsin diye yaptım ama bebiş geldi çok şükür :Saruboceq::Saruboceq:
hayırlı kandiller a.s.
seninde kandilin mübarek olsun canım a.s.HERKESİN MİRAÇ KANDİLİ MÜBAREK OLSUN ARKADAŞLAR.allahım bütün dualarımızı kabul eylesin...
ayy valla listeyi görmedim içimden kız bebek geçmişti çok sevindim cnm kız bebeklere aşırı bi sempatim var delikafaduldenbelli oldu canım bi kızım olacak inşallahbayanssulusmile
beryal yazdı listeye
canım güle güle otur evinde
yeni eve yeni bebiş gelir inşallahhhhhhhhhhhhhh
resimleri merakla bekliyooruzsempatiksalakcinni
inşallah canımseninde kandilin mübarek olsun canım a.s.
ayy valla listeyi görmedim içimden kız bebek geçmişti çok sevindim cnm kız bebeklere aşırı bi sempatim var delikafadulden
Allahım bana 2 kız bebek daha verse ne iyi olur :Saruboceq:
yani rabbimin gücüne gitmesin hayırlısıyla versin ne verirse razıyım ..günaha girmeyim de kız bebişleri çok seviyorum napıyım :kedi:
3 gün oldu dr randevu alamıyorum
işim yaş kaydirigubbakcemile3 hep birşeyler engel oluyor tedaviye başlamama
hayırlısı olsun artık ...dahada alamazsam telefonla veya netten randevu hastaneyi basacam artık az kaldı
evimin resimlerini en kısa zamanda ekliycem
öyle çok ahım şahım bir ev değil ...salon takımım alınsın birde yatak odam değişirse istediğim gibi olacak inşallah kaydirigubbakcemile5
canım gözün aydın allahım tamamına erdirsin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?