valla ultrasonda görene kadar kimseye birşey demedim
keseyi falan görmeden hamileyim demek bana göre zor çok endişeliydim eyvahedigeldismile
ogün gördükten sonra kocişi kim tutar önüne gelene söylemişkaydirigubbakcemile3
bende kardeşime söyledim oda annemlere söylemiş
herkes sevinçten havalara uçtu
beklenmeyen bir anda sürpriz yaptı valla
geç yumurtlama olmuş biliyonmu
normalde son adet tarihim 21 mayıs
ama pazartesi gittiğimde 5+5 günlük gözüktü
şimdide tam 6 haftalık olduk galiba dimi
ben acemiyim karıştırdım böyle oluncasempatiksalakcinni
sende bir an önce randevuyu ayarla canım ya niye öyle olduki demekki o doktora çok talep varki okadar dolu
buarada ben soğanada çok inanıyorum 3 ay yaptım 3. ayda adetim gelsin diye yaptım ama bebiş geldi çok şükür :Saruboceq::Saruboceq:
EVET CANIM ELİ AĞZINDA YÜRÜTECİNDE DOLANIP DURUYOR.aaa delikafadulden canım benim şimdi gördüğünü ısırmaya çalışır suluzehra gibi sulanır durur ağzı delikafadulden sırnaşık şey
ateş ağrı falan olmadı ama 2 gündür huzursuzdu pek bir şey yemek istemdi.ayy süpeeerrr..çok sevindim..ilkinden sonra diğerleri ardarda gelirmiş öyle diyorlar..ağrısı sızısı ateşi falan oldu mu canım yaa?
kızlar çok zor bir süreçten geçiyorum ben..evvelden bazı rahatsızlıklarım olmuştu burada bilenler bilirler..bebekler 3 aylık olduğunda kontrole gidiyim dedim smear yaptırdım sonuç iyi çıkmadı..tekrar smear istedi doktor..gittim kolposkopi yapıldı ve doktor bu iş smear ı geçmiş biopsi yapalım dedi ve onun da sonucu çok iç açıcı çıkmadı..şöyle ki hgsil yani yüksek risk grubundayım rahimağzı kanserine yakalanmak için..ince bir çizgideyim yani..dün leep ameliyatı ve küretaj oldum..yani rahimağzım kazındı ve parçalar patalojiye gönderildi..inşallah daha beter bişey çıkmaz da yavrularım annesiz ben de onlarsız kalmam..canım çok sıkkın..daha dün ameliyat oldum annem bende ama içim el vermiyor onları bırakıp yatamıyorum..bu annelik çok zor bişey..Rabbim herkese tattırsın ama inanın kalp ağrısı, gönül yarası anne olmak..çok zor çok..inşallah çok kötü bişey çıkmaz..
namazlarınızda ibadetlerinizde dualarınızı esirgemeyin benden lütfen..bunu kendimden çok evlatlarım için istiyorum..
canım benim hpşgeldin .arada uğra özletme kendinihoşbuldum canım nasılsın yeni evine taşınmışın sanırım hayırlı uğurlu olsun güle güle oturŞeniz
dilnur hamileymişsin çok sevindim canım inşallah kucağınada almak nasip olura.s.
bende hala bişey yok pek gelmiyorum buraya zaten bebek fikrinide bıraktım olucağı varsa oluyor zaten hayırlısı benneyaptımki
ye teyzesi minicik dişiyle ısırmaya çalışıyor bizi.dilnur cum hayırlı ugurlu olsun allahım tamamına erdirsin
beryelcim damadımın dişide hayırlı olsun yerim onu ben
vildancım sende evinde güle güle agız tadıyla oturmak nasip etsin allahım
evet canım herşeyi ısırmaya çalışıyo.BERYALİMMMMM OYY DORUK PAŞAMIZ BÜYÜMÜŞTE DİŞİDE ÇIKMIŞŞŞ....tEBRİK EDERİM CANIMM PAŞAMIZIIII...aNAM O ŞİMDİ HERŞEYİ AĞZINA GÖTÜRÜR YERİM BEN ONU...
DİLNURCUĞUM SENİDE ÇOK TEBRİK EDERİM GÜSELİMM RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINADA ALMAYI NASİP ETSİN..rABBİM İSTEYEN HEPİMİZE NASİP EDER İNŞ...
LİSTEDE 2. SIRADA KALDIM BENDE EYLÜL EKİM GİBİ TEDAVİYE BAŞLAYACAM TEKRARRR....
evet beryoşum çok şükür ikimizde iyiyiz oğlumun ufak bi rahatsızlığı dışında kalbinde ufak bi delik var ama doktor önemli olmadığını büyüdükçe kapatacağını söyledi 15 gün sonra kontrolumuz var bakalım inş.dahada küçülüp kapanmaya başlamıştır
oğluşununda ilk dişi hayırlı olsun geriside kolaylıkla gelsin inşallah
amanda nohutumuzun dişi çıkmış maşallah tosuna
beryalcim benim için bol bol öp onu emi canım
Güzel dileklerin için çok sağol canım benim Şenizcanım benim tekrardan çok tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah.sanada güzel mutlu rahat ve huzurlu bir hamilelik d
ilerim canikom.
yuppiiii
doruk paşama kardeş geliyor
iyilik canım senden nbrşule diloş naber
şulecim gözün aydın pıt pıtları duymuşsunuz
canım tam çıkmışım sen gelmişsinşule diloş naber
şulecim gözün aydın pıt pıtları duymuşsunuz
:jeyyar: benmiyim o sexyDİVİNİTY YAKALADIM SENİ SEXY ŞEY :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
cnm dün tam bu mesajı yazdığın sıralarda aniden başım dönmeye başladı ,midemde bulanıyor ama hamile değilimgörüşemez olduk canikom .özledim.
canım tam çıkmışım sen gelmişsin
iyiyim çok şükür sen ne yaptın randevu işini ayarladın mı
neyse tatlım görüşmek üzereopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?