Şenizslm arkadaşlar dün çok iyi bir ameliyat geçidim.doktor herşeyin çok iyi olduğunu ifade etti.iki ay yüksek dozda östrojen tedavisi için ilaç başladı.bu ay eşim bana yasak.bakalım umarım allah hakkımda hayırlısını verir.aslında anlatıcak çok şeyim var beryalcim ama zamanla anlatırım artık.çok kötü bir sekiz ay geçirdim.hatta bir ara yazmıştım bile size.inan çok yorgunum bu aralar,
divinti canım hoşgeldin biriyle denk geldim galiba
hoşbuldum cnm naber Şeniz
iyilik diyelim herşey güzel olsun canım senden nehaber nasıl gidiyo ramazanlık
Allah iyilik versin cnm
oruca zor dayanıyom valla yemek yemeyi çok seviyorum ben güç bela tutuyorum işte kaydirigubbakcemile3 Allah kabul etsin
oyuncaklarıma yorum yapmışsın cnm yerimseniben teşekkür ederim olumunekankayizsmile
selamlarrr :) sizi gördüm geldim..
ona görede sevabı vardır kaydirigubbakcemile3allah yardımcınız olsun canım sıcaklarda tutmasıda zordur.yaptıkların süperdi ya baya becerikliymişsin canım ben çok beceriksizim galiba
selamlarrr :) sizi gördüm geldim..
iyidir cmrm sen nasılsın?
divinity sen nasılsın?
iyidir cmrm sen nasılsın?
divinity sen nasılsın?
ona görede sevabı vardır kaydirigubbakcemile3
şimardım iki dakkada beğenilmekte çok güzel oluyor cnm
hg cnm nasılsın çok uzuuun zamandır görüşemiyorduk Şeniz
ona görede sevabı vardır kaydirigubbakcemile3
şimardım iki dakkada beğenilmekte çok güzel oluyor cnm
evet canım bu sıcaklarda tutmanın sevabıda dahada çoktur.yaptıkların inan hazır gibiydi benim çok hoşuma gitti.birşeylere emek verip güzel birşeyler çıkarmak çok güzel
iyiyim canım sıcaklardan biraz bunaldım evde oturmaktan ama bunada şükür :sinifsinif:
sorma sıcak ve oruç Allah yardımcımız olsun sen hamilesin bide daha da ateş basar sana :1no2: Allah yardımcın olsun
Allah iyilik versinevet bayaaa uzun zaman oldu görüşmeyeli.. iyidir işte hala bebiş için çalışıyoz hayırlısı ile gelicek inşallah bir gün bu nazlı bebiş kaydirigubbakcemile2
evet canım bu sıcaklarda tutmanın sevabıda dahada çoktur.yaptıkların inan hazır gibiydi benim çok hoşuma gitti.birşeylere emek verip güzel birşeyler çıkarmak çok güzel
iyiyim çok şükür cnm sen nasılsın
az sonra abimlere yemeğe gidecez benim vildan cadısının saçlarıyla uğraşıyorum..düzleştirmeye çalışıyorum
Allah iyilik versin
bizde inşallah ramazandan sonra başlıycaz tedaviye
tekrar teşekkürler cmrmcim
kızlar size iyi sohbetler ben kaçtım anca gideriz öptüm ikinizide Şeniz Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?