Dokuz Doğuranlar

cnm merhaba çok geçmiş olsun
ben seni geçen seneden diğer topikten hatırlıyorum
eğer yanlış hatırlamıyorsam düşük yapmıştın değilmi

iyilik diyelim herşey güzel olsun canım senden nehaber nasıl gidiyo ramazanlık

Allah iyilik versin cnm
oruca zor dayanıyom valla yemek yemeyi çok seviyorum ben güç bela tutuyorum işte kaydirigubbakcemile3 Allah kabul etsin

oyuncaklarıma yorum yapmışsın cnm yerimseniben teşekkür ederim olumunekankayizsmile

allah yardımcınız olsun canım sıcaklarda tutmasıda zordur.yaptıkların süperdi ya baya becerikliymişsin canım ben çok beceriksizim galiba

allah yardımcınız olsun canım sıcaklarda tutmasıda zordur.yaptıkların süperdi ya baya becerikliymişsin canım ben çok beceriksizim galiba
ona görede sevabı vardır kaydirigubbakcemile3
şimardım iki dakkada beğenilmekte çok güzel oluyor cnm
selamlarrr :) sizi gördüm geldim..

hg cnm nasılsın çok uzuuun zamandır görüşemiyorduk Şeniz

ona görede sevabı vardır kaydirigubbakcemile3
şimardım iki dakkada beğenilmekte çok güzel oluyor cnm

hg cnm nasılsın çok uzuuun zamandır görüşemiyorduk Şeniz

evet bayaaa uzun zaman oldu görüşmeyeli.. iyidir işte hala bebiş için çalışıyoz hayırlısı ile gelicek inşallah bir gün bu nazlı bebiş kaydirigubbakcemile2

evet bayaaa uzun zaman oldu görüşmeyeli.. iyidir işte hala bebiş için çalışıyoz hayırlısı ile gelicek inşallah bir gün bu nazlı bebiş kaydirigubbakcemile2
Allah iyilik versin
bizde inşallah ramazandan sonra başlıycaz tedaviye
evet canım bu sıcaklarda tutmanın sevabıda dahada çoktur.yaptıkların inan hazır gibiydi benim çok hoşuma gitti.birşeylere emek verip güzel birşeyler çıkarmak çok güzel

tekrar teşekkürler cmrmcim
kızlar size iyi sohbetler ben kaçtım anca gideriz öptüm ikinizide Şeniz Şeniz

Allah iyilik versin
bizde inşallah ramazandan sonra başlıycaz tedaviye

tekrar teşekkürler cmrmcim
kızlar size iyi sohbetler ben kaçtım anca gideriz öptüm ikinizide Şeniz Şeniz

görüşürüz canım şimdiden hayırlı iftarlar rabbim dualarını kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…