canım benim sağol.çok teşekkür ederim.SELAM kızlar...
Hayırlı Ramazanlar...
Rabbim Hamişlere Bebeklerin Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
biz İsteyenlerede tez zamanda hamile kalalım inşşşş...
Doruk paşada erkek olmuşş..Oyy yerim büyümüşte sünnet olmuş.. Maşaallahh...
papatyacım senin doktoru pek gözüm tutmadı benim :1ninca:ya kızlar bende su gibi akıntı gelio doktora da gittim bişi demedi ama ben korkuyorum yaaa
ay kıslar okadar havalar sıcakki sürekli klima kullanmaktanmı bilmiyorum biraz sancım oluyor.allahım şu doğum zamanım çabuk gelseydi.annemle telefonda konuştum biraz önce annemde diyo kızım hayırlısıyla doğum zamanın gelsede doğumunu yapsaydın.10 gündür yürüyüşede gidemiyorum evde sürekli oturmaktan iyice uyuştum sürekli yatasım geliyor.
canım klimada fazla kalma sık sık duş al ama klima çalıştırma bence.
doğuma yakın nezle grip olursun o daha kötü.
ben bodrum sıcağında bile klima hiç çalıştırmadım.bilmiyorumkismile
teşekkür ederiz teyzesi
sen nasılsın meleğimiz nasıl bakalım.
sıcaklarda bol bol su içmeyi unutma
canikom yerim seni.
özledim wallahi görüşemez olduk.:1hug:
nasılsın canım
ben dorukla uğraşıyorum pipisi iyileşmek üzere ama ucunda kızarıklık var
üst dişleride patlıyor zor bir dönemdeyiz :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
günaydın kızlarrr....
bir haftadır bilmiyorum belki psikolojik belkide üşüttüm ama miğde bulantılarım+tiksinmeler+bel ağrısı+kasıklarımda ağrı vs. hissediyorumm...Gerçi adetim biteli daha 1 hafta oldu..ama üstine görebileceğimi düğündüğüm için dün akşam test yaptımm...2. çizgi çok net değil hatta çok silik olsada çıktı..sizce ben hamile olabilir miyim.. Bilmiyorum kafam çok karışık...
Yani ben 40 günde 1 adet oluyorum en son geç.en hafta ondan öncede 28 haziranda adet oldumm..Acaba 28 haziranda adet olduktan sonraki yumurtlamayamı denk geldi ise üstüne adet olmam normalmi.?
adetimde herzmn ki gibi 3 gün sürdü....
((
günaydın arkadaşlar herkeze.ben uzun süredir giremiyordum.ankaraya taşındım.artık burada yaşıyorum.19 mayıs günü hastaneye yattım dış gebelik teşhisi ile 28 mayısta taburcu oldum.allaha şükür tüpümü kaybetmedim.doktorum tekrar bir ameliyat önerdi.başarılı geçme ihtimalinin çok düşük olduğunu,taşıyıcı annelik düşünmemi önerdi.şimdi başka bir doktora gidiyorum.pazartesi günü yine operasyon geçiricem.bakalım sonuçta beni neler bekliyor.çok sıkıntılı dönemler geçirdim ve içime KAPANDIM.HEPİNİZİ SEVİYORUM VE ÖPÜYORUM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?