[/url][/IMG]
selam teyzoşlar bakın oğlum kocaman oldu mevlütünden bir kare :)
çok teşekkür ederimmmmmmm beryalimmmmmmmmm :)
[/url][/IMG]
selam teyzoşlar bakın oğlum kocaman oldu mevlütünden bir kare :)
SELAMLAR CANLARIM bayanssulusmile
DÜN DORUK PAŞA SÜNNET OLDU TEYZELERİ.YANİ TAM ERKEK OLDU.gamyoncuiremsu
SELAMLAR CANLARIM bayanssulusmile
DÜN DORUK PAŞA SÜNNET OLDU TEYZELERİ.YANİ TAM ERKEK OLDU.gamyoncuiremsu
hayırlı olsun beryalcimama daha küçük değilmiydi doruk paşa
düğün yaptınızmı , nasıl oldu ,kıyafet giydimi ,resim varmı,çok ağladımıkendimi reha muhtar gibi hissettim
tekrar hayırlı olsun cnm erkek oldu doruk paşamız
öncelikle çok teşekkür ederim canım.
biraz ağladı ama acıdığı için değil ellerini bağladılar diye .ama ben yanındaydım tabi.
15 dk sürdü zaten hemen bitti ameliyatı.2 gecedir biraz arada ağladı ama geceyi sorunsuz geçirdik.bugün daha da iyi olur inşallah.bezlendiği için daha rahat olur dedi doktor.zaten ben doğum yapınca hemen olsun istemiştim ama sezeryan olduğum için dorukla güzel ilgilenmem diye ertelemiştim.şimdi dedesinin yanındayızay dedemizde sağlık emeklisi .doktor arkadaşı var rizede orada yaptırdık.özelde oldu çok ta rahat oldu.erkek oldu oğluşumuz.kısmetse 7 yaşında da düğünü olacak. yarın sadece evimide mevlüt okutacağız.hazırlıklarla uğraşıyorum bende .bir yandan da doruk paşayı oyalıyorum.kayınvalidemlerdeyim ya burada çok akraba varmış.ayy yarın ne yapıcam bilmiyorum.doruk inşallah huysuzluk yapmaz.neyse çok yazdım kafanı şişirdim.öptüm.
slm kıslar ben ve bebişim geldik nasılsınız teyzoşları biz de gün sayıyoz normal dogum istedigim için ne zaman olacagını rabbim bilir dualarınızı esirgemeyin eeeeeee sizlerrr nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?