dr a gitsen iyi olur canım suyun azalıp bebek susuz kalabilirkıslarrr bişi soracammm ya be 36. haftadayım benden sabahları az su geliyor bunun sakıncası olur mu yaaaa
kıslarrr bişi soracammm ya be 36. haftadayım benden sabahları az su geliyor bunun sakıncası olur mu yaaaa
kaç gündür hastayım 7ay bitmek üzere bulantı kusma halsizlik iştahsızlık
kendi doktorum başta olmak üzere 4 doktor mutlaka bol bol su içmen lazım diyolar ama gelin görünki günde en fazla 2 taş çatlasın 3 bardak su içebiliyorum yanıyorum sıcaktan oturduğum yerde ter döküyorum ama su içemiyorum
bakalım ctesi doktorum ne dicek karın ağrımda çok
durmuyo her yerden vuruyo
kocaman bi karnım oldu ağlıyodum neden göbeğim çıkmıyo die ooff ooff
rabbim dayanma gücü versin kendi kendime dua ediyorum ağlıyorum sağ sağlim şu ağustosuda atlatsak
aşırı gerginim
2lafın belini kırcak kimse gelmiyo artık :umursamaz:
CANIM BEBEĞİNİN SUYU AZALMIŞ OLABİLİR HEMEN DOKTORA GİTSEN İYİ OLUR VE BOL BOL SU İÇ.kıslarrr bişi soracammm ya be 36. haftadayım benden sabahları az su geliyor bunun sakıncası olur mu yaaaa
CANIM BENİM ALINMA HEMEN.BU ARALAR KİMSE KİMSEYİ GÖRMÜYOR YAZ SICAK TATİL DERKEN BULUŞAMAZ OLDUK.YANİ SEN DÜŞÜNÜLMEDİĞİN İÇİN DEĞİL.SAKIN ÜZÜLME.slm arkadaşlar hepiniz iyisinizdir inşallah anlaşılan beni merak eden olmamış uzun bir aradan sonra demekki akıllarda kalamamışım neyse sağlık olsun
hamile adaylarımıza hayırlı sağlıklı doğumlar
doğum yapmış annelerimizede bebekleriyle sağlıklı hayırlı bir ömür diliyorum
hepiniz allah'a emanet olun
eskisi gibi net'e giremiyorum umarım tekrar görüşürüz :çok üzgünüm:
beryalcim benim bulutun doğum tarihi 23 şubat canım
dr a gitsen iyi olur canım suyun azalıp bebek susuz kalabilir
ayrıca bolbol su içmeye çalış giden suyu telafi etmesi için
herkese selamlar dilnurcum nasılsın ?
canım benim biz iyiyiz de sen nasılsın
yoksun uzun zamandır.
bu arada poyraz beyin takvimini de bir düzelt bakim annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?