Dokuz Doğuranlar

teşekkür ederim cnm Allah razı olsun Şeniz
dilnur cum hayırlı ugurlu olsun allahım tamamına erdirsin

beryelcim damadımın dişide hayırlı olsun yerim onu ben

vildancım sende evinde güle güle agız tadıyla oturmak nasip etsin allahım
teşekkürler cnm Allah razı olsun
rabbim olmayanlarada versin (ev,bebek,sağlık ,para kimin neye ihtiyacı varsa) :Saruboceq:

ebru hanım nasıllar
keyifler yerindemi :ecrin_bebek:

Bu topicin sahibi nerde........klava:klava:klava:
geldim miniş ,kaynanam telefon etti beni pikniğe götürdüler aniden çıkmam gerekti kusura bakma şutarafagitti
uzun zamandır içimden takılmak gelmiyordu topiğe ama artık geliyorum ara ara guclubacismile
mrhb arkadaşlar nasılsınız biz çok kötüyüz kızım ağlıyo katılıyo ve morarıyo durduk yere bugün dr agidicez bakalım ne dicekkk...
geçmiş olsun cnm
oğlumun yeni fotolarını ekledim hemide 1 tanesi ne foto ama maşallah deyin kızlar :roflol:

:kedi: :kedi: huzeyfe bebişin çok tatlı maşallah
ilk fotoyu transit geçtim ayy ne açıyon oğlanın orasını burasını :kedi:
utandırma çocuu

canım gözün aydın allahım tamamına erdirsin inşallah...

HERKESİN MİRAÇ KANDİLİ MÜBAREK OLSUN ARKADAŞLAR.allahım bütün dualarımızı kabul eylesin...
seninde kandilin mübarek olsun canım a.s.
belli oldu canım bi kızım olacak inşallahbayanssulusmile
beryal yazdı listeye
ayy valla listeyi görmedim içimden kız bebek geçmişti çok sevindim cnm kız bebeklere aşırı bi sempatim var delikafadulden
Allahım bana 2 kız bebek daha verse ne iyi olur :Saruboceq:
yani rabbimin gücüne gitmesin hayırlısıyla versin ne verirse razıyım ..günaha girmeyim de kız bebişleri çok seviyorum napıyım :kedi:
canım güle güle otur evinde
yeni eve yeni bebiş gelir inşallahhhhhhhhhhhhhh
resimleri merakla bekliyooruzsempatiksalakcinni

3 gün oldu dr randevu alamıyorum
işim yaş kaydirigubbakcemile3 hep birşeyler engel oluyor tedaviye başlamama
hayırlısı olsun artık ...dahada alamazsam telefonla veya netten randevu hastaneyi basacam artık az kaldı

evimin resimlerini en kısa zamanda ekliycem
öyle çok ahım şahım bir ev değil ...salon takımım alınsın birde yatak odam değişirse istediğim gibi olacak inşallah kaydirigubbakcemile5

inşallah canım
herşeyde bir hayır vardır
inşallah gerek kalmadan geliverir melegin
yeni evin tadını çıkarırken bi bakarsn hamişsin
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Son düzenleme:
kızlar kandiliniz mübarek dualarınız kabul kollarınız dolu olsun..
kandiliniz mübarek olsun..

rabbim herkesin dualarını tez kabul eder inşlah herkesin kandili mübarek olsun:Saruboceq:

kızlar hayırlı akşamlar herkesin kanidli mubarek duaları kabul olur inşallahhhhh aminnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…